|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deconatura początkujący

|
Wysłany: Wto 26 Lut 2013, 9:45 Temat postu: |
|
|
Witam
Jestem pierwszy raz na forum, więc na początek dzień dobry Wszystkim.
Przeglądam wątek związany z dodatkami (a tak na marginesie sala urocza).
Klasyczna i elegancka biel - nic dodać nic ująć. Bielizna stołowa w kolorze białym lub ewentualnie delikatnym odcieniu ecru, bez żadnych wzorów nadaje odpowiedni charakter uroczystości i wygląda bardzo wytwornie.
Przemyślana kompozycja kolorów może przynieść sporo zadowolenia, ponieważ to właśnie kolory wyrażają nastrój.
Fajnym wyborem jest wybór kwiatów, w kolorze intensywnej czerwieni lub pomarańczy bo to są kolory typowe dla lata, a z tego co widzę uroczystość będzie właśnie w lecie.
pozdrawiam _________________ Nakrywając stół, bez względu na styl: począwszy od klasycznego idąc przez elegancki, a kończąc na oryginalnym, pamiętajmy o naszym własnym niezastąpionym - indywidualnym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
0sweetness0 kandydat

|
Wysłany: Czw 11 Kwi 2013, 21:54 Temat postu: |
|
|
Super pomysłem na ślubne dekoracje są owocowe bukiety, albo bukiety z truskawek oblanych czekoladą nadzianych na długie, drewniane pałeczki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lamorela guru

|
Wysłany: Pią 10 Maj 2013, 13:52 Temat postu: |
|
|
U nas na stołach gości będą łącznie cztery wazony+ u nas na stole duży bukiet. Za materiały i kwiaty dałam w hurtowni 600zł, a wystarczą one na mój bukiet, bukiet świadkowej, butonierki, dekorację sali, dekorację słodkiego stołu, płatki do sypania i dekorację samochodu. Robociznę mam za darmo, więc wyszło oszczędnie i będzie na pewno ładnie  _________________

http://kosmetyczka-lamoreli.blogspot.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
sikaczu kandydat

|
Wysłany: Czw 20 Cze 2013, 11:48 Temat postu: wazony |
|
|
super pomyslem jaki tez widzielismy w jednej z kwiaciarni to takie smukle i wysokie wazony z bukietem na górze. Chodzi o to, ze jak masz stol to zaden bukiet czy inne habazie nie zaslaniaja ci rozmowcy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Candy kandydat

|
Wysłany: Czw 11 Lip 2013, 8:51 Temat postu: |
|
|
Mi baaardzo podobają się wazony w kształcie kieliszka martini lub takie tuby rozszerzane ku górze. Martini można pięknie udekorować kwiatami, za to do tub można wrzucić właściwie wszystko, w zależności od tematu przewodniego przyjęcia. Najbardziej podobają mi się:
Można stworzyć mega dekoracje na takich wazonach, że właściwie na stole nie musi znaleźć się nic więcej. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kithy maniak

|
Wysłany: Czw 11 Lip 2013, 9:27 Temat postu: |
|
|
ja takie wazony będę miała mam nadzieję,że nikt ich nie rozwali  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Czw 11 Lip 2013, 18:01 Temat postu: |
|
|
U nas były takie wysokie kielichy - ładnie wyglądały i nie przeszkadzały w rozmowie z osobą siedzącą po drugiej stronie stołu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kari_donsion667 początkujący

|
Wysłany: Czw 18 Lip 2013, 14:55 Temat postu: Świetne dekoracje |
|
|
Mi się podobają takie dekoracje stołu reklama usunięta przez moderatora |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika34 kandydat

|
Wysłany: Czw 25 Lip 2013, 13:20 Temat postu: |
|
|
Ja będę miała stoły okrągłe, a na każdym będzie duży srebrny pięcioramienny świecznik, dwa małe wazony z kwiatami, obrączki na serwetki i ramka z numerem stolika. Na krzesłach będą pokrowce z szarfami. Myślę, że to ożywi jakoś, dość pustą i skromną salę. Zawsze to coś więcej niż tylko kwiaty. Widziałam już taką aranżację na weselu u koleżanki i strasznie mi się spodobało. Do tego wychodzi korzystnie cenowo, bo wszystkie dekoracje wypożyczam od firmy z Krakowa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
gabi początkujący

|
Wysłany: Czw 25 Lip 2013, 14:35 Temat postu: |
|
|
Monika34, ja też jestem z Krakowa, nie mam pomysłu i oczywiście góry pieniędzy na dekoracje. Czy mogłabyś podać nazwę firmy, która wypożycza te dekoracje? Będę bardzo wdzięczna:) Fajnie, by było jakbyś pokazała też jakieś zdjęcie jak wyglądają te dekoracje, jestem strasznie ciekawa:)
Ostatnio zmieniony przez gabi dnia Pon 29 Lip 2013, 15:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|