|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
janka bywalec

|
Posted: Mon 6 Apr 2009, 14:36 Post subject: surdut angielski |
|
|
Gdzie w Warszawie można wypożyczyć surdut? Bo ja znam tylko jedno miejsce obok Placu Konstytucji. Może przypadkiem ktoś wie ile to kosztuje?  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
janka bywalec

|
Posted: Fri 10 Apr 2009, 19:31 Post subject: |
|
|
Naprawdę nikt nic nie wie?  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
japcio_80 uzależniony

|
Posted: Fri 10 Apr 2009, 21:03 Post subject: |
|
|
Ja nawet nie wiem, jak surdut angielski wygląda  |
|
| Back to top |
|
 |
Botica maniak

|
Posted: Fri 10 Apr 2009, 21:07 Post subject: |
|
|
To tak samo jak ja  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
janka bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
janka bywalec

|
Posted: Tue 14 Apr 2009, 14:15 Post subject: |
|
|
Tu jest podpisany jako frak angielski, ale wydaje mi się, że to to samo. A przynajmniej tak wygląda . _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Madeleine Eve moderator

|
Posted: Tue 14 Apr 2009, 20:24 Post subject: |
|
|
To na zdjeciu, to frak. Surdut jest, mowiac najprosciej- taka dluga marynarka, a frak jest z "ogonem". _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Angel1978 maniak

|
Posted: Wed 15 Apr 2009, 23:45 Post subject: |
|
|
Przepraszam za komentarz, ale to jest masakryczne. Nigdy bym nie pozwoliła, żeby mój facet w czymś takim wystąpił. Podobne do stroju co konferansjer z cyrku nosi, tylko kapelusika brakuje. Naprawdę strarszne jak dla mnie. _________________ Mój wielki dzień 08.08.09. Już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam przyszłe panny młode:)
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sadie guru

|
Posted: Thu 16 Apr 2009, 1:22 Post subject: |
|
|
surdut angielski jest faktycznie dluga marynarka rowna na calej dlugosci.Moj A dla smiechu to zalozyl w salonie i musze powiedziec ze wyglada koszmarnie.Skraca ci nogi i cholernie zakloca proporcje ciala.W zyciu bym go nie poslubila gdyby cos takiego nosil. Wygladal jak spod mostu koles
To co na zdjeciu to jest frak.Fraki maja ogony z tylu.Przynajmniej nie robi ci dlugiego cialka na krotkich nozkach. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
janka bywalec

|
Posted: Thu 16 Apr 2009, 10:56 Post subject: |
|
|
Angel1978 mój się uparł, ze chce, to niech sobie ma, co ja będę mu broniła. Źle nie wygląda, bo widziałam.
Sadie w takim razie chodzi mi o frak. Nie wiem czemu, ale w salonach chyba używają tych określeń zamiennie. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce