|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
straszna_dama guru

|
Posted: Tue 6 Mar 2012, 22:34 Post subject: |
|
|
| leila wrote: | Dama do jakiej szkoły?językowej?  |
Tak, codziennie mamy 3 godziny zajęć szwedzkiego  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
lauraire guru

|
Posted: Thu 19 Jul 2012, 19:28 Post subject: |
|
|
Po prostu jest zawsze wtedy gdy go potrzebuje i wspiera mnie we wszystkim To chyba najważniejsze, poza całą resztą wspaniałych rzeczy które dla mnie, za mnie i ze mną robi  |
|
| Back to top |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Posted: Fri 3 Aug 2012, 10:55 Post subject: |
|
|
lauraire dokładnie
u mnie podobnie plus zrobi obiadek albo to co lubię
kupi kwiatki albo wyjdziemy do kina, powie że kocha i przytula się Tak jak byliśmy zakochani tak jest i teraz, chyba nawet mocniej - oczekujemy naszego maleństwa. jedyna różnica między początkiem a teraz - nasz wiek i to że razem mieszkamy _________________

|
|
| Back to top |
|
 |
mozdzierz Guest
|
Posted: Fri 28 Jun 2013, 9:02 Post subject: |
|
|
mój sprząta w domu i wyrzuca śmieci, czasem zdarzy mu się coś ugotować  |
|
| Back to top |
|
 |
kiki290 początkujący

|
Posted: Fri 9 Aug 2013, 3:17 Post subject: |
|
|
| pomoc w sprzataniu, gotowanie wspolnie obiadu, pytanie w różnych sprawach o moje zdanie itp |
|
| Back to top |
|
 |
kaskazzz początkujący

|
Posted: Thu 22 Aug 2013, 22:18 Post subject: |
|
|
pomaga ile może.. ale żeby powiedzieć coś miłego to już nie..  |
|
| Back to top |
|
 |
bajeczka79 gaduła

|
Posted: Fri 23 Aug 2013, 13:20 Post subject: |
|
|
Troszczy się,robi pyszne kolacje(od czasu do czasu )Rozśmiesza kiedy jestem smutna,czasem ma porywy romantyczności i kupi kwiatka(ostatnio myślałam że uduszę za różę w kawiarni-zwykla małą różyczka od kolesia który oblatywał wszystkie ogródki kawiarniane-wiem bo widziałam ;)Jak się mój przyznał kwiatek kosztował go 20 zl:)To najdroższa róża jaką dostałam do tej pory  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Angela27.06.2015 gaduła

|
Posted: Mon 27 Jan 2014, 18:07 Post subject: |
|
|
Mój narzeczony stara się, co prawda trzeba Go nakierowywać w niektórych sprawach ale widać, że się stara... gdy Go poproszę o posprzątanie czy mycie naczyń - zrobi to Od czasu do czasu kupi czerwoną różę lub kilka czerwonych róż Codziennie mówi mi i pisze smsy, że mnie kocha i bardzo mu na mnie zależy Gdy jest ku temu okazja np. Sylwester, moje urodziny czy Dzień zakochanych zrobi kolację z winem przy świecach :*
Nie spodziewałam się, że spotkam takiego mojego osobistego romantyka
Kocham Go :* _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
amelkaa uzależniony

|
Posted: Thu 12 Jun 2014, 20:46 Post subject: |
|
|
jestem w ósmym miesiącu ciąży a mój mąż siedzi co dziennie przed komputerem tylko przyjdzie z pracy i od razu gra.Ostatnio byłam w szpitalu i powiedziałam ze mam dość jego zachowania i ze ma grac tylko dwie godziny dziennie bo jak gra dłużej to staje się nerwowy a jak mu mówie żeby mi w czymś pomógł to muszę mu o tym mówić kilka razy zeby to zrobił.Jak wstanie od komputera to z wielkimi pretensjami.lekarz mi kazał odpoczywać w domu a i tak musze wszystko sama robic bo jak mu mówie zeby to czy tamto zrobił to zawsze robi po swojemu.mi same chodzenie po schodach sprawia duży wysiłek.mam takie nerwy ze mówie do niego ze mogłam się z nim nie żenić bo on mnie cały czas przeprasza a zeby się zmienił to nie ma szans.przed ślubem było zupełnie inaczej _________________ "never give up" |
|
| Back to top |
|
 |
olivia uzależniony

|
Posted: Sat 16 Aug 2014, 16:58 Post subject: |
|
|
Przytula, całuje. Jest wtedy kiedy potrzeba i przede wszystkim wytrzymuje moje fochy. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce