|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kiniac gaduła

|
Wysłany: Sro 30 Mar 2011, 15:54 Temat postu: |
|
|
Mnie obrzydzałby taki film, nie chciałabym oglądać ani siebie ani mojego T. w takiej sytuacji. Straciłoby to dla mnie urok. Seks traktuje jako coś bardzo intymnego, coś do czego dostępu nie miałby nikt poza nami, taki film sprawiłby, że miłość fizyczna zostałaby obdarta z magii i tej cudownej aury tajemniczości. _________________ "Niech ludzie nie znający miłości szczęśliwej twierdzą, że nigdzie nie ma miłości szczęśliwej. Z tą wiarą lżej im, będzie żyć i umierać".
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
vestido kandydat

|
Wysłany: Pią 19 Sie 2011, 23:25 Temat postu: |
|
|
W życiu bym się nie zdecydowała na nakręcenie takiego filmu. Jakoś mi to nie pasuje... |
|
Powrót do góry |
|
 |
WiktoriaW kandydat

|
Wysłany: Pią 9 Wrz 2011, 9:00 Temat postu: |
|
|
A moja koleżanka długi czas szukała fotografa do takiej delikatnej kwestii.. Niestety wynik kiepski. Wszysktie osoby, z którymi się spotkała były raczej mało godne zaufania, więc chyba z tego zrezyguje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Wto 5 Lut 2013, 14:43 Temat postu: |
|
|
Też nigdy bym się na coś takiego nie zgodziła,co chwile przychodzą do Polski nowe trendy ale są pewne granice...to jest sprawa dwóch kochających się osób i po co to kręcić? Chyba że kogoś to dodatkowo podnieca? Nie rozumiem... |
|
Powrót do góry |
|
 |
froog7 gaduła

Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 261 Skąd: Mazowsze - serce Polski
|
Wysłany: Wto 5 Lut 2013, 16:25 Temat postu: |
|
|
Oczywiście sprzedajmy wszystko nawet to najcenniejsze co mamy siebie i swoją intymność. Dla mnie noc poślubna jest to towar na który żadnej gazety ani stacji TV nie stać to jest to co jest między mną a już moją małżonką. Nie chce tego nagrywać tylko chcę to przeżyć i później wspominać  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pietrucha91 kandydat

|
Wysłany: Czw 7 Lut 2013, 18:41 Temat postu: |
|
|
Nie zdecydowałabym się.. Nie rozumiem po co to wgl komu? Bez sensu... Myślę ze po zabawie bede tak zmęczona ze w nocy bede tylko marzyc o poduszcze i żeby nabrac sił na tańce na poprawinach.... U mnie by nie bylo nawet czego nagrywac bo bym zaraz chrapała  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pią 8 Lut 2013, 12:06 Temat postu: |
|
|
To, że mamy XXI a nie XIX wiek chyba nie oznacza, że wtyd jako taki przestał istnieć. Czy z racji tego, że przeszliśmy do nowego tysiąclecia stwierdzmay, ze publiczne dłubanie w nosie, grzebanie sobie w gaciach jest oznaką wyzbycia sie "pruderyjności" ? Pod względem ludzkich obyczajów, przesuwania granic wstydu- zmieniło się bardzo wiele, prawie wszystko.
Ale są granice. Zresztą przepraszam, ale człowiek- normalny , przeciętny, a nie występujący w filmach oprno- wygląda podczas seksu głupio. Przypuszczam, że 90% z nas widząc siebie i męża na takim nagraniu byłoby zszokowanych "siermiężnosćią" całego aktu.
A zapraszanie "pana kamerzysty" do przedsięwzięcia- zwłaszcza w noc poślubną..... jest dla mnie po prostu bezwstydem. Nie chcę nikogo urazić, jak ktos cche sobie ustawić domową kamerką i nagrać- Bóg z nim, chociaż ja wolałabym nie widzieć siebie z takiej perspektywy. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|