Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dzierlatka uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Nie 10 Cze 2012, 8:50 Temat postu: |
|
|
My zaręczyliśmy się 5,5 roku temu, a datę wybraliśmy w styczniu tego roku: 01.09.2012. Mój D. tydzień przed ślubem ma urodziny, a ja tydzień po ślubie. Myślę, że to data łatwa do zapamiętania Na salach były różne daty do wyboru, ale trzymaliśmy się swojej decyzji, bo nam przypadła do gustu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cinnamonnek maniak

|
Wysłany: Nie 10 Cze 2012, 9:07 Temat postu: |
|
|
My mamy 07.07.2012.
Wyszło zupełnie przypadkiem, pierw planowaliśmy 30 czerwca (żeby to przysłowiowe "r" było ) ale sala którą chcieliśmy wziąć była tak obładowana na 2012, że ta nasza siódemka jedynie była jeszcze wolna. I ogólnie, wszystko w jakiś sposób kierowało się na ten lipiec.
Po czasie widzę, że super nam się trafiło bardzo łatwo ją będzie zapamiętać no i numelologicznie - znajoma powiedziała, że nam także pasi bo z daty wychodzi mocna 1. (ja jestem mistrzowską 11 a D ponoć 4.) _________________ Ciekawość zabiła kota, satysfakcja przywiodła go z powrotem.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lady Aga bywalec

|
Wysłany: Wto 12 Cze 2012, 14:58 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze miałam słabość do takich ładnych dat jak 12.12.2012 W tym roku ostatni raz trafia się taka okazja więc zaproponowałam tą datę narzeczonemu, a on od razu się zgodził. Wiem że to środa, ale my i tak nie planujemy wesela, bo mamy cichy ślub cywilny, więc nam to pasuje. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 13 Cze 2012, 19:20 Temat postu: |
|
|
Lady Aga, będzie łatwo zapamiętać I ostatnia szansa na taką datę w najbliższym czasie, bo trzynastego miesiąca w trzynastym roku nie będzie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kithy maniak

|
Wysłany: Sro 13 Cze 2012, 22:28 Temat postu: |
|
|
.... _________________

Ostatnio zmieniony przez Kithy dnia Pią 4 Kwi 2014, 8:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
poznanianka1990 kandydat

|
Wysłany: Wto 19 Cze 2012, 19:59 Temat postu: |
|
|
Od zawsze chcieliśmy ślub w sierpniu, ponieważ to jest nasz ulubiony miesiąc, uwielbiamy lato i w sierpniu się zaręczyliśmy. Po zaręczynach myślałam już o dacie i wymarzyłam sobie 2 sierpnia 2014. Kiedy zaczęliśmy szukać sali, porozmawialiśmy na temat daty. Narzeczony zaproponował 16 lub 23, tłumacząc to tym, że będę na spokojnie miała czas zdać wszystkie egzaminy i obronić pracę magisterską. Dodał też, że chce by data była łatwa do zapamiętania. Na początku upierałam się przy tym 2 sierpnia, argumentując to tym, że on ma imieniny 22, więc łatwo by zapamiętał. Ale wspólnie doszliśmy do wniosku, że 16 sierpnia będzie idealny, ponieważ zaręczyliśmy się 6 sierpnia (a datę zaręczyn pamięta), więc narzeczony doda sobie do daty zaręczyn 1 z przodu i dzięki temu będzie pamiętał też datę ślubu A później data ta bardzo mi się spodobała. Dodatkowo moja mama stwierdziła, że fajnie, bo to jest dzień po święcie wolnym od pracy, więc na rocznice będziemy mogli sobie gdzieś dalej wyjechać  _________________ Zakochani w sobie od 24.04.2010
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
patulinka początkujący

|
Wysłany: Sro 27 Cze 2012, 22:17 Temat postu: |
|
|
a my wybraliśmy 26.10.2012, pozniewaz chcielismy aby to byl piatek, jest wiecej czasu na dojscie do siebie po weselu. Pozniej zaraz jest dlugi weekend od 1-4 listopada, licze na rektorskie, bedziemy mogli sobie gdzies wyjechac no i chcielismy wybrac taki miesiac gdzie jeszcze jest w miare jasno, zeby sniegu nie bylo, no i zeby jeszcze w tym roku  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Butterfly92 kandydat

|
Wysłany: Sro 27 Cze 2012, 23:08 Temat postu: |
|
|
My wybraliśmy datę 27.04.2013 z tej okazji gdyż w tym dniu 4 lata temu się poznaliśmy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Czw 28 Cze 2012, 9:31 Temat postu: |
|
|
U Nas górę wzięła liczba 17, chcieliśmy 17 czerwca, w naszą rocznice, rocznicę zaręczyn i moje imieniny, ale musielibyśmy czekać do 2015
A że sierpień też jest dla Nas istotny przez moje urodziny, stwierdziliśmy, że połączymy to jakoś razem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|