Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
roszpunka13 kandydat

|
Wysłany: Wto 14 Maj 2013, 15:40 Temat postu: Szukam fotografa i kamerzystę na dzień ......2014 r z woj.małopolskiego |
|
|
Witam wszystkich właśnie zaczęliśmy przygotowania do ślubu.
Bardzo proszę o polecania fotografa i kamerzysty najlepiej gdzieś z województwa małopolskiego. Z góry Dziękuję  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rashel maniak

|
Wysłany: Wto 14 Maj 2013, 15:43 Temat postu: |
|
|
Ja po prostu szukałam w necie
Jak znalazłam i zaczęłam przeglądać foty i zobaczyłam sporo znajomych par, to odrazu za telefon i zaczęłam podpytywać.
Facet robi świetne foty, za dobre pieniądze
popr.pisownię/mod/ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Wysłany: Wto 14 Maj 2013, 16:28 Temat postu: |
|
|
Roszpunka: proszę określić konkretną datę ślubu i miejsce. Jest to dział zapotrzebowań. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
Powrót do góry |
|
 |
roszpunka13 kandydat

|
Wysłany: Sro 15 Maj 2013, 22:02 Temat postu: |
|
|
Rashel napisał: | Ja po prostu szukałam w necie
Jak znalazłam i zaczęłam przeglądać foty i zobaczyłam sporo znajomych par, to odrazu za telefon i zaczęłam podpytywać.
Facet robi świetne foty, za dobre pieniądze
popr.pisownię/mod/ |
Ja nie wiem czy z nami jest coś nie tak ,że po prostu chcemy mieć piękną wykonaną profesjonalnie pamiątkę z własnego ślubu... Tyle już przeglądałam i mało które mnie się podobają hm ;( Nawet nie chce się ogłaszać tu na forach bo odrazu dostanę multum ofert a bardziej zależy mi na Waszych opiniach i doświadczeniach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Wysłany: Czw 16 Maj 2013, 7:16 Temat postu: |
|
|
Cytat: Ja nie wiem czy z nami jest coś nie tak
Oj, chyba tak. Nie odebrałaś pw. Nie zaznaczyłaś w zapotrzebowaniu konkretnej daty i miejsca, co jest wymagane regulaminowo w dziale zapotrzebowań.
Cytat: Nawet nie chce się ogłaszać tu na forach bo odrazu dostanę multum ofert a bardziej zależy mi na Waszych opiniach i doświadczeniach.
Na opiniach to nie polegaj. Z małopolskiego mamy tu wspaniałych usługodawców, dostaniesz oferty, zainteresuj się,. zobacz, zadzwoń, porozmawiaj.... Przy takim podejściu jak zaznaczyłaś na początku to do niczego nie dojdziesz. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alicjamedia uzależniony

|
Wysłany: Czw 16 Maj 2013, 8:06 Temat postu: |
|
|
roszpunka13 napisał: |
Ja nie wiem czy z nami jest coś nie tak ,że po prostu chcemy mieć piękną wykonaną profesjonalnie pamiątkę z własnego ślubu... Tyle już przeglądałam i mało które mnie się podobają hm ;( Nawet nie chce się ogłaszać tu na forach bo odrazu dostanę multum ofert a bardziej zależy mi na Waszych opiniach i doświadczeniach. |
Wybór fotografa i filmowca, to tak jak z wyborem sukienki, butów, czy sali..
Nie znamy Twoich preferencji, ani budżetu.
Napisz czy interesuje Cię usługa na bardzo wysokim poziomie i droga, czy na poziomie nieco niższym ale tańsza.
Podanie daty jest istotne, ponieważ kalendarze na rok 2014 szybko się zapełniają. _________________ alicjamedia.pl
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
naszfilm początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
michal_grzanka kandydat