Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

prośba o pomoc
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kiniac
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 30 Mar 2011, 15:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie obrzydzałby taki film, nie chciałabym oglądać ani siebie ani mojego T. w takiej sytuacji. Straciłoby to dla mnie urok. Seks traktuje jako coś bardzo intymnego, coś do czego dostępu nie miałby nikt poza nami, taki film sprawiłby, że miłość fizyczna zostałaby obdarta z magii i tej cudownej aury tajemniczości.
vestido
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 19 Sie 2011, 23:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W życiu bym się nie zdecydowała na nakręcenie takiego filmu. Jakoś mi to nie pasuje...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
WiktoriaW
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 9 Wrz 2011, 9:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A moja koleżanka długi czas szukała fotografa do takiej delikatnej kwestii.. Niestety wynik kiepski. Wszysktie osoby, z którymi się spotkała były raczej mało godne zaufania, więc chyba z tego zrezyguje.
Powrót do góry
PatrycjaS19915
guru
guru

PostWysłany: Wto 5 Lut 2013, 14:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też nigdy bym się na coś takiego nie zgodziła,co chwile przychodzą do Polski nowe trendy ale są pewne granice...to jest sprawa dwóch kochających się osób i po co to kręcić? Chyba że kogoś to dodatkowo podnieca? Nie rozumiem...
Powrót do góry
froog7
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 5 Lut 2013, 16:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście sprzedajmy wszystko nawet to najcenniejsze co mamy siebie i swoją intymność. Dla mnie noc poślubna jest to towar na który żadnej gazety ani stacji TV nie stać uśmiech to jest to co jest między mną a już moją małżonką. Nie chce tego nagrywać tylko chcę to przeżyć i później wspominać uśmiech

Powrót do góry
Pietrucha91
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 7 Lut 2013, 18:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie zdecydowałabym się.. Nie rozumiem po co to wgl komu? Bez sensu... Myślę ze po zabawie bede tak zmęczona ze w nocy bede tylko marzyc o poduszcze i żeby nabrac sił na tańce na poprawinach.... U mnie by nie bylo nawet czego nagrywac bo bym zaraz chrapała oczko język z oczkiem
guru
guru

PostWysłany: Pią 8 Lut 2013, 12:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To, że mamy XXI a nie XIX wiek chyba nie oznacza, że wtyd jako taki przestał istnieć. Czy z racji tego, że przeszliśmy do nowego tysiąclecia stwierdzmay, ze publiczne dłubanie w nosie, grzebanie sobie w gaciach zęby jest oznaką wyzbycia sie "pruderyjności" ? Pod względem ludzkich obyczajów, przesuwania granic wstydu- zmieniło się bardzo wiele, prawie wszystko.
Ale są granice. Zresztą przepraszam, ale człowiek- normalny , przeciętny, a nie występujący w filmach oprno- wygląda podczas seksu głupio. Przypuszczam, że 90% z nas widząc siebie i męża na takim nagraniu byłoby zszokowanych "siermiężnosćią" całego aktu. język

A zapraszanie "pana kamerzysty" do przedsięwzięcia- zwłaszcza w noc poślubną..... jest dla mnie po prostu bezwstydem. Nie chcę nikogo urazić, jak ktos cche sobie ustawić domową kamerką i nagrać- Bóg z nim, chociaż ja wolałabym nie widzieć siebie z takiej perspektywy.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: