|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 16:38 Temat postu: Re: oczepiny |
|
|
| natusia napisał: | jak Panna Młoda siedzi sobie na krześle, oczywiście pdoczas oczepin i zaprasza się do kółeczka wszystkie kobiety, które są jeszce Pannami i one przy pomocy jakiś np drewnianych łyżek i innych gadżetów mają starac się nie dopuścić Pana Mlodego, żeby dostał się do welonu:P
Ja jestem ze śląska, nie wiem czy u was też tak to wygląda  |
W Małopolsce też się z czymś takim spotkałam
Zamiast welonu najwygodniej rzucać podwiązką chyba Bukietem to chyba rzadko, zresztą szkoda ryzykować, że się zniszczy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natusia kandydat

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 18:28 Temat postu: Re: oczepiny |
|
|
Tylko ja się zastanawiam, co będzie "brał" Pan Młody jeśli przedostanie się przez kółeczko Panien, jeśli welonu nie będzie?:  _________________ Rób zawsze to, co uważasz za stosowne... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 18:33 Temat postu: |
|
|
Podwiązkę może zabrać przecież, co za problem?  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natusia kandydat

|
Wysłany: Sro 23 Maj 2012, 20:15 Temat postu: |
|
|
| Kasztanowa napisał: | Podwiązkę może zabrać przecież, co za problem?  |
Może i tak heh, ale ja się z czymś takim przyznam nie spotkałam jeszcze, a na ślubach byłam kilku:) jakoś tak dziwnie  _________________ Rób zawsze to, co uważasz za stosowne... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 8:12 Temat postu: |
|
|
u mnie też na ślubie nie będzie welonu, nie wiem co będzie wyjmował Pan Młody:P a na wszystkich weselach było właśnie tak, jak opisuje to natusia. też jestem ze Śląska;) a właściwie ze Śląska Opolskiego:P _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 9:17 Temat postu: |
|
|
Bratowa rzucała woalką _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Betka maniak

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 9:34 Temat postu: |
|
|
| Ja właśnie rozważam rzucanie bukietem, tylko chyba nie moim ślubnym, a jakimś specjalnym "oczepinowym". Tylko nie wiem, czy to nie będzie głupio wyglądało? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 10:57 Temat postu: |
|
|
absolutnie nie będzie.
Możesz poprosić w kwiaciarni o jakiś fajny zwarty bukiecik. Bez problemu przetrwa. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Betka maniak

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 11:03 Temat postu: |
|
|
| (=KaLinka=) napisał: | absolutnie nie będzie.
Możesz poprosić w kwiaciarni o jakiś fajny zwarty bukiecik. Bez problemu przetrwa. |
I skasują za niego jak za normalny Raczej planuję zrobić sama z kwiatów, które będę kupować do dekoracji sali. Chyba nie będzie to mocno skomplikowane. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 11:51 Temat postu: |
|
|
nieprawda ! ja miałam 2 bukiety w bardzo przyzwoitych cenach zaraz znajdę i wkleję mój kosztował 60 zł a świadkowej 30 zł. _________________

Ostatnio zmieniony przez (=KaLinka=) dnia Sro 30 Maj 2012, 12:05, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|