|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Pią 1 Lut 2013, 20:52 Temat postu: |
|
|
Bez  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aniusia maniak

|
Wysłany: Sob 2 Lut 2013, 9:50 Temat postu: |
|
|
Ja miałam bukiet z tulipanów i konwalii  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
filifionka uzależniony

|
Wysłany: Sob 2 Lut 2013, 13:41 Temat postu: |
|
|
Aniusia napisał: | Ja miałam bukiet z tulipanów i konwalii  |
Dla mnie marzenie, kocham konwalie.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
anekfaza kandydat

|
Wysłany: Sob 2 Lut 2013, 16:35 Temat postu: |
|
|
bukiet z konwalii i tulipanow? mozesz pokazac? jedne i drugie lubie ale ciekawa jestem jak wygladaja w polaczeniu:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aniusia maniak

|
Wysłany: Nie 3 Lut 2013, 19:22 Temat postu: |
|
|
Proszę  _________________

Ostatnio zmieniony przez Aniusia dnia Pon 18 Lut 2013, 21:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
anekfaza kandydat

|
Wysłany: Nie 3 Lut 2013, 21:56 Temat postu: |
|
|
o dzieki;)
Ja myslalam o delikatnie rozowych tulipanach... musze sie udac do pani ktora sie zajmuje bukiecikami i popatrzyc podpytac
z tymi konwaliami nieglupi pomysl:)) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
m.m początkujący

|
Wysłany: Pon 18 Lut 2013, 13:21 Temat postu: |
|
|
Ja też biorę ślub w maju tego roku przesądy na ten temat nie są mi obce ale jest to najpiękniejszy miesiąc w roku, a na dodatek dzień po ślubie jest nasza 6-ta rocznica związku
Ja też mam mały kwiatowy dylemat......Chciałam tulipany, ale zakochałam się w bzie i tak miało zostać, ale nie wiem czy już będzie bo to początek maja. Ostatnio wymyśliłam, że jeśli nie bez to będą to [color=blue]szafirki[/color]  |
|
Powrót do góry |
|
 |
stylowi kandydat

|
Wysłany: Nie 7 Kwi 2013, 11:08 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem, nie prawda, piękny miesiąc maj to ze nie ma litery R to nie do końca prawda i nie wierz w to. _________________ Ślubne bukiety - Odkrywaj, kolekcjonuj, inspiruj z Stylowi.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
monikas gaduła

|
Wysłany: Nie 7 Kwi 2013, 12:40 Temat postu: |
|
|
Maj to piękny miesiąc - miesiąc zakochanych Ksiądz, z którym ostatnio rozmawiałam właśnie się żalił, że ludzie ślub w kościele biorą, a zabobonów się słuchają (które najczęściej stare ciotki i babcie nakręcają ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
niemampomyslu maniak

|
Wysłany: Nie 7 Kwi 2013, 21:48 Temat postu: |
|
|
Gdyby nie to, że to miesiąc przed sesją to też bralibyśmy ślub w maju! A tak to d*pa, koniec kwietnia ślub, w weekend majowy wracam do rzeczywistości i później ostra nauka Szkoda, bo to piękny miesiąc.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|