Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Poszukuję DJ'a 10.05.2014 GDAŃSK

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Escherichia
guru
guru

PostWysłany: Wto 10 Wrz 2013, 19:59    Temat postu: Poszukuję DJ'a 10.05.2014 GDAŃSK Odpowiedz z cytatem

Poszukujemy DJ'a, który zadbałby o muzykę na naszym przyjęciu weselnym. Miło byłoby gdyby umiejętności konferansjerskie również były na wysokim poziomie.

Z informacji na temat naszych wymagań:
- chcielibyśmy uniknąć muzyki biesiadnej i disco polo (i My i nasze rodziny nie lubią takiego typu muzyki)
- preferowana muzyka to lata '70 i '80
- mamy kilka własnych propozycji zabaw
- nasze przyjęcie nie będzie typowym weselem, będzie to raczej przyjęcie trwające do godziny 24 - 1 na około 35 osób.

Oczywiście jesteśmy skłonni do negocjacji uśmiech Nakreśliłam tylko nasze wstępne wyobrażenia na temat imprezy.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
DjAdus
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 11 Wrz 2013, 8:42    Temat postu: DJ ADUS Odpowiedz z cytatem

OFERUJĘ:
- bogaty repertuar muzyczny
- znakomity sprzęt nagłośnieniowy (kilka kompletów m.in. HK AUDIO).
- Efekty Świetlne , dekoracje światłem oraz inne (bańki dym, zimny dym.... etc.)
Co ważne jestem również profesjonalnym konferansjerem (m. in. corocznego festiwalu dobrej energii w ramach ENGAGE). Poza weselami organizuje duże imprezy także plenerowe, stale obsługuje klub Galicja w Bielsku-Białej (wyłączność od roku - tzn. ja tylko decyduje o obsadzie klubu), stała obsługa Hoteli 4 i 5 gwiazdkowych i wiele wiele więcej Smile.....
Nie przepadam za disco polo oraz biesiadą (gram tylko na specjalne życzenie).

____FILMIKI Na YOUTUBE ____ (kanał djadus1) ___ :

DUŻA IMPREZA__: http://www.youtube.com/watch?v=T3iMlPD_kfs&feature=plcp
KLIP__: http://www.youtube.com/watch?v=3sKFkZ775nc&feature=plcp
EFEKTY___: http://www.youtube.com/watch?v=i0lEw-153dY&feature=plcp
___DJ ADUS.pl___:
http://www.djadus.pl/galeria.html

___OSTATNIE OPINIE___:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,44884,139004460,139004460,dj_Adus_opinia.html

____TELEFON: _____ 501 427 914 ______ mail___: djadus@gazeta.pl

Kalkulacje Kosztów wysyłam na e-mail ale na 100% niezbędny będzie nocleg (mam do Was spory kawałek Smile ale już wielokrotnie grywałem daleko Smile).
klrt
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 11 Wrz 2013, 9:48    Temat postu: dj z akordeonem Odpowiedz z cytatem

W razie zainteresowania proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć , demo, skrótów dvd
Oprócz typowego dla dja odtwarzania muzyki gram również na akordeonie, klawiszach i śpiewam
Przykładową ofertę wysyłam na Państwa priv
email: zesp7@wp.pl
DJ MASTI
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 19 Wrz 2013, 17:28    Temat postu: Dj-wodzirej w składzie 3-osobowym. Odpowiedz z cytatem

Dj-wodzirej w składzie 3-osobowym

Specjalizujemy się w oprawie muzycznej i oświetleniowej.
Szeroki wybór nagrań, począwszy od lat 60, 70, 80, 90 poprzez Rock'n'Roll Italo Disco gorące rytmy
latynoskie aż do największych hitów współczesnych.
Pamiętamy także o wielbicielach mocniejszych rytmów i fanach muzyki biesiadnej,
nie zapominamy także o tańcach klasycznych,
Swoim wieloletnim doświadczeniem gwarantujemy udaną zabawę i niezapomniane wrażenia.
Posiadamy własne nagłośnienie oraz oświetlenie.
Ceny naliczamy za impreze a nie za ilość osób w zespole.

Szczegóły na stronie :

www.masti.beepworld.pl

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego:

tel:783-830-424
gg :47256558

Dj Masti
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: