|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
basia.z bywalec

|
Wysłany: Pon 23 Lip 2012, 8:34 Temat postu: obrączka pomocy |
|
|
Mam problem odebraliśmy obrączki i okazało się że na mojej damskiej obok brylancika są ryski (porysowana) nie jakos bardzo ale pod światło to widać czy poszły byście to reklamować?
Napiszcie szybko jakieś rady please _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Pon 23 Lip 2012, 10:30 Temat postu: |
|
|
Nasze obrączki (choć męża w stopniu dużo większym) porysowały się niezmiernie w ciągu pierwszego tygodnia (męża już dzień po ślubie miała widoczne ryski).
Jeśli Wasze będą zachowywać się tak samo, ta ta jedna, maleńka, widoczna pod światło to będzie pikuś
Ale oczywiście- jeśli ma Ci to spędzać sen z powiek, możesz zanieść do reklamacji, powinni Ci uwzględnić i zeszlifować trochę.
Obrączki to mają do siebie, że się rysują. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ashtaka kandydat

|
Wysłany: Pon 23 Lip 2012, 10:33 Temat postu: |
|
|
Jeśli miałabyś się potem wkurzać, że masz wadę i nic z tym nie zrobiłaś, to lepiej idź z reklamacją, po co się potem zadręczać Wiem, ż etaki drobiazg może wkurzać Do ślubu masz ponad miesiąc, na pewno zdążą poprawić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basia.z bywalec

|
Wysłany: Pon 23 Lip 2012, 10:50 Temat postu: |
|
|
Tak dzięki juz jesteśmy po tej poprawce przed chwilką wróciłiśmy nie było problemu na szczęście. Jak się porysują co raczej jest oczywiste przy noszeniu to inna sprawa jak mieć porysowaną od dnia zakupu
Dzięki dziewczyny _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|