|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Czekająca początkujący

|
Wysłany: Sob 29 Gru 2012, 20:23 Temat postu: Witam serdecznie |
|
|
Mama na imię Ula, czemu się tu zalogowałam, ? Chce wiedzieć jak się do tego wszystkiego przygotować - czytam Wasze opinie, porady-
Sama muszę się wszystkim zająć .
A Wasze rady, pomogą mi w tym wszystkim |
|
Powrót do góry |
|
 |
ona1990 kandydat

|
Wysłany: Sob 29 Gru 2012, 20:28 Temat postu: |
|
|
Witaj A czemu sama masz się wszystkim zajmować? Co z Narzeczonym? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Czekająca początkujący

|
Wysłany: Sob 29 Gru 2012, 20:45 Temat postu: |
|
|
Witam
Hmmmm jak bu to powiedzieć jest w więzieniu- gdyż musiał iść na parę miesięcy, więc ja muszę się wszystkim zająć.
Nie znam się na tym kompletnie, dlatego czytam, czytam, czytam i czarna magia dla mnie to jest nadal  |
|
Powrót do góry |
|
 |
april06 uzależniony

|
Wysłany: Sob 29 Gru 2012, 20:55 Temat postu: |
|
|
witamy i powodzenia w organizacji  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aida88 bywalec

|
Wysłany: Sob 29 Gru 2012, 20:59 Temat postu: |
|
|
Witaj:) bez przesady, czarną magią bym tego nie nazwała Bywaliście na ślubach i weselach wcześniej? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Czekająca początkujący

|
Wysłany: Sob 29 Gru 2012, 21:03 Temat postu: |
|
|
Byłam nie raz.
Ale nie lubimy wesel na 300 osób- nie przemawia to do Nas.
Mam tyle pytań,że głowa boli.
Mamy dzieci, co z Nimi, czytałam, że nie powinno zabierać się dzieci na wesela.
(Na naszych wspólnych weselach- rodzice musieli wychodzić w trakcie i jechać do domu- bo nie mieli z kim zostawić dzieci,a w pokojach nie chcieli samych zostawiać dzieci, bo się bali) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aida88 bywalec

|
Wysłany: Sob 29 Gru 2012, 21:10 Temat postu: |
|
|
W takim razie skoro bywaliście na weselach, to mniej więcej wiesz jak to powinno wyglądać i na pewno masz swoją własną wizję.
A w jakim wieku macie dzieci? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Czekająca początkujący

|
Wysłany: Sob 29 Gru 2012, 21:21 Temat postu: |
|
|
Chciałabym skromny ślub, to na pewno, choć mój M. ma bardzo liczną rodzinę, ja jestem jedynaczką .
Czy wszystkich trzeba zapraszać Czy można pominąć dalszą rodzinę
Nie znam savoir vivre jeśli chodzi o ślub.
Dzieci w wieku 8 i 4 lat.
Mieszkamy w Warszawie- chcemy wynająć jakiś klub, restaurację na ślub- ale tu się zaczynają schody gdyż jego Mamusia uważa że to nie wypada. Musi być remiza, albo hotel.
Ja byłam na takim weselu i wcale nie uważam że jest to jakieś złe. wesele w takim miejscu |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Sob 29 Gru 2012, 23:10 Temat postu: |
|
|
Witaj
Masz już dzieci w takim wieku, że spokojnie na weselu mogą być, ktoś z rodziny będzie miał na nie oko, wszystko da rady załatwić
macie ustaloną datę ślubu?
Co do rodziny, ja też mam liczną i jakby chciało się wszystkich zaprosić to wyszłoby z 350 osób, a że nie stać nas na tak huczne wesele, to ograniczamy się do najbliższych z którymi utrzymujemy stały kontakt - tych co widujemy rzadziej zostaną zaproszeni tylko na uroczystość. Wspomniałaś wcześniej, że jesteś ateistką wiec domyślam się, że ślub bardziej cywilny.
Tutaj dowiesz się wszystkiego, chyba zostały opisane wszystkie wątpliwości związane z weselem jakie tylko są na tym świecie
a remiza to myślenie "starej daty" to Wasz dzień i Wy decydujecie szkoda, że zostajesz sama z organizacją, ale życie bywa nieprzewidywalne - tak więc powodzenia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Czekająca początkujący

|
Wysłany: Nie 30 Gru 2012, 10:54 Temat postu: |
|
|
Dziękuje Bardzo ;*
Będę pytać- w odpowiednich wątkach oczywiście- co mnie jeszcze nurtuje.
Tak cywilny,
Jeszcze raz dziękuję.
Gdybym miała pytania, można pisać na PW?
Nie wiem czy wypada. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|