|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kinia_as kandydat

|
Wysłany: Czw 7 Mar 2013, 18:28 Temat postu: Ello :D |
|
|
Witam serdecznie wszystkich.
Dopiero co startujemy z przygotowaniami do ślubu, nawet daty jeszcze nie mamy, choć już tyle czasu jesteśmy po zaręczynach...Na razie siedzę w necie, sprawdzam, myślę, obliczam i za głowę się łapię, że czeka nas do wydania mała fortuna, choć nie chcemy nie wiadomo czego (np. zamiast fajerwerków marzą mi się lampiony), wiele rzeczy robimy sami, albo znajomi w ramach prezentów ślubnych. W ten sposób odpadł mi tort (robię sama, nie ufam cukierniom), makijaż, suknia, fryz, dekoracje, bukiet i DJ. Ale ludzi będzie prawie seteczka, więc sama sala, jedzenie, alko i mnóstwo pierdółek to już koło 15 kawałków, a może jestem w mniejszej połowie...bo sprawdzam jedno, a wychodzi, ze jest kolejnych 20ścia - też tak mieliście?
No i nasz ślub to problem pod względem logistycznym. Ja jestem z Kielc, a faceta znalazłam sobie z Krakowa - nigdy nie potrafiłam mieć faceta z własnego podwórka Pamiętajcie - Internet to potęga  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oli_a guru

|
Wysłany: Czw 7 Mar 2013, 18:40 Temat postu: |
|
|
witaj na forum a rok juz macie ustalony? fajnie, ze z Kielc moje tereny  _________________ Patryk <3
Oliver <3
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinia_as kandydat

|
Wysłany: Czw 7 Mar 2013, 18:45 Temat postu: |
|
|
przyszły rok - albo koło 10 lipca - początek związku, albo kolo 14 sierpnia - rocznica zaręczyn  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oli_a guru

|
Wysłany: Czw 7 Mar 2013, 18:46 Temat postu: |
|
|
bierz sierpien  _________________ Patryk <3
Oliver <3
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinia_as kandydat

|
Wysłany: Czw 7 Mar 2013, 18:51 Temat postu: |
|
|
też się do niego skłaniam...zwłaszcza, że 12 sierpnia mam urodziny  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Czw 7 Mar 2013, 19:13 Temat postu: |
|
|
Hej Witaj
już widać, że będzie z Ciebie gaduła - potraktuj to oczywiście jako komplement  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinia_as kandydat

|
Wysłany: Czw 7 Mar 2013, 19:19 Temat postu: |
|
|
Gaduła to tylko jedna z moich wad  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Czw 7 Mar 2013, 19:27 Temat postu: |
|
|
oldziiaa napisał: | już widać, że będzie z Ciebie gaduła |
Odniosłam identyczne wrażenie
kinia_as, witaj  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinia_as kandydat

|
Wysłany: Czw 7 Mar 2013, 19:33 Temat postu: |
|
|
Oj śmiejecie, a mnie się masakrycznie nudzi, bo K wyjechał do Krakowa na tydzień, bo wpadło kilka zleceń, a na samym początku egzystencji firmy nie możemy rezygnować z żadnego zlecenia.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Czw 7 Mar 2013, 19:37 Temat postu: |
|
|
Nie śmiejemy się z Ciebie przecież
Jak wsiąkniesz w forum, to się nudzic nie będziesz, ono jest chyba nieskończenie głębokie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|