|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiulek215 uzależniony

|
Wysłany: Pon 25 Lut 2013, 21:45 Temat postu: Kasiulek w dwupaku :) |
|
|
Pora na nasz brzuchalowy wątek
Mimo, że staraliśmy się o dzidziusia, to dwie kreski na teście były dla mnie dużym zaskoczeniem. Udało się w cyklu, w którym miałam tyle innych zajęć, że zupełnie zapomniałam o staraniach, poza tym test robiłam jakieś 2-3 dni przed spodziewaną @, tylko dlatego, że tego dnia miałam dużą imprezę rodzinną i chciałam z czystym sumieniem napić się alkoholu. A tu niespodzianka Pamiętam, że nie mogłam się doczekać aż mój mąż wstanie i w końcu obudziłam go jakoś przed siódmą, żeby mu ogłosić radosną nowinę. Biedny był tak zaspany, że nie wiedział o czym mówię a potem nie mógł dostrzec drugiej kreski Ja sama nie mogłam uwierzyć w to co widzę, dlatego zrobiłam jeszcze 2 "sikańce" i 2 razy test z krwi. Wszystkie były pozytywne. Na pierwszą wizytę wybraliśmy się pod koniec 6 tygodnia, okazało się, że testy nie kłamały i mamy maleńką fasolkę z bijącym serduszkiem. Od tego czasu fasolka nieźle urosła:
Na dzisiejszym USG zobaczyliśmy 6-centymetrowego, zupełnie zdrowego i bardzo ruchliwego człowieka, który z dużym prawdopodobieństwem jest chłopcem Tak jak sobie wymarzyłam
Ja się czuję bardzo dobrze, mam mdłości, które zwykle kończą się w toalecie, ale na szczęście tylko z rana. Poza tym czuję się właściwie normalnie. Kończy się pierwszy trymestr i zaczynam już na całego cieszyć się z mojego stanu i chwalić się, że będę mamą. A na początku 13 tygodnia wyglądam tak:
Trzymajcie za nas kciuki!  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aga_w bywalec

|
Wysłany: Pon 25 Lut 2013, 22:06 Temat postu: |
|
|
No to gratulacje! _________________ Dobra Mama to Mądra Mama |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pon 25 Lut 2013, 22:15 Temat postu: |
|
|
Serdecznie gratuluję. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pon 25 Lut 2013, 22:20 Temat postu: |
|
|
Życzę spokojnej ciąży
Masz świetny awatar  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Pon 25 Lut 2013, 22:43 Temat postu: |
|
|
Trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze bardzo fajne zdjęcie "profilowe" z usg macie  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mimi guru

|
Wysłany: Pon 25 Lut 2013, 22:44 Temat postu: |
|
|
Kasiulku, gratulacje! Spokojnych 9 miesięcy!  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Pon 25 Lut 2013, 22:45 Temat postu: |
|
|
idealna figura
Gratuluję i cieszę się,że się udało wystarać _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Pon 25 Lut 2013, 23:33 Temat postu: |
|
|
Gratuluję maleństwa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
filifionka uzależniony

|
Wysłany: Pon 25 Lut 2013, 23:40 Temat postu: |
|
|
Serdecznie gratuluję i trzymam kciuki! Ładny brzuszek.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
paula_139 maniak

|
Wysłany: Wto 26 Lut 2013, 0:27 Temat postu: |
|
|
Gratulacje w oficjalnym wątku Spokojnej ciąży i niech fasolek rośnie i rozwija się prawidłowo
P.s my też na tym usg genetycznym już usłyszeliśmy że będzie chłopiec. Więc gratuluje syncia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|