Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Ello :D
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kinia_as
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 7 Mar 2013, 19:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam nadzieję, zwłaszcza, że ślub to nie wyprawa po bułki ;D

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
lemonka88
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 8 Mar 2013, 8:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj:)
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 8 Mar 2013, 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dalej mi się nudzi...Więc może przybliżę Wam choć trochę postać moją i mojej blondi - K Very Happy. Skoro i tak już wszyscy uznaliście mnie za gadułę (doprawdy nie mam zielonego pojęcia dlaczego Very Happy ), a że uzyskaną reputację należy podtrzymywać no to wiecie Very Happy
Więc ja mam na imię Ania, mam 25 lat i jestem Kielczanką od urodzenia. Wzrostu podłego, acz nadrabiam to charakterem - skoro mnie nie widać, to niech mnie chociaż słyszą Very Happy Studiowałam chemię na UJK, niestety zdrowie nie pozwoliło skończyć mi studiów. Obecnie wraz z K zakładamy firmę ogrodniczą.
Moja blondi ma na imię Konrad. Czemu blondi?? Naturalny blondyn, szare oczka, 180 cm. Tak - umysł czasami zgrywa się z kolorem włosów Very Happy Ma 24 lata, jest z Krakowa.
Poznaliśmy się przez internet. A konkretnie przez grę Bitefight, byliśmy w jednym klanie, na forum klanowym mieliśmy dział rpg, gdzie nasze postaci zaczęły mieć ze sobą romans - 3 miesiące później oficjalnie zaczęliśmy ze sobą być oczko
Od ponad dwóch lat ze sobą mieszkamy, a dwa i pół jak jesteśmy zaręczeni.
Co jeszcze? Miłość to bajka, oprócz momentów kiedy mam ochotę rzucać za nim wałkiem i patelnią Very Happy

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Pią 8 Mar 2013, 19:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O matko, jako ogrom informacji na dzień dobry język
Kasztanowa napisał:
oldziiaa napisał:
już widać, że będzie z Ciebie gaduła Very Happy

Odniosłam identyczne wrażenie Very Happy

I ja też lol

Witamy i rozgość się! oczko
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: