|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Cartalia Zaproszenia kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 10:13 Temat postu: |
|
|
Chyba lepiej że nie ukrywamy skąd jesteśmy. Nazwę mogę zmienić, ale teraz powiedziecie że to kryptoreklama. I tak źle i tak niedobrze.
Chciałyśmy Wam pomóc, doradzić. Podzielić się wiedzą, jaką zdobyłyśmy działając kilka lat w branży ślubnej. Ale widocznie nic tu po nas.
Wybór oprawy graficznej wesela wcale nie jest taki łatwy jakby się mogło wydać. Stąd pomysł dialogu.
Widziałam na waszym forum, którego tak dzielnie bronicie, wpisy użytkownika chociażby "Sklep Jubilerski" czy też WIDEOFILM i to nie spotkało się z ostrą krytyką. Dlaczego? Dlaczego im nikt nie kazał płacić?
Dlaczego jednych traktujecie ulgowo a innych ostro krytykujecie?
Zamiast dzielnie bronić dostępu, lepiej jest skorzystać z doświadczenia ludzi, którzy na codzień zajmują się branżą ślubna, żeby potem uniknąć chociażby problemów z odmianą nazwisk gości. _________________ "Jeżeli coś warto zrobić w ogóle, to warto to zrobić dobrze." |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Wto 26 Cze 2012, 12:54 Temat postu: |
|
|
Cartalia Zaproszenia napisał: | Chyba lepiej że nie ukrywamy skąd jesteśmy. Nazwę mogę zmienić, ale teraz powiedziecie że to kryptoreklama. I tak źle i tak niedobrze.
Chciałyśmy Wam pomóc, doradzić. Podzielić się wiedzą, jaką zdobyłyśmy działając kilka lat w branży ślubnej. Ale widocznie nic tu po nas.
Wybór oprawy graficznej wesela wcale nie jest taki łatwy jakby się mogło wydać. Stąd pomysł dialogu.
Widziałam na waszym forum, którego tak dzielnie bronicie, wpisy użytkownika chociażby "Sklep Jubilerski" czy też WIDEOFILM i to nie spotkało się z ostrą krytyką. Dlaczego? Dlaczego im nikt nie kazał płacić?
Dlaczego jednych traktujecie ulgowo a innych ostro krytykujecie?
Zamiast dzielnie bronić dostępu, lepiej jest skorzystać z doświadczenia ludzi, którzy na codzień zajmują się branżą ślubna, żeby potem uniknąć chociażby problemów z odmianą nazwisk gości. |
Nazwy nie zmienicie. Zakładając drugie konto też złamiecie regulamin, bo można mieć tylko jedno.
Jakbyście ukrywały co i jak, to prędzej lub później i tak wyszłoby to na jaw.
"WIDEOFILM" to moderator
Jesteście pewni, że przy pozostałych użytkownikach z nazwą firmy i/lub reklamującymi się w podpisie - nikt ich nie skrytykował za działalność na forum?
Macie jakąś osobę, która zajmuje się pisaniem na forum, czy ktoś z was robi to w trakcie lub po pracy?
Ja tam uważam, że próbować w odpowiednich działach możecie, posty pokażą, czy dodacie coś nowego i ciekawego do zgromadzonej wiedzy.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Pią 6 Lip 2012, 15:07 Temat postu: |
|
|
A jednak... Jak dla mnie, Cartalia Zaproszenia, nie dodajesz niczego ciekawego i nowego, od siebie... A przez te ogólnikowe posty mam wrażenie, że jesteś tu głównie dla reklamy w nicku.
I jak macie zatrudnionego kogoś od pisania na forum, czy robicie to w godzinach pracy?
Nie edytuję poprzedniego posta, by to dodać, bo już kilka dni minęło. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cartalia Zaproszenia kandydat

|
Wysłany: Wto 10 Lip 2012, 12:44 Temat postu: |
|
|
Ciężko jest nawiązać rozmowę z kimś kto od początku jest źle nastawiony.
To czy piszemy w godzinach pracy, czy też w czasie wolnym to nasza indywidualna sprawa. Ja się Ciebie nie pytam czy siedzisz w pracy czy jesteś w domu. Myślę, że jest to bez znaczenia. _________________ "Jeżeli coś warto zrobić w ogóle, to warto to zrobić dobrze." |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Wto 10 Lip 2012, 14:50 Temat postu: |
|
|
Cartalia Zaproszenia napisał: | Ciężko jest nawiązać rozmowę z kimś kto od początku jest źle nastawiony. |
Skup się na tym, co chcesz przekazać.
Jeśli powtarzasz informacje, czyli nie wnosisz nic nowego, żadnych ciekawostek - to ciężko mi jest Ciebie odbierać jakkolwiek pozytywnie.
Cartalia Zaproszenia napisał: | To czy piszemy w godzinach pracy, czy też w czasie wolnym to nasza indywidualna sprawa. Ja się Ciebie nie pytam czy siedzisz w pracy czy jesteś w domu. Myślę, że jest to bez znaczenia. |
Swoją odpowiedzią nie poprawiasz mojego nastawienia do Ciebie.
Ot, ciekawiło mnie, czy w takich firmach zatrudnia się osoby do pisania na forum, czy robi to ktoś w czasie pracy z wiedzą lub bez wiedzy pracodawcy, lub czy robisz to po godzinach pracy.
No i czy używając formy "my", chcesz, aby do Ciebie zwracano się też w liczbie mnogiej? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|