Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jak Serwatka została Staszką :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Wspomnienie z Waszego ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Pią 4 Paź 2013, 15:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystkie piękne, a moje ulubione - z tą skałą zakochany Jestem pod wrażeniem!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ewa-Gdy
guru
guru

PostWysłany: Pią 4 Paź 2013, 15:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na 7 zdjęciu mąż wygląda jak chłopaczek Very Happy

Piękne zdjęcia!
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 4 Paź 2013, 16:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Haha Ewuś kuzyn się śmiał że to zdjęcie wygląda jak reklama garniturów z Vistuli. Na co ja odparłam że ten garnitur właśnie jest z Vistuli xD Śmialiśmy że chyba po kroju poznał język

Laura To ze skałą też nam się bardzo podoba Very Happy

Co do surowego materiału... mam plan zapytać uśmiech Umówiliśmy się, że dopóki nie damy znać że wszystko jest w porządku to ona materiału nie usunie. Kuzyn mówił o co konkretnie mam pytać ale mówił że z tego co mam mało da się uratować bo zdjęcia są za bardzo naświetlone.

Co nas skłoniło do wyboru fotografa?
Po 1. Zdjęcie które oglądaliśmy przy podpisaniu umowy były ładne i podobały się nam.
Po 2. Urywki filmów, które też wtedy oglądaliśmy były fajnie nakręcone, a dodatkowo pochwalili się, że wymienili kamerę i teraz filmy mają jeszcze lepszą jakość i kręcą w HD. Więc myśleliśmy, że gitarka...
Po.3. Cena... Bo to była żona naszego DJ'a i biorąc ich w pakiecie było taniej.

Różnica wieku między nami to 9 lat uśmiech Mężu ma 33, a ja 24 uśmiech

Czekam na jeszcze 1 zdjęcie od kuzyna które też powinno być fantastyczne Very Happy Jak tylko dostanę od razu wstawiam Very Happy

W wolnej chwili wrzucę Wam coś od 'fotografki'
guru
guru

PostWysłany: Sob 5 Paź 2013, 0:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

serwatka napisał:
Co nas skłoniło do wyboru fotografa?
Po 1. Zdjęcie które oglądaliśmy przy podpisaniu umowy były ładne i podobały się nam.
Po 2. Urywki filmów, które też wtedy oglądaliśmy były fajnie nakręcone, a dodatkowo pochwalili się, że wymienili kamerę i teraz filmy mają jeszcze lepszą jakość i kręcą w HD. Więc myśleliśmy, że gitarka...
Po.3. Cena... Bo to była żona naszego DJ'a i biorąc ich w pakiecie było taniej.

Trochę szkoda, że po znajomość się wkradła (tu mam na myśli stanowisko żona) Dziwnie będzie negocjować cenę, ale przecież pokazywała Wam inne zdjęcia, a Wy dostaliście inaczej zrobione.
My wybierając media prosiliśmy o pokazanie całego materiału, a nie tylko takich pokazowych urywków. Zdjęcia też chciałam zobaczyć wszystkie z kilku imprez, żeby nie było, że ktoś wystawia tylko te, które mu się 'udały'

Powrót do góry
Asiulaaa019
guru
guru

PostWysłany: Sob 5 Paź 2013, 6:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

piekne zdjecia!
to ze skala jest rewelacyjne wesoły
a roznicy wieku nie widze oczko

Powrót do góry
annna
guru
guru

PostWysłany: Sob 5 Paź 2013, 11:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurcze, to nie dziwię się, że wybraliście właśnie ją Confused Skoro widzieliście zdjęcia, widzieliście fragmenty filmu - my też na tej podstawie wybieraliśmy. Przykro mi, że tak to się Wam poukładało, ale dobrze, że macie kuzyna, który porobił Wam zdjęcia - macie piękną pamiątkę uśmiech

Powrót do góry
serwatka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 6 Paź 2013, 23:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny my u nich siedzieliśmy baardzo długo i naprawdę obejrzeliśmy tego sporo. Mnie się tylko osobiście nie podobała czołówka do filmu którą nam zaproponowali i chciałam inną, wysłałam jaką. Nie zrobiła tej której nie chcieliśmy (bo nie daliśmy jej zdjęć z młodości, a miało być coś w stylu 'tacy byliśmy'), ale nie zrobiła też tej którą ja chciałam tylko wzięła z niej pierwszy slajd resztę zrobiła po swojemu i takie to bez składu i ładu. Jednym słowem KASZANKA. Już najbardziej mnie wkurzył sam koniec filmu gdzie wyświetlają się podziękowania dla rodziców za zorganizowanie cudownego wesela! Shocked Oczy miałam jak 5 złotych Shocked bo nikt tego ze mną nie ustalał, a jest to bardzo odbiegające od prawdy bo całe wesele organizowaliśmy SAMI. Dodatkowo pokaz slajdów z nieudanej sesji plenerowej Mad i jakiś lecący bocian Mad

Napisałam dzisiaj maila z prośbą o przekazanie nam surowego materiału. Zobaczymy co z tego będzie. Póki co... sama zaczęłam montować od nowa cały film po swojemu. Obawiam się tylko że bez surówki nie uda się tego ładnie zrobić... Mad
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 7 Paź 2013, 11:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o masz, to rzeczywiście niefajnie smutny niedostosowanie się do Waszych wskazówek to takie lekceważenie jest Confused
Oby Wam się udało uzyskać ten surowy materiał...

Powrót do góry
EwaK
guru
guru

PostWysłany: Pon 7 Paź 2013, 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurde Serwatko z tymi podziękowaniami to duży nietakt bo sami rodzice oglądając taki film mogliby poczuć się nieswojo Confused
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 8 Paź 2013, 16:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

EwaK dokładnie! Sama odebrałabym coś takiego jako uszczypliwe.

Właśnie dostałam BIAŁEJ GORĄCZKI!wykrzyknikwykrzyknik Nareszcie po 3 dniach babka odpisała na maila i co się okazało? USUNĘŁA surowy materiał z kamery! Szlag by ją najjaśniejszy trafił Mad zdjęcia w formacie RAW też usunęła Mad

Ocalał tylko film w formacie .avi. Poprosiłam o przesłanie chociaż tego...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Wspomnienie z Waszego ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 7 z 7

Skocz do: