Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ravaszka kandydat

|
Wysłany: Pon 4 Lut 2013, 11:26 Temat postu: Wesele w Sulejówku ok.150 osób - gdzie? Szukam lokalu |
|
|
Szukam sprawdzonego miejsca w okolicach Sulejówka, max do 180zł za osobę, impreza dla ok 150 osób, zależy mi na przestrzeni do tańczenia, świeżym jedzeniu i czystości. Za taką cenę wiem ,iż pałacu nie zdobędę, ale żeby nie było kiczu. Będę wdzięczna za każdą pomoc i opinię.
popr.temat i pis./mod/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zbigniew Swiderski gaduła

|
Wysłany: Pon 4 Lut 2013, 14:13 Temat postu: |
|
|
Nie znam cen ale polecam http://www.podaniolami.waw.pl/ _________________ Nie robię zdjęć artystycznych i kreatywnych.
ewaluna napisał:
Naprawdę,musisz z dumą patrzeć w lustro,Ty,który przychodzisz tu z kagankiem oświaty fotograficznej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Wysłany: Wto 5 Lut 2013, 12:48 Temat postu: |
|
|
Zobacz lokal w Woli Duckiej ten nowy po lewej stronie / kier.Lublin/
Otwarty został dokładnie 31.12.2012r. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
Powrót do góry |
|
 |
trass początkujący

|
Wysłany: Wto 26 Lut 2013, 19:03 Temat postu: |
|
|
Sprecyzuj jaki przedział cenowy wchodzi w grę? Jestem na etapie zakończonych poszukiwań (mieszkam w Dębem Wlk. więc okoliczne sale przejrzałam na wskroś)
popr.pisownię/mod/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Wto 26 Lut 2013, 19:38 Temat postu: |
|
|
Jest jeszcze Villa Zagórze, cenowo z tego co pamiętam to chyba 240 - 250 od osoby, więc nie najtaniej. Ale sprawdzić zawsze można. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ravaszka kandydat

|
Wysłany: Pon 27 Maj 2013, 19:18 Temat postu: |
|
|
Willa i pod Aniołami bardzo ładne ale drogo jednak , tak jak pisałam dla mnie 180 zł to jest maksymalna suma. Martwi mnie to, że trzeba nieraz płacić korkowe, dopłacać za tort, godziny wynajęcia sali jeśli wesele się przeciągnie. I jakoś wydaje mi się, że te sale do tańczenia są małe. Ogólnie podobała mi się Dębianka za jedzenie i cenę, tylko malutka:/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
velvet88 uzależniony

|
Wysłany: Wto 28 Maj 2013, 12:19 Temat postu: |
|
|
Sala znajduje się trochę dalej od Sulejówka, ale jest dobry dojazd i szczerze mogę polecić: Tirest w Grębiszewie koło Mińska.
Mieści się w Twoim przedziale cenowym i jedzenie bardzo dobre.
http://tiresthotel.pl/?page_id=16 _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Wysłany: Wto 28 Maj 2013, 13:08 Temat postu: |
|
|
Velvet: dzięki za poprawienie. Tak, mogę to potwierdzić odn. tego lokalu koło Mińska Maz. Sala ładna , sporo miejsca, duży parking. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
Powrót do góry |
|
 |
trass początkujący

|
Wysłany: Sro 5 Cze 2013, 22:54 Temat postu: |
|
|
To pod nosem na Trakcie Brzeskim 146 masz dobrą salę : duża , ładna, mieści się w cenie, radzę się przejechać i pogadać z właścicielem bo mają słabą stronę, za to ten człowiek odpowie na każde najdrobniejsze pytanie i podpowie jak zrobić żeby było najlepiej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Czw 6 Cze 2013, 0:16 Temat postu: |
|
|
Stronka słabiutka. Ale bardzo sensowna oferta, w sumie niebrzydko, ja bym się przejechała. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|