Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Asikowy Pestek :)
Goto page 1, 2, 3 ... 47, 48, 49  Next

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
View previous topic :: View next topic  
Author Message
asik
guru
guru

PostPosted: Tue 15 Jan 2013, 12:45    Post subject: Asikowy Pestek :) Reply with quote

To może ja też powolutku zacznę zakładać swój temat uśmiech

O ciąży dowiedzieliśmy się 04.12.12 z testu. Wystarczyło mi zrobić jeden teścik bo jak zobaczyłam te dwie tłuściutkie kreski to nie było wątpliwości. Do lekarza zapisałam się jeszcze w tym samym tygodniu, pani doktor potwierdziła ciążę i przekazała mi, że według om jestem w 7 tygodniu. Jako, że chodzę do ginekologa prywatnie i u nich za każde badanie trzeba sporo płacić, to poleciła mi zapisanie się do mojej przychodni rejonowej. Tak też zrobiłam i tydzień później kolejna pani doktor potwierdziła moją ciążę, dała skierowanie na wszelkie możliwe badania i tak się zaczęło uśmiech
Jako, że były święta to zdecydowaliśmy się powiedzieć o ciąży naszym rodzinom - nikt się nie spodziewał takiej nowiny lol Nigdy nie mówiliśmy, że staramy się o dziecko czy planujemy w najbliższym czasie, tym większe było zaskoczenie jak usłyszeli od nas tą wiadomość Wink
Termin porodu mam na 31.07. Jak na razie wszystko u mnie w porządku, jedyne co mnie męczy ostatnio to bóle głowy, ale jakoś sobie z nimi radzę uśmiech

Tydzień temu byłam na pierwszym usg, niestety mąż nie mógł się zwolnić z pracy wcześniej i poprosiłam mamę o towarzyszenie - i bardzo dobrze, bo czekałam na wejście do gabinetu 2 godziny, mąż to by tam chyba wszystkich pozabijał w międzyczasie, wydeptał dziurę w podłodze a drugą w ścianie by chyba wyjadł, hehehe (nie dość, że nie lubi przychodni to jeszcze nie lubi czekać).

Taką fotkę nam zrobili lol

A tak wyglądałam na początku 12 tygodnia (strasznie duża, nie? Wink )

Back to top
View user's profile Send private message
only_hope
maniak
maniak

PostPosted: Tue 15 Jan 2013, 13:40    Post subject: Reply with quote

Jeszcze raz wielkie gratulacje w oficjalnym watku:)

Back to top
agattt
moderator
moderator

PostPosted: Tue 15 Jan 2013, 13:48    Post subject: Reply with quote

Ty grubasie! język

Bardzo fajnie widzieć Twój wątek, będę tu zaglądać często uśmiech

No i wróżę synka uśmiech

Back to top
Marga
guru
guru

PostPosted: Tue 15 Jan 2013, 14:01    Post subject: Reply with quote

Maleńki brzusio, a w nim uroczy Pestek uśmiech. Jakieś przeczucia co do płci macie? Ja też widziałabym Was z synkiem, ale ciekawa jestem Waszych wróżb uśmiech.

Back to top
delikatna0
guru
guru

PostPosted: Tue 15 Jan 2013, 14:03    Post subject: Reply with quote

Łaaa Asik ma swój wątek! uśmiech W takim razie jeszcze raz gratuluję i życzę spokojnej ciążyoczko Brzuszysko masz wprost ooogromniaste język

Back to top
asik
guru
guru

PostPosted: Tue 15 Jan 2013, 14:09    Post subject: Reply with quote

Mężu obstawia córę, mi też się wydaje, że córa będzie ale jakichś szczególnych przeczuć nie mam uśmiech
U mnie w rodzinie to tak trochę pomieszane, obaj dziadkowie mieli samych braci, u babć w większości były siostry - chyba tylko jeden chłop się trafił (przy czym wszyscy z wielodzietnych rodzin, jedna babcia miała 7 rodzeństwa, jeden dziadek 8 braci, a drugi chyba 5 uśmiech ), potem mama ma dwóch braci, tata też (tyle, że z innej matki), a w naszym pokoleniu 4 baby i 2 chłopaków i teraz jedna moja chrześnica już jest i nie wiadomo co w drodze u kuzynki uśmiech U męża podobnie - teściu ma braci, a teściowa siostry, mąż ma siostrę, która ma dwóch synów, a u kuzynostwa w większości dziewczyny w naszym pokoleniu.
Z moich dziwnych kalkulacji wynika, że powinna być teraz dziewoja Wink

Back to top
Marga
guru
guru

PostPosted: Tue 15 Jan 2013, 14:11    Post subject: Reply with quote

Już niedługo będziemy wiedzieć uśmiech. Tylko niech nie będzie taki dowcipny jak Agatkowy Kłopotek uśmiech.

Back to top
agattt
moderator
moderator

PostPosted: Tue 15 Jan 2013, 14:16    Post subject: Reply with quote

Marga wrote:
Tylko niech nie będzie taki dowcipny jak Agatkowy Kłopotek uśmiech.
Nie Kłopotek tylko Perypetiasz uśmiech
Ale racja, niech się określi jednoznacznie po którejś stronie uśmiech

Back to top
Kasiorek
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 15 Jan 2013, 14:22    Post subject: Reply with quote

Gratulacje w Waszym oficjalnym wątku! Ale superowo, kolejna ciężaróweczka! Very Happy
Czas jedzie na szybkim koniu.. - dopiero co, ja zakładałam swój wątek, a tu tyle następnych brzuszków doszło.
Spokojnej ciąży kochana! przytul
moderator
moderator

PostPosted: Tue 15 Jan 2013, 15:35    Post subject: Reply with quote

Gratuluję uśmiech Brzuch masz przeogromny język
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3 ... 47, 48, 49  Next
Page 1 of 49

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce