|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lauraire guru

|
Wysłany: Pią 4 Paź 2013, 15:09 Temat postu: |
|
|
Wszystkie piękne, a moje ulubione - z tą skałą Jestem pod wrażeniem! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Wysłany: Pią 4 Paź 2013, 15:23 Temat postu: |
|
|
Na 7 zdjęciu mąż wygląda jak chłopaczek
Piękne zdjęcia! _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
serwatka uzależniony

|
Wysłany: Pią 4 Paź 2013, 16:00 Temat postu: |
|
|
Haha Ewuś kuzyn się śmiał że to zdjęcie wygląda jak reklama garniturów z Vistuli. Na co ja odparłam że ten garnitur właśnie jest z Vistuli xD Śmialiśmy że chyba po kroju poznał
Laura To ze skałą też nam się bardzo podoba
Co do surowego materiału... mam plan zapytać Umówiliśmy się, że dopóki nie damy znać że wszystko jest w porządku to ona materiału nie usunie. Kuzyn mówił o co konkretnie mam pytać ale mówił że z tego co mam mało da się uratować bo zdjęcia są za bardzo naświetlone.
Co nas skłoniło do wyboru fotografa?
Po 1. Zdjęcie które oglądaliśmy przy podpisaniu umowy były ładne i podobały się nam.
Po 2. Urywki filmów, które też wtedy oglądaliśmy były fajnie nakręcone, a dodatkowo pochwalili się, że wymienili kamerę i teraz filmy mają jeszcze lepszą jakość i kręcą w HD. Więc myśleliśmy, że gitarka...
Po.3. Cena... Bo to była żona naszego DJ'a i biorąc ich w pakiecie było taniej.
Różnica wieku między nami to 9 lat Mężu ma 33, a ja 24
Czekam na jeszcze 1 zdjęcie od kuzyna które też powinno być fantastyczne Jak tylko dostanę od razu wstawiam
W wolnej chwili wrzucę Wam coś od 'fotografki' _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Sob 5 Paź 2013, 0:13 Temat postu: |
|
|
serwatka napisał: | Co nas skłoniło do wyboru fotografa?
Po 1. Zdjęcie które oglądaliśmy przy podpisaniu umowy były ładne i podobały się nam.
Po 2. Urywki filmów, które też wtedy oglądaliśmy były fajnie nakręcone, a dodatkowo pochwalili się, że wymienili kamerę i teraz filmy mają jeszcze lepszą jakość i kręcą w HD. Więc myśleliśmy, że gitarka...
Po.3. Cena... Bo to była żona naszego DJ'a i biorąc ich w pakiecie było taniej. |
Trochę szkoda, że po znajomość się wkradła (tu mam na myśli stanowisko żona) Dziwnie będzie negocjować cenę, ale przecież pokazywała Wam inne zdjęcia, a Wy dostaliście inaczej zrobione.
My wybierając media prosiliśmy o pokazanie całego materiału, a nie tylko takich pokazowych urywków. Zdjęcia też chciałam zobaczyć wszystkie z kilku imprez, żeby nie było, że ktoś wystawia tylko te, które mu się 'udały' _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Sob 5 Paź 2013, 6:37 Temat postu: |
|
|
piekne zdjecia!
to ze skala jest rewelacyjne
a roznicy wieku nie widze  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Sob 5 Paź 2013, 11:11 Temat postu: |
|
|
Kurcze, to nie dziwię się, że wybraliście właśnie ją Skoro widzieliście zdjęcia, widzieliście fragmenty filmu - my też na tej podstawie wybieraliśmy. Przykro mi, że tak to się Wam poukładało, ale dobrze, że macie kuzyna, który porobił Wam zdjęcia - macie piękną pamiątkę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serwatka uzależniony

|
Wysłany: Nie 6 Paź 2013, 23:19 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny my u nich siedzieliśmy baardzo długo i naprawdę obejrzeliśmy tego sporo. Mnie się tylko osobiście nie podobała czołówka do filmu którą nam zaproponowali i chciałam inną, wysłałam jaką. Nie zrobiła tej której nie chcieliśmy (bo nie daliśmy jej zdjęć z młodości, a miało być coś w stylu 'tacy byliśmy'), ale nie zrobiła też tej którą ja chciałam tylko wzięła z niej pierwszy slajd resztę zrobiła po swojemu i takie to bez składu i ładu. Jednym słowem KASZANKA. Już najbardziej mnie wkurzył sam koniec filmu gdzie wyświetlają się podziękowania dla rodziców za zorganizowanie cudownego wesela! Oczy miałam jak 5 złotych bo nikt tego ze mną nie ustalał, a jest to bardzo odbiegające od prawdy bo całe wesele organizowaliśmy SAMI. Dodatkowo pokaz slajdów z nieudanej sesji plenerowej i jakiś lecący bocian
Napisałam dzisiaj maila z prośbą o przekazanie nam surowego materiału. Zobaczymy co z tego będzie. Póki co... sama zaczęłam montować od nowa cały film po swojemu. Obawiam się tylko że bez surówki nie uda się tego ładnie zrobić...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Pon 7 Paź 2013, 11:19 Temat postu: |
|
|
o masz, to rzeczywiście niefajnie niedostosowanie się do Waszych wskazówek to takie lekceważenie jest
Oby Wam się udało uzyskać ten surowy materiał... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
EwaK guru

|
Wysłany: Pon 7 Paź 2013, 14:22 Temat postu: |
|
|
Kurde Serwatko z tymi podziękowaniami to duży nietakt bo sami rodzice oglądając taki film mogliby poczuć się nieswojo  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serwatka uzależniony

|
Wysłany: Wto 8 Paź 2013, 16:12 Temat postu: |
|
|
EwaK dokładnie! Sama odebrałabym coś takiego jako uszczypliwe.
Właśnie dostałam BIAŁEJ GORĄCZKI! Nareszcie po 3 dniach babka odpisała na maila i co się okazało? USUNĘŁA surowy materiał z kamery! Szlag by ją najjaśniejszy trafił zdjęcia w formacie RAW też usunęła
Ocalał tylko film w formacie .avi. Poprosiłam o przesłanie chociaż tego... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|