|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
koteczek2211 moderator

|
Wysłany: Pon 17 Gru 2012, 0:33 Temat postu: |
|
|
Słodziutka dziewczynka  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosiula guru

|
Wysłany: Pon 17 Gru 2012, 5:37 Temat postu: |
|
|
śliczna jest, a ta czapka na 1 zdjęciu mnie rozwaliła
a co do spania ja nie wyobrażam sobie spania z Kubą (spaliśmy przez 3 tyg) i na pewno do tego nie wrócimy  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
marcys08 uzależniony

|
Wysłany: Pon 17 Gru 2012, 11:48 Temat postu: |
|
|
jeeejcia jak pocieszna perełka  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pinesska guru

|
Wysłany: Pon 17 Gru 2012, 13:24 Temat postu: |
|
|
Dziekuje za miłe słowa:)
A chodzi mi spać zazwyczaj o 19, czasem bywa ze o 21 ale bardzo rzadko, raz na 2 tyg może.... Tylko wielki jest plus ze sama usypia bez lulania noszenia i innych wygibasów Przytula sie i śpi:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pinesska guru

|
Wysłany: Pon 7 Sty 2013, 16:00 Temat postu: |
|
|
Dawno nas tu nie było Emilka ma prawie 8 i pół miesiąca, mówi ślicznie mama, tata, baba, dada i kieruje do odpowiednich osób te słowa, zaczyna chodzić potrzymywana pod paszki.
W nocy budzi sie jeszcze sporo bo 4-5 razy i je cyca, w dzień za to je cyca tylko 2 x jak idzie spać.
To się wydaje nie wiarygodne ale z miesiąca na miesiąc staje sie jeszcze kochańsza:) nie zostawiam jej praktycznie ogóle tylko w niedziele na godzinejak ide do kościoła reszte wszędzie ja zabieram ze sobą.
A i jeszcze w Nowy rok okazało sie ze wyszły nam 2 ząbki jedynka prawa i dwójka prawa (nawet nie zauważyłam kiedy, ani nie marudziła ani nic),wiec teraz czekamy na lewą jedynke żeby było do pary:P _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Pon 7 Sty 2013, 16:14 Temat postu: |
|
|
Brawo Dużo je Ci w nocy, ale widać tyle potrzebuje
fajnie, że już mówi do was no i pewnie szybko zacznie sama biegać  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pinesska guru

|
Wysłany: Pon 7 Sty 2013, 16:17 Temat postu: |
|
|
Oj chciałabym żeby już chodziła
Dziś zrobiła coś dziwnego ale bardziej przypominało o pełzanie niż raczkowanie, lezała na macie na brzuszu i robiła bączki okrecała sie dookoła i przemieszczała, mam nadzieje ze to pierwsze próby raczkowania:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Pon 7 Sty 2013, 16:26 Temat postu: |
|
|
mój też tak robi i podkurcza nóżki podnosi przy tym pupke, ale NIE IDZIE ... przy tym zaczyna się złościć bo nie umie dojśc do "celu" .. i co tu robić _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosiula guru

|
Wysłany: Wto 8 Sty 2013, 17:12 Temat postu: |
|
|
to znaczy że już niedługo zacznie raczkować  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
violinist83 guru

|
Wysłany: Czw 10 Sty 2013, 22:32 Temat postu: |
|
|
Dzielna ta Twoja córcia. Ząbkowanie bez płaczu i nieprzespanych nocy... genialne dziecko  _________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|