|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
loute guru

|
Wysłany: Sro 26 Gru 2012, 18:11 Temat postu: |
|
|
no u nas były nerwy z fotelikiem, bo mój mąż nie ogarnął wcześniej jak wpina się go w isofix ostatecznie mały jechał u mnie na kolanach ze szpitala (było to lepsze niż nie wpięty fotelik, a było zimno i nie chcieliśmy zatrzymywać żeby wszystko wyjmować i wpinać ). poza tym w tym całym kombinezonie i wszystkich betach ciężko było go wsadzić do fotelika teraz kupiliśmy taką fajną gondolę-fotelik. jest super, dziś wypróbowaliśmy. dziecko leży całkowicie na płasko, jest przypięte pasami do gondoli a gondola pasami do siedzenia. nie widziałam u nas czegoś takiego, dopiero tutaj położna mi to poleciła gdy zapytałam ją o podróż do Polski (powiedziała, że w zwykłym foteliku to max 1-2 godziny, ale nie 12! ) wygląda to dokładnie tak:
jest trochę dłuższa od zwykłego fotelika, ale montuje się tak samo tyłem do kierunku jazdy. coś mi się wydaje, że nasz fotelik pójdzie zaraz na sprzedaż, bo ta gondola jest dużo wygodniejsza. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Sro 26 Gru 2012, 18:23 Temat postu: |
|
|
My raczej nie będziemy uskuteczniać długich podróży, mamy dobry fotelik, a mąż juz jutro zamierza rozpracować temat .
Dodatkowo mamy wkładkę dla wcześniaczka do fotelika, ale nasz nie wyjdzie dopóki nie osiągnie masy donoszonego noworodka, zatem nie musimy się o to martwić. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Sro 26 Gru 2012, 18:59 Temat postu: |
|
|
to dobrze, że mężuś ogarnie temat no i Wiktor przy wyjściu faktycznie będzie już jak donoszony maluch, więc ta wkładka nie będzie wam potrzebna. a jak ona w ogóle wygląda? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
annn maniak

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Pon 7 Sty 2013, 11:48 Temat postu: |
|
|
Marga, co u Wiktorka? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
e-nina guru

|
Wysłany: Pon 7 Sty 2013, 13:02 Temat postu: |
|
|
annn napisał: | Marga, co u Wiktorka? |
właśnie ,.wszystko u Was oki? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Pon 7 Sty 2013, 16:46 Temat postu: |
|
|
I ja dołączam do pytań.
Marguś co u Was  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Pon 7 Sty 2013, 20:07 Temat postu: |
|
|
A, nie chcę już nabijać nielegalnie postów w ciążowym wątku, czekam z zamknięciem go, aż Młody będzie w domku . 17.01. jedziemy do Centrum Zdrowia Dziecka, tam operacja na przepuklinkę i ok. 20-go Wiktorek wreszcie zawita do domku .
Od wielu dni jest dobrze, Mały je z butli, rośnie zdrowo, waży już 3 kg, wyrasta z dysplazji oskrzelowo-płucnej, oczka i uszka ok .
Po wielu bojach Wiktorek wychodzi z tarczą, uśmiechnięty i szczęśliwy .
A w domku go wyprzytulamy za wszystkie czasy, już niedługo. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Wysłany: Pon 7 Sty 2013, 21:04 Temat postu: |
|
|
Z niecierpliwością czekamy na oficjalny dzieciowy wątek. Do 20tego już niewiele zostało  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Pon 7 Sty 2013, 22:15 Temat postu: |
|
|
No proszę, to nawet wcześniej niż na walentynki Postarał się mały smyk.  |
|