|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
agattt moderator

|
Wysłany: Wto 22 Sty 2013, 23:55 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że będą wiedziały ile czasu im potrzeba. I to one najlepiej Ci doradzą o której najlepiej się umówić. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dzierlatka uzależniony

|
Wysłany: Sro 23 Sty 2013, 0:00 Temat postu: |
|
|
A jak mam ślub o 14, to o której powinnam się zacząć ubierać? Jeszcze błogosławieństwo.... _________________
zapraszam na mojego bloga http://krakowskadzierlatka.blogspot.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Sro 23 Sty 2013, 0:04 Temat postu: |
|
|
Najpierw ustalcie o której chcecie wyjść z domu. I od tej godziny odpowiednio odejmuj
Znowu przykład mojego ślubu Msza o 17, chcieliśmy wyjechać o 16.40, więc narzeczony był u mnie o 16. Przez 40 minut zdążyłam przywitać się z nimi, ubrać w suknię (witałam narzeczonego w innym stroju, dopiero wtedy się ubierałam), błogosławieństwo i jeszcze kilka fotek. W 40 min bez problemu się uwinęliśmy.
Od fryzjera i makijażystki wróciłam po 14, miałam czas się odświeżyć, wypić kawę, zjeść coś. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dzierlatka uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martylda maniak

|
Wysłany: Czw 24 Sty 2013, 23:44 Temat postu: |
|
|
Ja umówiłam się do fryzjera na 9, na makijaż na 11.30. Mam długie włosy więc fryzjer ok 2 godzin będzie potrzebował, makijaż ok godziny. Na szczęście wszystko jest w jednym budynku. Liczę że w domu będę ok 13, zdążę odpocząć ,bo ślub na 16, kościół blisko więc możemy wyjechać ok 15.40. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Pią 25 Sty 2013, 0:15 Temat postu: |
|
|
Martyldo, spokojnie zdążysz, ja miałam podobne godziny fryzury i makijażu, w domu byłam po dwunastej, a ślub na 15
I spokojnie: makijaż ślubny jest baaardzo relaksujący  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dzierlatka uzależniony

|
Wysłany: Pon 28 Sty 2013, 14:52 Temat postu: |
|
|
Umówiłam się na 8:30 do fryzjera i na 10 do kosmetyczki. Mama twierdzi, że ta 8:30 to za wcześnie, ale Martylda ma ślub 2 godz później, a fryzjera tylko pół godz później, więc nic nie zmianiam
Teraz sobie też przypomniałam o pazurkach... To chyba można w piatek wieczorem, prawda? A do fryzjera jedziecie już z umytymi włosami? Głupie pytanie ale w dniu ślubu chyba lepiej wiedzieć więcej niż wpaść w panikę  _________________
zapraszam na mojego bloga http://krakowskadzierlatka.blogspot.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
say_yes guru

|
Wysłany: Pon 28 Sty 2013, 14:57 Temat postu: |
|
|
Pazurki też robię w piątek
U mnie fryzjerka sama myje głowę, więc bez spięć
Sama się zastanawiam na którą godzinę iść do fryzjerki, bo zamówiłam 3 miejsca od godziny hmm chyba właśnie 8.30. Ślub mamy na 16, więc myślę, że jak pójdę na godzinę 10 to będzie ok  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaczka guru

|
Wysłany: Pon 28 Sty 2013, 15:07 Temat postu: |
|
|
dzierlatka, ja będę myła włosy dzień wcześniej bo mam takie dziwne że, w ten sam dzień po myciu mam tak gładkie i "śliskie" że gumka mi się zsuwa i nie dałoby się ich ułożyć  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
filifionka uzależniony

|
Wysłany: Pon 28 Sty 2013, 15:44 Temat postu: |
|
|
| kaczka napisał: | dzierlatka, ja będę myła włosy dzień wcześniej bo mam takie dziwne że, w ten sam dzień po myciu mam tak gładkie i "śliskie" że gumka mi się zsuwa i nie dałoby się ich ułożyć  |
Wow, masz chyba nietypowe włosy. Ja swoje myję codziennie, jak nie umyję, to bardzo dziwnie się czuję, nie wyobrażam sobie nie mieć ich umytych w dniu ślubu...  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|