Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

***WYKAZ ŚLUBÓW 2014***
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 191, 192, 193  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Nie 25 Lis 2012, 22:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas też jest parę spraw, które mnie denerwuję i wytrzymuję/toleruję tylko dlatego, że już wiem, że do ślubu coraz bliżej uśmiech
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 25 Lis 2012, 22:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lamorela, zapewniam Cię, że od 399 dni, czas przyspieszy i z każdą kolejną setką będzie pruł coraz szybciej Smile

Razem od 19 kwietnia 2008.
Mąż i żona od 20 lipca 2013.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lamorela
guru
guru

PostWysłany: Nie 25 Lis 2012, 23:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasztanowa czasami zaczynam myśleć nad wszystkim, kiedy mam wszystkiego dość i jestem dosłownie gotowa pobiec do kościoła z R i wziąć szybki ślub język a potem zdaję sobie sprawę, że przecież już tylko 405 dni, jak zaczynałam odliczać było ponad 500!
sopocianka przekonam się o tym za 6 dni Very Happy

http://kosmetyczka-lamoreli.blogspot.com
Powrót do góry
niemampomyslu
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 25 Lis 2012, 23:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lamorela, został Ci niewiele ponad rok, wydaje mi się, że naprawdę nie ma sensu tego na siłę przyspieszać.. A co do mieszkania razem to przecież jeszcze całe życie przed Wami, a przynajmniej macie na co czekać.. (Nie to co ja smutny ) Ślub, wesele, początek wspólnego życia, wspólnego mieszkania - warto na tak wyjątkowy moment poczekać jeszcze ten rok uśmiech

Powrót do góry
oli_a
guru
guru

PostWysłany: Pon 26 Lis 2012, 8:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kurde lamorela nie zazdrosze sytuacji... dla mnie to tylko glupie, ze jak wezmiecie slub to rodzice przestana Wam suszyc glowe, to dla mnie takie branie slubu po to zeby moc zamieszkac razem. Wiem wiem, ze na pewno sie myle język Moze nie rozumiem tej problematyki, bo my w sumie bardzo szybko zamieszkalismy razem i nikt nam sie ie wtracal (no ... prawie nikt:P). To tez na pewno jest troche kwestia podejscia rodzicow... jeszcze maja''to'' podejscie, ze sex dopiero po slubie a do slubu to tylko spacery pod raczke. Niestety swiat idzie z postepem... a probowaliscie porozmawiac z rodzicami? Ze potrzebujecie troche wiecej czasu dla siebie? Przeciez oboje ''spelniacie sie'' Ty studiujac 2 kierunki (to na pewno moze byc jakis argument, ktory wzbudza w rodzicach dume) a Twoj narzeczony pracujac i piszac magisterke.

Oliver <3
Powrót do góry
poznanianka1990
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 26 Lis 2012, 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lameorela, współczuje sytuacji... Nie wiem co bym w tej sytuacji zrobiła ze ślubem - czy go przyspieszyła czy nie. Ale na pewno porozmawiałabym z rodzicami i nie pozwoliła sobą dyrygować. Nie wiem ile masz lat, ale na pewno jesteś pełnoletnia, więc wydzielanie dorosłej osobie spotkań z ukochanym/ukochaną, ograniczenie korzystania z internetu itp. jest dla mnie po prostu śmieszne. Ja bym po prostu sobie na takie coś nie pozwoliła.

Powrót do góry
lamorela
guru
guru

PostWysłany: Pon 26 Lis 2012, 18:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jako, że to publiczne forum nie będę się rozpisywać o mojej sytuacji z rodzicami, mogę jedynie powiedzieć, że z ojcem od prawie pół roku nie rozmawiam, choć razem mieszkamy, był czas, że przez pond dwa miesiące mieszkałam z babcią. Gdyby nie mama wyprowadziłabym się stąd jak najszybciej by się dało, bo zależy mi na dobrych kontaktach z nią, a wyprowadzka oznaczałaby mocne ich pogorszenie.

Broń Boże nie bierzemy ślubu tylko ze względu na zamieszkanie uśmiech fakt jest to miły dodatek, ale robimy to przede wszystkim dlatego, że się kochamy i oboje tego pragniemy.

http://kosmetyczka-lamoreli.blogspot.com
Powrót do góry
(=KaLinka=)
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 26 Lis 2012, 20:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

łał ale Was już dużo dziewczyny na ten 2014 rok uśmiech Gratuluję wykrzyknik i życzę wytrwałości uśmiech
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 29 Lis 2012, 20:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lamorela napisał:
Jako, że to publiczne forum nie będę się rozpisywać o mojej sytuacji z rodzicami, mogę jedynie powiedzieć, że z ojcem od prawie pół roku nie rozmawiam, choć razem mieszkamy, był czas, że przez pond dwa miesiące mieszkałam z babcią. Gdyby nie mama wyprowadziłabym się stąd jak najszybciej by się dało, bo zależy mi na dobrych kontaktach z nią, a wyprowadzka oznaczałaby mocne ich pogorszenie.

Broń Boże nie bierzemy ślubu tylko ze względu na zamieszkanie uśmiech fakt jest to miły dodatek, ale robimy to przede wszystkim dlatego, że się kochamy i oboje tego pragniemy.

ech... Przykro się czyta takie rzeczy... współczuje Ci bardzo i trzymam kciuki, żeby na ślubie wszystko się wyjaśniło i bylo ok, żebyś ie szłą do ślubu skłócona z rodzicami bo mimo wszystko to najważniejsze osoby w życiu
guru
guru

PostWysłany: Czw 29 Lis 2012, 22:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oleczka1005 napisał:
skłócona z rodzicami bo mimo wszystko to najważniejsze osoby w życiu

dzisiejszy dzien tak bardzo mi udowodnil, jak wielkie znaczenie maja te slowa wykrzyknik

MAMA serce

Oliver <3
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 191, 192, 193  Następny
Strona 73 z 193

Skocz do: