Wysłany: Wto 5 Mar 2013, 18:40 Temat postu: Zespół na wesele
Witam i zapraszam do odwiedzenia naszej strony www.turbochomiki.pl
Profesjonalny zespół złożony z muzyków posiadających wieloletnie doświadczenie ( scena, studio, kontrakty )
Gramy również w składzie 3 osobowym.
Kontakt: 602 511 115 ( Michał )
Wysłany: Pon 18 Mar 2013, 21:19 Temat postu: OPRAWA MUZYCZNA - DAWID BAND!
Witam!
Dysponuje wolnym terminem.
Zakres usługi obejmuje:
*Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę
współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar
możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań.
*prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia.
*integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. (Możliwa opcja bez zabaw/konkursów)
* Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka.
Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy.
PS. Dodatkowo jako zawodowy muzyk z wykształcenia trębacz klasyczny mogę zaoferować grę na trąbce solo podczas ceremonii ślubnej (ślub kościelny) - USŁUGA GRATIS!
* W OFERCIE JEST RÓWNIEŻ ZESPÓŁ 3 lub 4 OSOBOWY - FILMY ZESPOŁU TRZY OSOBOWEGO NA KANALE YOUTUBE. FILMY ZESPOŁU 4 OSOBOWEGO UDOSTĘPNIANE SĄ INDYWIDUALNIE PO KONTAKCIE MAILOWYM.
Szczegółowych informacji na temat ceny i usługi udzielę drogą telefoniczną 508-501-542 bądź mailową: dawid.slaga@wp.pl
* Pochodzę z woj. śląskiego - możliwość spotkania się osobiste!
ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY! _________________ Agencja Artystyczna Dawid - Band
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2