|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
p_aaulinka kandydat

|
Wysłany: Sro 20 Mar 2013, 12:14 Temat postu: Prośba o szybką pomoc |
|
|
Kochane/Kochani (może mężczyźni też tu zaglądają),
mam mały choć dla mnie gigantyczny probelm bo do mojego ślubu został miesiąc i.. tu zaczynają się probelmy bo już sama nie wiem co do czego pasuje, a co nie . Mam bardzo prostą suknię dokłądnie taką jak w linku http://slubne.pl/pl/viewitem/55011,catid_12,shopid_2.html i do tego kolczyki i bransoletkę : http://www.pakamera.pl/bizuteria-zamowienie-komplet-slubny-kremowy-nr771705.htm . Zaczynają się probelmy bo nie mam pomysłu na kwiaty. Zupełna pustka. Z moim nażeczonych chcielibyśmy połączyć jakieś żółte kwiaty z czymś pasującym do sukni i dodatków.. czy w ogóle da się coś takiego zrobić , czy dać sobie spokój i zacząć myśleć o czymś innym? _________________ Paulina  |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Sro 20 Mar 2013, 12:18 Temat postu: |
|
|
Musisz wszędzie zakładać nowe tematy? Myślę ze nie jest problemem przejrzeć forum jakie ma podfora czy użyć narzędzia wyszukiwania.
Swoje pytanie możesz przenieść tu :
http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?t=8774&start=1320 _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aiwendil gaduła

|
Wysłany: Sro 20 Mar 2013, 12:19 Temat postu: |
|
|
A jaki macie przewodni kolor uroczystości o ile macie? Warto o czymś takim pomyśleć i w taki schemat dobierać dodatki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Sro 20 Mar 2013, 12:25 Temat postu: Re: Prośba o szybką pomoc |
|
|
p_aaulinka napisał: | Zupełna pustka. Z moim nażeczonych chcielibyśmy połączyć jakieś żółte kwiaty z czymś pasującym do sukni i dodatków.. |
Z kim?
Zadaj pytanie w wątku o sukniach, nie ma sensu zakładać nowego tematu...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
p_aaulinka kandydat

|
Wysłany: Sro 20 Mar 2013, 12:32 Temat postu: |
|
|
wrr... narzeczonym. A wątku nie umiem przenieść! nigdy nie siedziałam na forach i nie umiem ..chyba wielkiej krzywdy wam nie zrobiłam! Więc jak może cudowny moderator sam przenieść wiadomość to będę dozgonnie wdzięczna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Sro 20 Mar 2013, 12:35 Temat postu: |
|
|
Prosiłam Cię o zadanie pytania w odpowiednim temacie a nie o zakładanie nowego wątku.
Podany przeze mnie link do wątku o bukietach powinien Ci wystarczyć. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|