|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Pią 3 Sie 2012, 11:58 Temat postu: |
|
|
W Kościele możesz być 3 miesiące przed ślubem z papierami. najlepiej iść wcześniej, żeby "zaklepać" sobie dogodną godzinę... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Pią 3 Sie 2012, 12:00 Temat postu: |
|
|
Każda pogoda zwiastuje coś dobrego
A termin, najczęściej ustalają 3msc przed,ale u nas zaklepaliśmy już rok wcześniej (ołówkiem) _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Pią 3 Sie 2012, 13:04 Temat postu: |
|
|
witaj  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lamorela guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Pon 6 Sie 2012, 11:41 Temat postu: |
|
|
lamorela napisał: | Witaj! Wedlug przesadow to deszcz przynosi bodajrze w dniu slubu dobrobyt w malzenstwie  |
u mnie wręcz odwrotnie... jak jest deszcz - PM będzie płakać całe życie... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia_Przyszła_Żona kandydat

|
Wysłany: Pon 6 Sie 2012, 12:05 Temat postu: |
|
|
Bardziej boję się o mój wygląd podczas deszczu, sukienka, fryzura... Teraz w sobotę byłam na ślubie i zabawie weselnej. Zapowiadali deszcz i burzę, a pogoda była wymarzona! Wiem, że panna młoda była wyposażona w parasolkę, ale na szczęście nie była potrzebna a moje wrażenia z wesela bezcenne, podpatrzyłam wiele praktycznych rzeczy, które sama na pewno wykorzystam, np. ramiączka do sukni ślubnej, doczepiane i odczepiane, przez co sukienka wydaje się być zupełnie inna. Świetny pomysł, szczególnie na pierwszy taniec _________________ "Prawdziwa miłość otwiera ramiona, a zamyka oczy" Antoine de Saint-Exupéry |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kithy maniak

|
Wysłany: Pon 6 Sie 2012, 20:29 Temat postu: |
|
|
witaj  _________________
   |
|