Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Szukam DJ ok. Krakowa 12 październik 2013

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
FotoMarta
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 18 Paź 2012, 9:28    Temat postu: Szukam DJ ok. Krakowa 12 październik 2013 Odpowiedz z cytatem

Szukam naprawdę fajnego DJ, termin 12 październik 2013. Wesele odbędzie się w Porębie Żegoty (Alwernia). Nie szukam przebierańców w perukach i strojach clownów, ale i nie sztywniaków. Takiego który poderwie wszystkich na parkiet, zorganizuje kilka nie banalnych zabaw.
Bardzo proszę o przesyłanie linków gdzie można Was zobaczyć i posłuchać oraz ofert cenowych.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
DjAdus
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 18 Paź 2012, 14:55    Temat postu: Profesjonalny DJ i nie tylko :-) Odpowiedz z cytatem

Jestem profesjonalnym dj (także klubowym) wodzirejem i konferansjerem.

OFERUJĘ:
- bogaty repertuar muzyczny
- znakomity sprzęt nagłośnieniowy (kilka kompletów m.in. HK AUDIO).
- Efekty Świetlne , dekoracje światłem oraz inne (bańki dym etc.)
Część wyposażenia można oglądnąć w zakładce sprzęt na www.djadus.pl
OPINIE NA STRONIE oraz możliwość uzyskania dodatkowych od ostatnich Par Młodych.
Końcem roku aktualizacja strony (wesela klipy opinie z tego roku).
Na otarcie łez najświeższe komentarze tu :
http://forum.gazeta.pl/forum/w,44884,139004460,139004460,dj_Adus_opinia.html i proponuje przeczytać cały wątek - ciekawy Smile choć pewne domniemania wyprowadziły mnie z równowagi Smile - jednak co ważne komentarz dotyczy wesela POLsko - AMERYKAŃSKIEGO (swobodnie mówię w języku Shakespeare'a Smile) wykrzyknik!. Także na YOUTUBE w liście odtwarzania kilka innych rzeczy (niż na stronie m.in. relacje z większego event-u) do oglądnięcia. WAŻNE! - nie przebieram się uważam że profesjonalny elegancki ubiór firmowy (preferuję czarny) wystarczy, reszta to kwestia luźnego i z dobrym humorem prowadzenia imprezy w oparciu o życzenia Pary Młodej. Najbliższa moja impreza w ten piątek (19 X 2012) w klubie GALICJA w Bielsku-Białej - zapraszam (proszę poprosić przy wejściu o dj-a - tzn. że jesteście umówieni ze mną - wprowadzę Was gratis). Na pytania finansowe odpowiem na e-mail (proszę o zapytanie na djadus@gazeta.pl w temacie z datą wesela i powołaniem się na Ślub-Wesele.pl). Na e-mail mogę przesłać też kilka dodatkowych zdjęć (m.in. z dekoracji światłem którą mogę dołożyć przy pakiecie maksymalnym).
ZABAWY - mam kilka autorskich niespotykanych wykrzyknik! przykładowo MATRIX Smile

Dj Adus
DJ ADUS MULTIMEDIA
mob. 501 427 914
www.djadus.pl
Kanał na YOUTUBE:
www.youtube.com/user/djadus1/feed
DJ MASTI
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 24 Paź 2012, 7:34    Temat postu: DJ MASTI WOLNE TERMINY Odpowiedz z cytatem

Pełna oprawa muzyczna jako dj wraz z jednoczesnym prowadzeniem przyjęć jako prezenter i wodzirej.
Specjalizuje się w oprawie muzycznej i oświetleniowej.
Oferuje:
-wieloletnie doświadczenie,pasja muzyczna
-markowy sprzęt
-indywidualne podejście do klienta
-na życzenie wszelkiego rodzaju konkursy,zabawy karaoke,oczepiny

Szczegóły na stronie :
www.masti.beepworld.pl

Zapraszam do kontaktu telefonicznego:
783-830-424

Dj Masti
djtrust
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 24 Paź 2012, 15:41    Temat postu: dj na Państwa przjęcie weselne Odpowiedz z cytatem

Witam serdeczenie

Termin jest wolny, więc jestem do Państwa dyspozycji.

www.djtrust.pl

pozdrawiam

Artur Darliński

djtrust@interia.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
klrt
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 29 Paź 2012, 14:33    Temat postu: dj z akordeonem Odpowiedz z cytatem

Witam, termin mam wolny, moja praca nie sprowadza się tylko do typowego dla dja odtwarzania muzyki , ale gram również i śpiewam na żywo, w razie zainteresowania chętnie prześlę ofertę na adres mailowy , a płyty dvd na adres domowy
konrad.mniow@wp.pl
FotoMarta
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 2 Lis 2012, 9:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ślicznie dziękuję za odpowiedzi:)
DJ wybrany:)
Proszę o zamknięcie tematu.
Powrót do góry
Radek25
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 4 Gru 2012, 13:30    Temat postu: Diamentowy Kolczyk Odpowiedz z cytatem

Zapraszamy do współpracy. Niedrogo i zawodowo. 500 201 309

Diamentowy Kolczyk

500 201 309
Powrót do góry
polom
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 31 Sty 2013, 18:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wesele Marzeń

Dzień Waszego Ślubu, dzień w którym piękne, romantyczne i długo oczekiwane marzenie spełnia się. Dzień wyjątkowy i bardzo ważny dla Was jak i Waszych Bliskich, bowiem w jednej chwili połączą się Wasze serca, życia oraz rodziny. Dzień ten musi zakończyć się sukcesem!

Aby Wasze plany w żaden sposób nie zostały zakłócone oddajcie obsługę muzyczną Waszego przyjęcia w ręce profesjonalistów. Z przyjemnością i zaangażowaniem spełnimy najbardziej wymagające oczekiwania Państwa oraz Gości weselnych.

Wieloletnie doświadczenie sprawia, że każde obsługiwane przez nas przyjęcie jest wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. Powierzając nam muzyczną stronę przyjęcia weselnego, będziecie mieć pewność, że ten niezwykły dzień pozostanie w Waszej pamięci do końca życia.

Wesele klasyczne czy nowoczesne ?

Nasi Dj'e poprowadzą każdy rodzaj przyjęcia z największym naciskiem na maksymalne dopasowanie się do upodobań Państwa oraz Gości. Dj a raczej prezenter muzyczny występuje jednocześnie w roli wodzireja. Na Państwa życzenie poprowadzi tradycyjne oczepiny oraz zabawy dla Gości. Wszystkie szczegóły oraz scenariusz przyjęcia omawiane są na spotkaniu z Narzeczonymi.

Repertuar muzyczny

Taniec, zabawy taneczne oraz konkursy to czynniki które pozwalają dobrze zapamiętać i mile wspominać każdą imprezę, dlatego proponujemy przede wszystkim muzykę rozrywkowo – taneczną, a więc największe przeboje zagranicznej i polskiej muzyki z lat 60' – 90' oraz najnowsze hity z radiowych list przebojów. W kilkutysięcznej bazie utworów można znaleźć również muzykę z innych gatunków takich jak : latino, house, dance, pop, r&b. Dobór odpowiedniego repertuaru zawsze odbywa się na żywo, tak, aby zaspokoić oczekiwania najbardziej wymagających Gości.

oferuje:
- pełne prowadzenie wesela
- dedykacje
- ciekawe konkursy i oczepiny
- dekorację światłem w cenie
- doskonale zestawioną muzykę
- doskonałej klasy sprzęt nagłośnieniowo-oświetleniowy

kontakt: www.djlomianki.pl 796-998-210
Powrót do góry
martyneczka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 1 Lut 2013, 19:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

www.djromano.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
chilliband
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 12 Mar 2013, 15:58    Temat postu: Zawodowy muzyk - artysta! www.dawid-band.pl Odpowiedz z cytatem

Witam, termin mam wolny.

Zakres usługi w formie dj/konferansjera obejmuje:

*Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia.
*prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców,pierwszy taniec itp.) - do ustalenia.
*integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań.
*Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem.
*Jestem otwarty na państwa sugestie.
* Dojazd w cenie
* Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka!
*podczas pracy nie spożywam alkoholu!
*Dodatkowo jako zawodowy TRĘBACZ mogę zaoferować grę solo na trąbce podczas ślubu kościelnego - GRATIS!
Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy.
www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be
Szczegółowych informacji m.in. dotyczącą ceny udzielę poprzez mail: dawid.slaga@wp.pl bądź tel. 508501542.
Możliwość spotkania się osobiście. ( pochodzę z woj. śląskiego) Zapraszam do współpracy!
www.dawid-band.pl
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: