|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alicjamedia uzależniony

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 9:13 Temat postu: Przekazanie znaku pokoju w czasie ślubu. |
|
|
Zaobserwowałem, że podczas mszy, część par w czasie "przekazania znaku pokoju" jest zdezorientowana, czy podejść do rodziców, czy pozostać na swoim miejscu. Myślę, że warto wcześniej to zaplanować i nie ustalać tego na gorąco, ponieważ trochę dziwnie wygląda jak PM dyskutuje ze sobą "podejść do rodziców czy nie?" Podejście do rodziców w tym momencie, to bardzo miły gest ..w mojej ocenie rzecz jasna.
 _________________ alicjamedia.pl
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Alicjamedia dnia Nie 11 Lis 2012, 21:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 9:29 Temat postu: |
|
|
My nie podchodziliśmy... Ale nie widzę w tym problemu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
asiuniak33 maniak

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 10:12 Temat postu: |
|
|
w naszej Parafii taki zwyczaj obowiązuje... każda Para Młoda podchodzi jeśli trzeba ksiądz przypomina  _________________ Małe "wielkie" cudo...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 10:17 Temat postu: |
|
|
Chyba byłabym z tym zdezorientowanych Fajnie jak Ksiądz uprzedza co należy zrobić  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
NutkaMisio maniak

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 10:24 Temat postu: |
|
|
nam ksiądz podpowiedział że fajnie będzie jak podejdziemy i ucałujemy rodziców  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
sandra19882 gaduła

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 10:26 Temat postu: |
|
|
My podchodziliśmy.. Ksiądz mówił nam o tym na naukach,a w trakcie ślubu jak podszedł do nas ze "znakiem pokoju", przypomniał, żeby iść do rodziców  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Symfonia uzależniony

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 21:49 Temat postu: |
|
|
My podeszliśmy. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
autocash bywalec

|
Wysłany: Wto 28 Sie 2012, 22:30 Temat postu: |
|
|
W sobotę byłem na ślubie, na którym PM podeszli do pierwszych ławek (tam siedzieli rodzice) i przekazali znak pokoju wszystkim tam siedzącym  _________________ Autocash - Twoja wypożyczalnia samochodów |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzierlatka uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Sro 29 Sie 2012, 10:37 Temat postu: |
|
|
Byłam w sobotę na ślubie tam, gdzie będziemy brać i my... Młodzi nie podeszli do rodziców przy przekazaniu pokoju - wtedy mój P. się do mnie odwrócił i szepnął: "My podejdziemy do naszych będą mile zaskoczeni"
Pomysł jak dla mnie - świetny! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|