Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agattt moderator

|
Wysłany: Czw 22 Lis 2012, 22:49 Temat postu: |
|
|

Dodam tylko, ze skontaktowałam się z tą panią (z polecenia innej forumowiczki) bo koniecznie chciałam bizuterię z elementami oliwkowej zieleni - komplet bransoletka i kolczyki. Nigdzie czegoś takiego nie znalazłam. Wysłałam pani zdjęcie sukni, kilka zdjęć kolczyków i bransoletek, które mi się podobały i z tego wspólnie stworzyłyśmy projekt dla mnie
Moje kolczyki są chyba dłuższe niż te Margi. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Pią 23 Lis 2012, 11:41 Temat postu: |
|
|
śliczne są te kolczyki.  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
koteczek2211 moderator

|
Wysłany: Pią 23 Lis 2012, 14:14 Temat postu: |
|
|
Ta pani ma jeszcze jakąś inną stronę czy tylko tę ze zdjęcia? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia-mia bywalec

|
Wysłany: Pią 23 Lis 2012, 14:24 Temat postu: |
|
|
Czy któraś z Was zna jakieś sklepy (internetowe lub stacjonarne w Warszawie) gdzie można kupić naprawdę ładną biżuterię ślubną, taką nie kiczowatą, żadnych kryształów Swarovskiego, bo mi się nie podobają i nie perły.
Najbardziej skłaniam się do naszyjnika w miarę krótkiego coś w rodzaju kolii.
Wiem, że trochę dużo wymagań, ale to co oglądałam do tej pory ani trochę nie podobało mi się, dlatego zwracam się z prośbą do Was. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Pią 23 Lis 2012, 18:50 Temat postu: |
|
|
koteczek2211 napisał: | Ta pani ma jeszcze jakąś inną stronę czy tylko tę ze zdjęcia? |
Nie wiem, Koteczku, chyba nie ma innej - ale pewnie jesteś zdziwiona, że nie ma zdjęć ślubnej biżuterii . Pani ją robi na indywidualne zamówienie. Jak napiszesz do niej mejla z opisem Twojej wymarzonej biżuterii, na pewno się dogadacie. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
koteczek2211 moderator

|
Wysłany: Pią 23 Lis 2012, 18:54 Temat postu: |
|
|
Widziałam, ale nie jestem zdziwiona, że nie ma zdjęć, bo jest tam gdzieś napisane, że na zamówienie Myślałam, że ma jeszcze jakąś inną stronę, stąd pytanie. Dziękuję  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Pią 23 Lis 2012, 19:07 Temat postu: |
|
|
Monia Mia, wypadałoby napisać, co lubisz, bo trudno zgadnąć, skoro jesteś tak wybredna . Interesuje Cię sutasz, złoto, srebro, platyna...? Możliwości jest całe mnóstwo, jednak skoro wszystkie do tej pory oglądane rzeczy Ci się nie podobają, chyba nie będzie łatwo doradzić Ci coś, z czego będziesz zadowolna... _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Pią 23 Lis 2012, 20:09 Temat postu: |
|
|
Też mi się wydaje, że Marga miała chyba krótsze.
Pięknie to wygląda.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Pią 23 Lis 2012, 20:18 Temat postu: |
|
|
Tak, mam krótsze i mniej widoczne, ze względu na kolor kryształka. Kocham te kolczyki, zakładam do wszystkiego prawie, czasem nie za bardzo przez to pasują . Ale co tam, na macierzyńskim mogę sobie pozwolić na brak konsekwencji w stylu . _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
say_yes guru

|
Wysłany: Pią 23 Lis 2012, 20:21 Temat postu: |
|
|
Widziałam też inny komplet od tej pani, w kolorze czerwieni no i kolczyki były krótsze dużo, ale też bardzo ładne.
Na dobrą sprawę sama bym mogła sobie taką biżu zrobić, bo kiedyś się w to bawiłam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|