Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wątpliwości?!
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Koniec wolności
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ladysunshine
guru
guru

PostPosted: Mon 9 Feb 2009, 20:53    Post subject: Reply with quote

Castia wrote:
jestem "trudna w pożyciu'.

O, to tak jak jak. Mój K. jest biedny ze mną. Embarassed

Back to top
View user's profile Send private message
anjas17
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 11 Feb 2009, 0:38    Post subject: Reply with quote

ja mam czesto watpliwosci... dotycza one nie mojego przyszlego meza bo wiem ze kocham go nad zycie ale boje sie, ze moze wydarzyc sie cos w zyciu co rozdzieli nasze drogi zyciowe... boje sie zostac sama... najbardziej boje sie, ze moglibysmy sie rozejsc gdy beda juz dzieci... kazdy ma pewne obawy i mysle, ze nie ma w tym nic zlego, trzeba tylko o tym rozmawiac. My czasem rozmawiamy o tym i zawsze konczy sie to wspaniale:) wierze w nasza milosc ale jest jeszcze okrutny swiat ktorego bardzo sie boje...
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 11 Feb 2009, 11:12    Post subject: Reply with quote

ja też miewam wątpliwości co nie oznacza, że nie kocham mojego misia. Myślę, że jednak wątpliwości sa naturalne i napewno nie szkodliwe dla związku.

Back to top
magdaberbec
maniak
maniak

PostPosted: Wed 11 Feb 2009, 14:40    Post subject: Reply with quote

ja się boję że ktoś inny może nam kiedyś stanąć na drodze.

Back to top
Alysza
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 11 Feb 2009, 14:51    Post subject: Reply with quote

niestety zawsze jest taka opcja, ale nie mozna zakładac takiego scenariusza. Ja mam nadzieję, ze po ślubie będziemy żyli długo i szczęśliwie uśmiech

Back to top
Castia
maniak
maniak

PostPosted: Wed 11 Feb 2009, 17:44    Post subject: Reply with quote

ja się też boję, że się po prostu znajdzie ktoś kto będzie chciał nas rozdzielić... ale jak patrzę w przyszłość, to widzę nas szczęśliwych wśród dzieci a potem wnucząt uśmiech
guru
guru

PostPosted: Wed 11 Feb 2009, 18:44    Post subject: Reply with quote

Ja póki co jestem dobrej myśli i wierzę, że się uda. Nie mam kiedy się nad tym zastanawiać... Wink

Back to top
Korek
maniak
maniak

PostPosted: Wed 4 Mar 2009, 1:33    Post subject: Reply with quote

ponieważ jest to nasz drugi w życiu ślub, mamy trochę stracha smutny ale i w cholerę nadziei lol lol oboje jesteśmy dla siebie drugą szansą i nadzieją na lepszy los Wink Wink kiedy się pokłócimy, bo charaktery mamy podobne, mamy wątpliwości, ale wtedy wspominamy, że 'jesteś lekiem na całe zło' Very Happy Very Happy Very Happy nie wątpię, że to ten, wreszcie Exclamation Exclamation moja lepsza połówka lol lol lol

ślub kościelny uśmiech
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ladysunshine
guru
guru

PostPosted: Wed 4 Mar 2009, 19:54    Post subject: Reply with quote

Korek może pomyślisz, że jestem chamska, ale ciekawi mnie jedna rzecz.
Napisałaś, że jesteś osobą, która jest niepraktykująca i po raz drugi wychodząca za mąż. I bierzecie ślub kościelny Question

Back to top
dotti1984
maniak
maniak

PostPosted: Wed 4 Mar 2009, 20:07    Post subject: Reply with quote

Korek wrote:
ponieważ jest to nasz drugi w życiu ślub, mamy trochę stracha smutny ale i w cholerę nadziei lol lol oboje jesteśmy dla siebie drugą szansą i nadzieją na lepszy los Wink Wink kiedy się pokłócimy, bo charaktery mamy podobne, mamy wątpliwości, ale wtedy wspominamy, że 'jesteś lekiem na całe zło' Very Happy Very Happy Very Happy nie wątpię, że to ten, wreszcie Exclamation Exclamation moja lepsza połówka lol lol lol

komuś juz chyba to pisałam,ale moim zdaniem jeśli pierwsze małżeństwo się rozpadło to wiadomo-troszke na błędach się uczymy,więc skoro decydujesz się raz jeszcze to wg mnie jesteś pewna tego co rbisz i chcesz.więc musi być dobrze Very Happy
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Koniec wolności All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
Page 3 of 11

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce