Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bajeczka79 gaduła

|
Wysłany: Pią 28 Cze 2013, 13:28 Temat postu: Znacie dziewczyny fajnego fotografa z Częstochowy? Na dzień 5.07.2014 r |
|
|
Jak w temacie Mam już namiary na kilku ale wciąż się waham.A ponieważ robimy niewielkie przyjęcie cena również gra rolę.Co nie znaczy że wezmę pierwszego lepszego bo robi fotki pół darmo Nie chcę filmu więc zależy mi na pięknych fotografiach .Mile widziane galerie zdjęć Z góry dziękuję. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabiczek kandydat

|
Wysłany: Wto 2 Lip 2013, 13:08 Temat postu: |
|
|
Najlepiej wziąć doświadczonego fotografa, żeby później nie rozczarować się, że zdjęcia są kiepskiej jakości i niestety żadne z nich nie jest fajne. Nie wiem, czy słyszałaś o takim fotografie ślubnym jak bachulski.pl - jest on zawodowym fotografem ślubnym, autorem zdjęć z wyborów Miss Polonia Podhala, a także autorem bardzo fajnych sesji fotograficznych. Zresztą wszystko można zobaczyć na stronie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
daveros777 kandydat

Dołączył: 07 Gru 2012 Posty: 14 Skąd: Olsztyn/Maków Mazowiecki
|
|
Powrót do góry |
|
 |
blindseeker kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
bajeczka79 gaduła

|
Wysłany: Wto 9 Lip 2013, 10:06 Temat postu: |
|
|
Dziękuję za odzew.Jestem w trakcie przeglądania galerii  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
fswozniak kandydat

|
Wysłany: Sro 10 Lip 2013, 20:21 Temat postu: zapraszam |
|
|
Zapraszamy na stronę www.fswozniak.pl i oczywiście do współpracy! Pozdrawiamy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaarotkaa uzależniony

|
Wysłany: Nie 14 Lip 2013, 14:26 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie,
Zapraszam do skorzystania z naszych usług! W ofercie mamy korzystne rabaty i zniżki. Oferta obejmuje usługi fotografowania Państwa uuroczystości. Wszystko zależy od tego czego oczekujecie! Więcej informacji uzyskacie na stronie internetowej www.wojtekkaczmarek.pl bądź info@wojtekkaczmarek.pl
Dodatkowo jak Wam wygodniej możecie pisać tu na forum w wiadomościach PW.
Pozdrawiamy serdecznie _________________ Bo to On odkrył we mnie to co najlepsze :*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
4moments początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Edyta BK kandydat

|
Wysłany: Czw 22 Sie 2013, 21:36 Temat postu: |
|
|
Witaj Bajeczko
Będzie mi niezmiernie miło, jeśli to właśnie ja będę mogła wykonać dla Was piękne zdjęcia.
Wybierając fotografa, przyjrzyjcie się jego estetyce zdjęć. Warto, aby współgrał stylistycznie i emocjonalnie z Waszym gustem.
Dla mnie, jako fotografa, ważne podczas pracy są wysoka jakość fotografii, styl, wrażliwość, dobre wyczucie i estetyka obrazu. Takimi wartościami się kieruję. Zachowuję na zdjęciach klimat Tego Dnia, każdy szczegół i detal, który tak starannie przygotowywaliście, emocje i łzy... choć zdarza mi się, że sama ocieram też łzy w chusteczkę...
Zapraszam do kontaktu. Porozmawiajmy o fotografii.
www.bliskiekadry.pl
|
|
Powrót do góry |
|
 |
FotoMarta kandydat

|
Wysłany: Pią 23 Sie 2013, 12:09 Temat postu: |
|
|
Zapraszam również do siebie