|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
alfaromeo kandydat

|
Wysłany: Sob 30 Cze 2012, 7:29 Temat postu: |
|
|
Tak zrobiłam. Rysunek mam, góra jak z drugiego linka, na góre bolerko.
Krawcowa widziała, powiedziała, ze ok, ze da radę, posłała do materiały. Mam sama wybrać czy połączenie 2 materiałów czy z jednego, kupić i przyjechać już do niej szyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Sob 30 Cze 2012, 9:42 Temat postu: |
|
|
już pisałyśmy, ten Twój krój pasuje do długich szczupłych nóg i raczej nienagannej figury, bo wyciąga wszystkie mankamenty.
Poczytaj w internecie o materiałach co się na da, chyba,że doradzą Ci w sklepie _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
alfaromeo kandydat

|
Wysłany: Sob 30 Cze 2012, 11:12 Temat postu: |
|
|
To jeszcze zależy jaka to jest nienaganna figura i długie nogi
Żartuję sobie. Materiały mam spisane, podotykam jeszcze w sklepie. Może rzeczywiście zdecyduję się na krótką po prostu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sob 30 Cze 2012, 13:31 Temat postu: |
|
|
Przed zleceniem szycia zmierzyłabym w sklepie coś podobnego (nie musi być biała nawet). _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Nie 1 Lip 2012, 8:46 Temat postu: |
|
|
Widziałam suknię ślubną alfaromeo. O dziwo w hali na Bakalarskiej. Dokładnie taka jak opisuje i kosztowała 60 zł. Nie była z tiulu ani innego "firankowego" materiału. Niestety nie potrafię nazwać tego materiału. _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
alfaromeo kandydat

|
Wysłany: Nie 1 Lip 2012, 21:08 Temat postu: |
|
|
O to pięknie. Może przydałaby mi się wycieczka do Warszawy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Pon 2 Lip 2012, 15:26 Temat postu: |
|
|
Chyba wyjdzie nawet taniej, niż szycie u krawcowej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewaluna uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
alfaromeo kandydat

|
Wysłany: Pią 6 Lip 2012, 19:52 Temat postu: |
|
|
Tylko żadna z tych sukienek nie ma tyłu do kostek. Ale przymierzałam w komisie sukien ślubnych taką z dłuższym tyłem ale z wielkich falbanek - rzeczywiście nie wyglądałam za ciekawie. Ale jak pani mi trochę ściągnęła do tyły te falbany (tak, że nie było takiej bezy wokół nóg) to wyglądałam całkiem nieźle. Także chyba taką sobie dam uszyć. W przyszłym tygodniu pojadę do krawcowej. Co wyjdzie to wyjdzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|