Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zespół TEQUILA BAND Szczecin. NIE POLECAM!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tequilaband
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 1 Gru 2012, 1:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nawet mi się nie chce dalej pisać.
Zapamiętajcie sobie, że zespół weselny to nie jest ktoś kto "bierze zlecenie".
To są artyści, nad którymi trzeba skakać. Jak tego nie rozumie jeden z drugim to będzie miał spiep... wesele i kwita.
Żaden dobry zespół nie daje sobie dyktować repertuaru na wesele czy jakichś porąb... konkursów. Do dobrego zespołu trzeba jechać i prosić go o termin.
Po kątach można rozstawiać słabe kapele i takie sobie bierzcie na swoje wesela a wtedy będziecie mogli skakać im po głowie i wyładowywać swoje frustracje z pracy w Biedronce.
Koniec tematu.
Mnie tu już nie ma.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
deina
guru
guru

PostWysłany: Sob 1 Gru 2012, 1:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tequilaband napisał:
To są artyści, nad którymi trzeba skakać.

Cierpimy na niejaki przerost ego, co?
And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
agattt
moderator
moderator

PostWysłany: Sob 1 Gru 2012, 2:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tequilaband napisał:

Mnie tu już nie ma.
Lubię to.

Powrót do góry
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Sob 1 Gru 2012, 2:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz, nad klasycznym muzykiem- solistą- nikt nie skacze, chyba że mówimy o M Argerich czy Zimermanie, ale chyba nie uważasz że Twój zespół jest podobnej klasy Shocked
Wiele razy mi się tutaj po głowie dostało, jak próbowałam jakoś wyjaśnić dziewczynom, że muzyk to nie kelner, bo dla niektórych te czynności wydają się być równoznaczne Wink Rolling Eyes , a potem przychodzi taki - za przeproszeniem- buc- i w sumie potem się nie dziwię, że ludzie mają takie poglądy, jakie mają.
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 1 Gru 2012, 7:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też mi się wydaje, że kolega z tequilaband przesadził odrobinę.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Zbigniew Swiderski
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sob 1 Gru 2012, 8:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kolega Marek myśli, że jego zespół to co najmniej Rolling Stones.
Marku gdybyś był artystą za jakiego się uważasz nie grałbyś po weselach.
Twoim głównym zadaniem w pracy jest zabawianie gości i spełnianie życzeń zleceniodawcy.

ewaluna napisał:
Naprawdę,musisz z dumą patrzeć w lustro,Ty,który przychodzisz tu z kagankiem oświaty fotograficznej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Sob 1 Gru 2012, 9:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję, że wielu potencjalnych przyszłych klientów przeczyta ten temat, zanim podpisze umowę z tym zespołem.
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 1 Gru 2012, 11:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czytaj ze zrozumieniem tekstu.
Zespół tequila band nie gra już wesel więc nam nie zaszkodzisz tą pisaniną. Chyba, że chcesz sobie ulżyć - to proszę bardzo.
Prowadzimy własną knajpę i zarabiamy 5 razy tyle co na weselach a do tego nie musimy zabawiać (jak to ktoś napisał) gości.
90% pm to normalni ludzie i mówią "zróbcie nam extra wesele tak jak umiecie najlepiej" i wtedy my rzeczywiście możemy zagrać na maxa.
Ale 10% takich gwiazdeczek w stylu "babe kup mi yorka" myśli sobie, że jak im teściowa w końcu zasponsorowała wesele to raz w życiu nie będą pomiatane (jak w robocie) ale to one będą ganiały kelnerki, barmana, kamerzystę no i zespół, który oczywiście się obija, pije i źle śpiewa a do tego nie to co sobie panienka akurat wymyśliła.
Wtedy same sobie psują swoje wesele bo nawet jak się zatrudnia pracownika to trzeba umieć z nim żyć. Panienki weselne mają po 20 lat i jeszcze tego nie rozumieją. Ja mam 50 lat i radzę Wam forumowe panienki - chcecie mieć dobre wesele to potraktujcie zespół i obsługę sali tak samo jak swoich gości.
Ktoś tu napisał: cyt. "to zespół ma jeść z parą młodą"
A co by się takiego stało pytajnik A co to zespół - parszywy jest ?
Jak pisałem wcześniej: są ludzie i ludziska, mądrzy i głupi. Mądry zawsze się dogada a głupi próbuje wszystkich ustawiać po kątach a potem płacze, że miał nieudane wesele.
Powrót do góry
tequilaband
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 1 Gru 2012, 11:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolina1984 napisał:
Wiesz, nad klasycznym muzykiem- solistą- nikt nie skacze, chyba że mówimy o M Argerich czy Zimermanie, ale chyba nie uważasz że Twój zespół jest podobnej klasy Shocked
Wiele razy mi się tutaj po głowie dostało, jak próbowałam jakoś wyjaśnić dziewczynom, że muzyk to nie kelner, bo dla niektórych te czynności wydają się być równoznaczne Wink Rolling Eyes , a potem przychodzi taki - za przeproszeniem- buc- i w sumie potem się nie dziwię, że ludzie mają takie poglądy, jakie mają.

Sam jesteś bucem pajacu
Powrót do góry
Marga
guru
guru

PostWysłany: Sob 1 Gru 2012, 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja myślę, że zespół powinien być honorowym gościem wesela, wtedy na pewno by łaskawie zagrał. Bo przecież pieniądze to nie wszystko Wink . Najlepsze jest to, jak słusznie zauważyła Karola, że prawdziwi artyści mają większy dystans do swojej pracy niż tacy weekendowo-weselni.
Gratuluję naiwnych klientów, którzy dają się nabierać na Pańską artystyczną otoczkę.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6

Skocz do: