Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zespół TEQUILA BAND Szczecin. NIE POLECAM!
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
serduszkox
guru
guru

PostWysłany: Pon 15 Paź 2012, 15:53    Temat postu: Zespół TEQUILA BAND Szczecin. NIE POLECAM! Odpowiedz z cytatem

...

Ostatnio zmieniony przez serduszkox dnia Sro 14 Sie 2013, 8:23, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
WIDEOFILM
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 15 Paź 2012, 19:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co można powiedzieć: miałaś niezłe piekiełko na weselu i to swoim weselu. O ile dobrze pamiętam zakładałaś wątek szukam zespołu, i chyba trochę tych ofert dostałaś od naszych użytkowników / zm/, ten zespół nie jest naszym użytkownikiem, więc jak się domyśłam znalazłaś go na własną rękę. Bardzo dokładnie i w sposób zrozumiały opisałaś praktycznie całe wesele i poprawiny. Pewnie, że teraz to już po ptokach, ale recenzje wśród gości po tym weselu- no właśnie....Chyba pożywka do obgadania.
Co do końcowej części Twojego postu: widzisz serduszko: na forum nie możemy też pozwolić na tzw. inkwizycję, w każdym nawet niedemokratycznym państwie każdy ma prawo do riposty czy obrony, i wydaje mi się, że ów pan Marek powinien zabrać głos w tej sprawie, a nawet jeżeli czuje się winny tych zaniedbań, jakoś to wytłumaczyć a nawet przeprosić publicznie- takie rozwiązanie wydaje mi się z klasą. Oczywiście nie dopuszczę tutaj do jakichkolwiek pyskówek.

Wracając do sedna sprawy co do tego zespołu- czy robiłaś jakiś wywiad o tym zespole, czy słuchałaś ich np. na demo, czy zbierałaś jakieś recenzje, skąd ich wzięłaś? Czy to może ktoś z rodziny Ci polecił- jak to było?
Wiele tych odpowiedzi da naukę dla innych. Już sam początek załatwiania zespołu jaki opisałaś jest powiem trochę dziwny- maile, nocne telefony, jakaś kawiarnia....
Ale dobrze, że taki temat napisałaś, bo wiele z niego można się nauczyć.
agattt
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 15 Paź 2012, 19:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WIDEOFILM napisał:

Co do końcowej części Twojego postu: widzisz serduszko: na forum nie możemy też pozwolić na tzw. inkwizycję

"Nie możemy" - czyli kto nie może?

Serduszkox chyba wyraźnie napisała, że nie życzy sobie żadnych przepychanek z członkami zespołu na forum ogólnym. Wyraziła swoje zdanie stanowczo i proszę, uszanuj je.

Czym innym jest narzekanie na usługodawcę przez nowego użytkownika o którym nic nie wiemy (równie dobrze może być nieuczciwą konkurencją), a czym innym przez użytkownika z długim stażem, a na dodatek moderatora!wykrzyknik

Powrót do góry
Marga
guru
guru

PostWysłany: Pon 15 Paź 2012, 19:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pan Marek wystawił sobie wystarczające świadectwo na weselu i w trakcie przygotowań - nie bardzo sobie mogę wyobrazić formę przeprosin - ma przeprosić za to, że zachowuje się po chamsku, czy za problemy z dykcją, czy za telefony po 23.00? Serduszko wyraźnie napisała, że jej post ma być "ku przestrodze", nie oczekuje ani przeprosin, ani konfrontacji.
Jeśli dalej będziesz wbrew woli zainteresowanych wyjaśniał sprawy po swojemu, równie dobrze cały dział z ostrzeżeniami może pójść do kosza, bo mało któremu użytkownikowi chce się wdawać w publiczne pyskówki z nierzetelnymi usługodawcami.
Wiem skądinąd, że z powodu tej dziwacznej praktyki wiele osób w ogóle nie zagląda do tego działu, bo w gąszczu korekt pisowni i Twoich śledczych ambicji umyka sens wypowiedzi użytkowniczek forum.

Powrót do góry
WIDEOFILM
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 15 Paź 2012, 19:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Agatt: oczywiście, że uszanuję słowo koleżanki moderatorki, bo jej relacja jest jak najbardziej obiektywna. To nie jest jednopostowiec, co chce komuś dokopać na publicznym forum. /Mamy poniżej w dziale taki przykład/. Tylko też weź pod uwagę, że ten lider zespołu pan Marek też śledzi fora weselne. Jeśli nie ja czy ktoś z tego forum mu to powie, to może ktoś z jego kolegów kto myszkuje po necie.
Marga
guru
guru

PostWysłany: Pon 15 Paź 2012, 19:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli któryś z kolegów mu doniesie, będzie mógł się tutaj wypowiedzieć uśmiech. Ale sztuczne rozdmuchiwanie sprawy jest niepotrzebne, jeśli sama zainteresowana nie oczekuje żadnego zadośćuczynienia.

Powrót do góry
agattt
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 15 Paź 2012, 20:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co innego jak ktoś z tego zespołu dowie się na własną rękę o tej opinii i postanowi się udzielić, a co innego jak zostanie powiadomiony przez forumowego detektywa i mediatora uśmiech

Powrót do góry
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Pon 15 Paź 2012, 20:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serce, wiesz , że mieliśmy podobny problem z naszym zespołem- robili przerwy po 30 minut- myślałam, że mnie krew zaleje wykrzyknik

Tradycyjnie- jeśli chodzi o wcześniejsze ustalenia- młodzi jadą i spotykają się z zespołem- przede wszystkim, żeby posłuchać ich na żywo- my się zawsze umawialiśmy u nas w domu- zapraszając młodych na próbę,trzeba było coś takiego zrobić.
Wtedy też ustala się wszelkie szczegóły.
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 15 Paź 2012, 20:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiecie co, chyba wrócimy do projektu koleżanek moderatorek / już nie pamiętam, kto proponował/ co do ilości napisanych postów, sposobu udzielania się na forum w przypadku pojawiania się takich jednopostowców co chcą komuś dokopać. Trzeba chyba ten problem rozwiązać.
Marga
guru
guru

PostWysłany: Pon 15 Paź 2012, 20:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetny pomysł.
Ja, mimo tego że jestem zwykłym użytkownikiem Wink , swego czasu proponowałam ograniczenie możliwości wstawiania linków dla takich "jednopostowców". Wtedy zniknęłoby mnóstwo niechcianych reklam.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 1 z 6

Skocz do: