Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kwiaty z nylonu jako alternatywa do bukietu ślubnego?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
myszach
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 23 Sie 2013, 11:31    Temat postu: Kwiaty z nylonu jako alternatywa do bukietu ślubnego? Odpowiedz z cytatem

Witam was kochani!
Jestem tutaj nowa, ale mam pewien problem i chciałam się do was zwrócić o poradę. Mam nadzieję, że na samym początku nie popełnię fo pa, zakładając nowy temat, ale nie widziałam podobnych.

Do rzeczy:
Jako, że od paru lat zajmuję się rękodziełem i bawię się co i rusz w różne formy, natknęłam się ostatnio na kwiaty z nylonu i sama zaczełam takie robić, ucząc się dopiero tej dziedziny.
Mam przyjaciółkę która za rok ma ślub i widząc jak wyglądają tego typu kwiaty zarzyczyła sobie,( w ramach prezentu ślubnego) żebym zrobiła jej wiązankę ślubną.
I tutaj właśnie jest mój problem, ponieważ nie znam się kompletnie na florystyce i układaniu kwiatów - jestem zielona- i prócz samego odtwarzania wyglądu poszczególnych kwiatów nie jestem w stanie wykonać wiązanki która będzie wyglądać schludnie. ( nie jestem, aż tak utalentowana język z oczkiem)

Myślę zapytać w jakiejkolwiek kwiacarni czy nie podjęli by się wykonania wiązanki z już gotowych kwiatów. Czy gdyby ktoś przyszedł z ulicy i zapytał was o takie "wyzwanie" to co byście powiedzieli takiej osobie? Very Happy

Wysyłam parę zdjęć, żeby przybliżyć wam o co chodzi:

PS. Bukiet ma być biało-zielony, suknia prosta w kroju, a buty i biżuteria w odcieniach zieleni.

I co w ogóle sądzicie o takim rozwiązaniu?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: