|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marga guru

|
Wysłany: Nie 27 Maj 2012, 18:07 Temat postu: |
|
|
Tak ewaluna, Ty się nigdy niczego i nikogo nie czepiasz, znana jesteś z łagodności .
Jeśli ktoś uważa nick związany z narkotykami za słaby, nie od razu jest moherem. "Artystyczny nick", acha, wszystko jasne jak słońce, że też się nie domyśliłam i nie doceniłam jego wartości . _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Nie 27 Maj 2012, 18:11 Temat postu: |
|
|
Skoro tak modne jest nieocenianie ludzi po wyglądzie, to czemu oceniamy po nicku?
PosypKreske witaj  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Nie 27 Maj 2012, 18:14 Temat postu: |
|
|
Może dlatego, że wygląd to nie do końca nasz wybór, a nick jak najbardziej? _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Nie 27 Maj 2012, 18:23 Temat postu: |
|
|
No niekoniecznie. Znałam kilka bardzo ładnych dziewczyn, które uznawane były za głupiutkie lolitki, bo cóż mądrego może powiedzieć blondyneczka z tipsami i różowej bluzeczce, a błyszczały inteligencją i błyskotliwością w rozmowie.
Ale w sprawie nicku Kreski chyba nie dojdziemy do porozumienia Każdy ma swoje zdanie i już Mimo to, będąc na jej miejscu odechciałoby mi się tu wchodzić, jakby w temacie "witam" część osób robiło psychoanalizę z mojego nicku  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Symfonia uzależniony

|
Wysłany: Nie 27 Maj 2012, 21:52 Temat postu: |
|
|
Marga napisał: | Według mnie - beznadziejny na forum ślubnym . Ale co kto lubi . |
Posyp Kreskę nie pasuje do forum ślubnego? To może ja zmienię nick na np. Pokaż Kieckę lol
Posyp Kreskę witamy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Nie 27 Maj 2012, 22:34 Temat postu: |
|
|
Marga napisał: | Tak ewaluna, Ty się nigdy niczego i nikogo nie czepiasz, znana jesteś z łagodności .
Jeśli ktoś uważa nick związany z narkotykami za słaby, nie od razu jest moherem. "Artystyczny nick", acha, wszystko jasne jak słońce, że też się nie domyśliłam i nie doceniłam jego wartości . |
Po prostu jest kuriozalny. Ale z drugiej strony powiedzmy, że z jajem
'Pokaż Kieckę - piękne  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Matka_Polka kandydat

|
Wysłany: Pon 28 Maj 2012, 13:28 Temat postu: |
|
|
Witaj, Ewelina! No proszę, ile emocji może wzbudzić jeden nick  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Pon 28 Maj 2012, 14:12 Temat postu: |
|
|
ważne że Tobie się podoba  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ewaluna uzależniony

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 17:59 Temat postu: |
|
|
Marga napisał: | Tak ewaluna, Ty się nigdy niczego i nikogo nie czepiasz, znana jesteś z łagodności .
Jeśli ktoś uważa nick związany z narkotykami za słaby, nie od razu jest moherem. "Artystyczny nick", acha, wszystko jasne jak słońce, że też się nie domyśliłam i nie doceniłam jego wartości . |
Jestem znana??Fiu fiu
Nick sam w sobie artystyczny nie jest,ale nawiązuje do dziedziny sztuki- muzyki.Az dziś ,zę musze to tłumaczyć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|