Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dekoracja stołu
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 100, 101, 102  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deconatura
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 26 Lut 2013, 9:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam
Jestem pierwszy raz na forum, więc na początek dzień dobry Wszystkim.
Przeglądam wątek związany z dodatkami (a tak na marginesie sala urocza).
Klasyczna i elegancka biel - nic dodać nic ująć. Bielizna stołowa w kolorze białym lub ewentualnie delikatnym odcieniu ecru, bez żadnych wzorów nadaje odpowiedni charakter uroczystości i wygląda bardzo wytwornie.
Przemyślana kompozycja kolorów może przynieść sporo zadowolenia, ponieważ to właśnie kolory wyrażają nastrój.
Fajnym wyborem jest wybór kwiatów, w kolorze intensywnej czerwieni lub pomarańczy bo to są kolory typowe dla lata, a z tego co widzę uroczystość będzie właśnie w lecie.
pozdrawiam
0sweetness0
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 11 Kwi 2013, 21:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Super pomysłem na ślubne dekoracje są owocowe bukiety, albo bukiety z truskawek oblanych czekoladą nadzianych na długie, drewniane pałeczki Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lamorela
guru
guru

PostWysłany: Pią 10 Maj 2013, 13:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas na stołach gości będą łącznie cztery wazony+ u nas na stole duży bukiet. Za materiały i kwiaty dałam w hurtowni 600zł, a wystarczą one na mój bukiet, bukiet świadkowej, butonierki, dekorację sali, dekorację słodkiego stołu, płatki do sypania i dekorację samochodu. Robociznę mam za darmo, więc wyszło oszczędnie i będzie na pewno ładnie uśmiech

http://kosmetyczka-lamoreli.blogspot.com
Powrót do góry
sikaczu
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 20 Cze 2013, 11:48    Temat postu: wazony Odpowiedz z cytatem

super pomyslem jaki tez widzielismy w jednej z kwiaciarni to takie smukle i wysokie wazony z bukietem na górze. Chodzi o to, ze jak masz stol to zaden bukiet czy inne habazie nie zaslaniaja ci rozmowcy!
Powrót do góry
Candy
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 11 Lip 2013, 8:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi baaardzo podobają się wazony w kształcie kieliszka martini lub takie tuby rozszerzane ku górze. Martini można pięknie udekorować kwiatami, za to do tub można wrzucić właściwie wszystko, w zależności od tematu przewodniego przyjęcia. Najbardziej podobają mi się:

Można stworzyć mega dekoracje na takich wazonach, że właściwie na stole nie musi znaleźć się nic więcej.
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 11 Lip 2013, 9:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja takie wazony będę miała uśmiech mam nadzieję,że nikt ich nie rozwali język
guru
guru

PostWysłany: Czw 11 Lip 2013, 18:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas były takie wysokie kielichy - ładnie wyglądały i nie przeszkadzały w rozmowie z osobą siedzącą po drugiej stronie stołu uśmiech
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 18 Lip 2013, 14:55    Temat postu: Świetne dekoracje Odpowiedz z cytatem

Mi się podobają takie dekoracje stołu reklama usunięta przez moderatora
Powrót do góry
Monika34
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 25 Lip 2013, 13:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja będę miała stoły okrągłe, a na każdym będzie duży srebrny pięcioramienny świecznik, dwa małe wazony z kwiatami, obrączki na serwetki i ramka z numerem stolika. Na krzesłach będą pokrowce z szarfami. Myślę, że to ożywi jakoś, dość pustą i skromną salę. Zawsze to coś więcej niż tylko kwiaty. Widziałam już taką aranżację na weselu u koleżanki i strasznie mi się spodobało. Do tego wychodzi korzystnie cenowo, bo wszystkie dekoracje wypożyczam od firmy z Krakowa.
Powrót do góry
gabi
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 25 Lip 2013, 14:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Monika34, ja też jestem z Krakowa, nie mam pomysłu i oczywiście góry pieniędzy na dekoracje. Czy mogłabyś podać nazwę firmy, która wypożycza te dekoracje? Będę bardzo wdzięczna:) Fajnie, by było jakbyś pokazała też jakieś zdjęcie jak wyglądają te dekoracje, jestem strasznie ciekawa:)

Ostatnio zmieniony przez gabi dnia Pon 29 Lip 2013, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 100, 101, 102  Następny
Strona 86 z 102

Skocz do: