|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Sro 12 Wrz 2012, 7:38 Temat postu: |
|
|
Skąd weźmiesz parasol ? Z alladrogo już mi chyba nie dojdzie
Krawcowa wypożycza duże białe - ale żaden biznes
Ale nie wywołujmy wilka z lasu Parasolem
Nie panikuj  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Wysłany: Sro 12 Wrz 2012, 7:46 Temat postu: |
|
|
Ewelajn, skąd? ze sklepu Poproszę mamę, żeby niby przypadkiem wrzuciła do siebie do auta  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Sro 12 Wrz 2012, 7:47 Temat postu: |
|
|
Ewa-Gdy napisał: | Ewelajn, skąd? ze sklepu Poproszę mamę, żeby niby przypadkiem wrzuciła do siebie do auta  |
Taaaak ? Oj nie mam ochoty łazić za parasolką i to dużą ładną, żeby do okazji pasowała  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
slonko89 bywalec

|
Wysłany: Sro 12 Wrz 2012, 8:00 Temat postu: |
|
|
Ojj tam nie musi zaraz pasować do okazji..ja też już nie będe latać za parasolką mamy w domu dwie większe parasolki trudno, że czarne ale byle z auta do kościoła dojśc to mi wystarczy. Mam nadzieje, ze jednak się nie przydadzą, może być pochmurnie ale niech kurcze nie pada  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|