|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dotka_g początkujący

|
Wysłany: Pon 22 Lip 2013, 21:15 Temat postu: Fotograf - ślub/wesele |
|
|
Zapraszam do zapoznania się z moją ofertą.
Każdy z pakietów zawiera starannie wykonany fotoalbum, piękne zdobione opakowanie na płyty.
Podany przez Państwa termin mam obecnie wolny.
Proszę pisać na adres email: xdorotka@interia.eu
Zapraszam również na moją stronę: http://xdorotka.wix.com/gwizdzfotografia |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaarotkaa uzależniony

|
Wysłany: Pią 26 Lip 2013, 21:01 Temat postu: |
|
|
Witam,
Polecam www.wojtekkaczmarek.pl
Atrakcyjne oferty w zupełności dopasowane do Państwa oczekiwań
pozdrawiamy _________________ Bo to On odkrył we mnie to co najlepsze :*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
4moments początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
pozytywne początkujący

|
Wysłany: Sro 7 Sie 2013, 10:46 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie,
Jesteśmy tandemem - fotograf i artysta plastyk (a przy okazji stylistka) i stąd pewnie posiadamy specyficzne spojrzenie na rzeczywistość.
Pomysły rodzą się w ułamku sekundy a spontaniczność i pozytywne myślenie to nasze główne cechy. Jeśli tylko poddacie się chwili to efekty będą oszałamiające.
Zapraszam do zapoznania się z naszym stylem prac, link do portfolio zdjęć ślubnych : www.issuu.com/pozytywne/docs/wed ,
Więcej naszych zdjęć znajduje się na stronie www.pozytywnefoto.pl , a szaleństwa fotograficzno-stylistyczne znajdziecie Państwo na blogu www.babetteversus13.blogspot.com/
Jesteśmy z Krakowa, pracujemy w całej Polsce.
Oczywiście posiadamy profesjonalny sprzęt fotograficzny.
Poproszę o podanie maila, na który możemy przesłać cennik.
Pozdrawiamy:
Paulina Teter
Kinga Naszkiewicz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Edyta BK kandydat

|
Wysłany: Sro 7 Sie 2013, 15:23 Temat postu: |
|
|
Będzie mi niezmiernie miło, jeśli to właśnie ja będę mogła uwiecznić na pięknej fotografii Wasz Dzień. Fotografując, ważne jest dla mnie uchwycenie emocji, wzruszenia i bliskości.
Porozmawiajmy o fotografii.
www.bliskiekadry.pl
Zapoznajcie się z moim stylem oglądając reportaże ślubne na stronie, w razie pytań - śmiało się kontaktujcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaarotkaa uzależniony

|
Wysłany: Sro 7 Sie 2013, 20:55 Temat postu: |
|
|
Witam, oferuję nasze usługi Sami niedługo bierzemy ślub i doskonale wiemy jak ważny jest wybór fotografa czy kamerzysty.
Proszę o kontakt telefoniczny: 666 600 792 Karolina
www.wojtekkaczmarek.pl _________________ Bo to On odkrył we mnie to co najlepsze :*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sfinks kandydat

|
Wysłany: Wto 13 Sie 2013, 10:53 Temat postu: Profesjonalne usługi FOTO i VIDEO |
|
|
Jeśli Państwo się jeszcze nie zdecydowali, to polecamy nasze usługi
Zapraszamy!
Anna Ciemerych
tel.: 022-665-01-00
tel. kom.: 505-099-711
e-mail: studio@sfinksfv.pl
http://www.maxmodels.pl/sfinks_fv.html
www.sfinksfv.pl _________________ Profesjonalne Usługi Foto & Video, Zapraszamy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszkazietek kandydat

|
Wysłany: Pią 16 Sie 2013, 15:02 Temat postu: www.foto.agnieszkazietek.pl |
|
|
Zapraszam serdecznie!
Jestem pasjonatką fotografii, która jednocześnie stała się moim sposobem an życie i codzienność Pakiet ślubny wynosi jedyne 999zł i obejmuje zdjęcia z przygotowań, ceremonii, pleneru oraz wesela do północy Wszystko to w miłej atmosferze, niskiej cenie oraz jakościowo. Szczegółowa oferta oraz odpowiedzi na pozostałe Wasze pytania znajdują się na mojej stronie internetowej. Zapraszam
Pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka Ziętek
www.foto.agnieszkazietek.pl
zietek@g.pl _________________ Agnieszka Ziętek
Fotograf Ślubny
zietek@g.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Platiniumfilm początkujący

|
Wysłany: Sob 17 Sie 2013, 15:10 Temat postu: |
|
|
Witam. Zamiast tracić czas wertując po całym internecie w poszukiwaniu odpowiedniej oferty, polecamy Państwu dodać bezpłatnie ogłoszenie na stronę pierwszej w Polsce agencji filmowej - zamowfilm.pl . Na zamowfilm.pl szybko i wygodnie dodadzą Państwo ogłoszenie ( przyjazny formularz, trwa to mniej niż minutę ), a kamerzyści skontaktują się z Państwem już sami, przedstawią swoją ofertę a Wy wybierzecie te najbardziej atrakcyjną. Działamy niecały tydzień a już skupiamy największą w Polsce ilość wykonawców i ciągle się rozwijamy. Pozdrawiamy, zamowfilm.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|