Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Taniec świetlisty
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Zabawa do białego rana
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jo_anna_89
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 12 Aug 2012, 11:11    Post subject: Taniec świetlisty Reply with quote

Dziewczyny mam do was pytanie. Orkiestra zaproponowała mam, że zawsze po oczepinach, a przed tortem robią tzw. taniec świetlisty.
Wydaje mi się, że wyglądałoby to mniej więcej chyba tak:
http://www.youtube.com/watch?v=J_WtFcGZg-A
(przykładowy filmik z internetu).

Co o tym myślicie ?
Mnie oczywiście ogarnęły obawy, że zaraz cała dekoracja i sala pójdą z dymem. Nie wiem czy nie zadzwonić może do właścicielki sali, żeby nie wpadła mi w czasie wesela i nie zaczęła robić awanturę. Pomysł podoba mi się średnio, chociaż podobno to nadaje taki fajny nastrój. I nie wiem ... :/

Back to top
View user's profile Send private message
serduszkox
guru
guru

PostPosted: Sun 12 Aug 2012, 11:19    Post subject: Reply with quote

Mi się to średnio podoba i na weselu nie chciałabym raczej takiego czegoś uśmiech
jo_anna_89
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 12 Aug 2012, 11:28    Post subject: Reply with quote

Mnie, że tak powiem - nie 'rajcują' takie rzeczy.

Back to top
ewelinka89
moderator
moderator

PostPosted: Sun 12 Aug 2012, 11:37    Post subject: Reply with quote

Myślę, że sama sobie odpowiedziałaś na pytanie.. Gdybyś napisała, że fajne, ale masz obawy to poleciłabym to po prostu skonsultować z salą. Ale skoro sama nie jesteś przekonana, to bez sensu coś takiego robić.
guru
guru

PostPosted: Sun 12 Aug 2012, 12:24    Post subject: Reply with quote

Fajne, ale raz- zasyfi strasznie podłogę (wosk)
dwa- po oczepinach 1/3 gości będzie troszkę nawiana (zresztą ich święte prawo) i choćby z tego względu bym odpuściła.
moderator
moderator

PostPosted: Sun 12 Aug 2012, 12:54    Post subject: Re: Taniec świetlisty Reply with quote

jo_anna_89 wrote:
Mnie oczywiście ogarnęły obawy, że zaraz cała dekoracja i sala pójdą z dymem. Nie wiem czy nie zadzwonić może do właścicielki sali, żeby nie wpadła mi w czasie wesela i nie zaczęła robić awanturę :/

No właśnie: na pierwszym miejscu przepisy ppoż. Very Happy
Przez tyle lat, co obsługuję wesela jeden raz tylko miałem takie widowisko. Podłogi woskiem nie zalali. W naszych stronach mało takich akcji.
Alicjamedia
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 12 Aug 2012, 12:59    Post subject: Reply with quote

Kilka razy filmowałem taki taniec, W naturze wygląda to dużo lepiej niż na tym przykładowym filmie. Tworzy się specyficzna bardzo romantyczna atmosfera. Być może dobór muzyki ma znaczenie. Najbardziej podobało mi się przy "kołysance dla nieznajomej".
Ja polecam, jednak ze świecami trzeba bardzo uważać...
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Marga
guru
guru

PostPosted: Sun 12 Aug 2012, 13:15    Post subject: Reply with quote

Przede wszystkim, na tym filmiku nie podoba mi się śpiew wokalisty, akurat takiego stylu zupełnie nie lubię. Sam taniec ze świecami - może być rzeczywiście nastrojowy, choć to "światełko z Betlejem" trochę naciągane jako wstęp uśmiech.
Ale musicie być przekonani do tego pomysłu, jeśli od razu macie wątpliwości - lepiej zrezygnować, niż robić coś, co Wam nie odpowiada na własnym weselu.

Back to top
annna
guru
guru

PostPosted: Sun 12 Aug 2012, 14:40    Post subject: Reply with quote

Dla mnie to jest za bardzo przekombinowane... Confused Jak przeczytałam "świetlisty taniec" to myślałam, że będzie to coś WOW a nie taniec ze świeczkami i kapiącym woskiem...

Back to top
Alicjamedia
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 13 Aug 2012, 18:37    Post subject: Reply with quote

annna wrote:
Jak przeczytałam "świetlisty taniec" to myślałam, że będzie to coś WOW a nie taniec ze świeczkami i kapiącym woskiem...

Oglądaliśmy wczoraj z przyszłymi klientami materiały z takich tańców. Refleksja nasunęła się taka, że to nie kapiący wosk może być problemem, tylko przypadkowe dotknięcie płomienia do sukni.
Dla zobrazowania:
http://www.youtube.com/watch?v=Q72Hr-GjzaU
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Zabawa do białego rana All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce