Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Koteczek i jej Kocurek - 22.06.2013 :)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Wspomnienie z Waszego ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
koteczek2211
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 25 Cze 2013, 17:32    Temat postu: Koteczek i jej Kocurek - 22.06.2013 :) Odpowiedz z cytatem

Nastał czas na moją relację z tego cudownego dnia uśmiech

Gdyby nie budzik nastawiony na 8, to zaspałabym na 9 do fryzjerki język Fryzurka wyszła szybciej i lepiej niż zakładałyśmy, a kilka minut po 10 była gotowa uśmiech Potem szybko do koleżanki na makijaż, który się przedłużył i w efekcie czego byłam w domu po 12. Ubieranie było w biegu, latałam po domu w koszulce, majtkach i pończochach, bo ktoś przełożył moją podwiązkę i nie mogłam znaleźć Very Happy Największą przeszkodą w ubieraniu było wiązanie, miała wiązać moja mama i chrzestna, ale tak się zestresowały, że wiązała mnie świadkowa, która nigdy wcześniej tego nie robiła język Fotografka dawała jej instrukcje co po kolei ma robić i jakoś dała radę uśmiech O 13 moja mama zadzwoniła do teściowej, żeby już przyszli i ani się obejrzałam, a słyszałam zespół grający u mnie pod domem i pukającego w drzwi narzeczonego. Otworzyłam mu drzwi i zobaczyłam zachwyt w jego oczach uśmiech Z trudem wpięłam mu butonierkę i poszliśmy na błogosławieństwo. Rodzice zrobili to szybko i bezboleśnie, chociaż obwiałam się mocnego wzruszenia. Wyszliśmy z domu, bo zapowiadały się bramy. Pierwsza była zaraz po wyjściu z uliczki prowadzącej do mojego domu, a druga kilkanaście metrów dalej. Obydwie mega śmieszne uśmiech Jak tak sobie szliśmy przez wioskę, to praktycznie wszyscy z domów powychodzili i patrzyli się na nas - uczucie niesamowite uśmiech Po bramach wsiedliśmy do samochodu i pędem do Kościoła, bo była 13.40. Dojechaliśmy, zrobiliśmy kilka zdjęć i poszliśmy do zakrystii, a tam księdza brak Very Happy Wszyscy poszli w poszukiwania księdzora, a on jak gdyby nic przyszedł 5 minut przed 14 język Na szybko podpisywaliśmy dokumenty (jeden zostawił do podpisania po ślubie). Mszę zaczęliśmy kilka minut po 14. Ustawiliśmy się przy wejściu głównym, przyszedł ksiądz, sypnął żartem i w końcu weszliśmy uśmiech Wszyscy się do nas serdecznie uśmiechali, doszliśmy do ołtarza, a biedne i zestresowane dzieci nie wiedziały co robić i stanęły koło nas lol Dopiero po chwili świadkowa je odprowadziła. No i zaczęła się najważniejsza część dnia. Ksiądz tak pięknie poprowadził całą mszę, tak ślicznie mówił, że nie mogłam wyjść z podziwu uśmiech Nawet się nie spostrzegłam, a tu woła nas do siebie uśmiech Złożyliśmy sobie przysięgę. Już mąż oczko głęboko i czule mi patrzył w oczy, że co chwilę mam w głowie te jego kochające oczy uśmiech Ja byłam dzielna, bo byłam pewna, że się popłaczę. Później wymiana obrączek i buziaczek za pozwoleniem księdza, a wszyscy sami z siebie zaczęli bić brawo uśmiech

Po ślubie pojechaliśmy na salę, gdzie powitali nas rodzice chlebem, solą i wódką uśmiech Stłukliśmy kieliszki i podeszliśmy pod drzwi sali, mąż wziął mnie na ręce i weszliśmy. Okrążyliśmy stolik z szampanem i zaraz był pierwszy toast i gorzko uśmiech Potem pyszny obiadek i pierwszy taniec, który mówiąc nieskromnie wyszedł nam super uśmiech Dalej były tańce, toasty i inne zabawy uśmiech W międzyczasie wyszliśmy do ogródka zrobić zdjęcia z gośćmi uśmiech Torcik mężuś zjadł na 2 razy, no dosłownie mu go wpychałam do buzi, bo za duży kawałek ukroiliśmy Very Happy Wszystkim podobała się muzyka na wejście tortu - marsz imperium z Gwiezdnych Wojen język Potem zabawa - kareta, oj było mnóstwo śmiechu Very Happy Jak wnosili świnkę, to puścili piosenkę z Janosika uśmiech O 24 oczepiny, panny dostały łyżki, a jedna odważna dużą łyżkę i miały bić po rękach młodego, ale bez problemu wyciągnął welon. Za to ja miałam problem, bo tak mnie kawalerowie całowali po rękach, że nie mogłam dobrać się do muszki Very Happy W końcu pozwolili mi odpiąć uśmiech Później zrobiliśmy test zgodności i tylko 3 odpowiedzi na 15 mieliśmy inaczej uśmiech Welon złapała moja świadkowa, a muchę kuzyn męża. Cała impreza trwała do 4. Widać, że wszyscy świetnie się bawili uśmiech Poprawiny były od 13 do 19 i na nich tańce i różne zabawy uśmiech Szkoda, że tak szybko to wszystko minęło uśmiech

Ostatnio zmieniony przez koteczek2211 dnia Wto 2 Lip 2013, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Nartu
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 25 Cze 2013, 17:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wspaniała, zabawna realacja uśmiech.
Widać że pisana z uśmiechem.
Wyglądaliście pięknie!

Gratulacje Kocurki wykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknikwykrzyknik

Powrót do góry
oli_a
guru
guru

PostWysłany: Wto 25 Cze 2013, 18:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

super relacja uśmiech
pieknie wygladaliscie uśmiech
wszystkiego naj naj naj na Nowej Drodze Zycia wykrzyknik

Oliver <3
Powrót do góry
Aniusia
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 25 Cze 2013, 18:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koteczku wyglądalaś cudnie uśmiech serdeczne gratulacje uśmiech
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 25 Cze 2013, 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gratulejszon Very Happy
guru
guru

PostWysłany: Wto 25 Cze 2013, 18:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koteczku wyglądałaś przepięknie Very Happy a Kocurek jaki przystojny Very Happy Gratulacje
Powrót do góry
Ewa-Gdy
guru
guru

PostWysłany: Wto 25 Cze 2013, 18:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratulacje! Piękny bukiet Very Happy
A zgranie na poprawinach w kolorze sukni i krawata - imponujące Very Happy
guru
guru

PostWysłany: Wto 25 Cze 2013, 18:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

koteczku, serdeczne gratulacje uśmiech
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 25 Cze 2013, 18:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

koteczku Nasze gratulacje uśmiech Abyście zawsze byli tak szczęśliwi, jak w tym WIELKIM DNIU :*

Powrót do góry
niemampomyslu
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 25 Cze 2013, 19:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faajnie, gratuluję! uśmiech I świetna kiecka! Very Happy

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Wspomnienie z Waszego ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 1 z 7

Skocz do: