|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
heart_bibish uzależniony

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 23:10 Temat postu: |
|
|
wrzucam do tego tematu mimo że swoją już mam to ta mnie powaliła ! piękna! tylko z pasa bym zrezygnowała
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 6:01 Temat postu: |
|
|
Efektowna ale ciekawa jestem jak by wyglądała na normalnej kobiecie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 7:18 Temat postu: |
|
|
już widzę swoje nogi w czymś takim goście nie oderwali by wzroku w takim byliby szoku, że mogłam się tak "ubrać" 
Dla super zgrabnych:)
Dla mnie zbyt wyzywająca i dekolt i plecy i jeszcze noga, więcej odkrywa niż zakrywa _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
heart_bibish uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 7:35 Temat postu: |
|
|
| ewelajn napisał: | już widzę swoje nogi w czymś takim goście nie oderwali by wzroku w takim byliby szoku, że mogłam się tak "ubrać" 
Dla super zgrabnych:)
Dla mnie zbyt wyzywająca i dekolt i plecy i jeszcze noga, więcej odkrywa niż zakrywa |
ja widzę minę teściowej he he ale jakby miała bardziej zabudowany dekolt(tak żeby cycki całkiem zasłaniała) i niżej zaczynałyby się prześwity na nogach ( tak od kolan w dół)to bym chętnie w takiej poszła tak czy siak uważam że jest piękna  _________________
zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mysha bywalec

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 15:43 Temat postu: |
|
|
A to jest moje MARZENIE!! Niestety nie mierzyłam jej i może się zdarzyć, że będę w niej wyglądać totalnie źle, ale to nie zmienia faktu, że jest CUDEM!
A tutaj druga równie piękna , tylko cała zupełnie biała
Co myślicie o takim kroju?
Niedawno jeszcze myślałam o sukni zupełnie prostej lekko rozszerzającej się ku dołowi, ale jak zobaczyłąm te dwa fasony to wpadłam w zachwyt mimo, że nigdy o czymś takim nie myślałam, ale i tak mierzenie wszystko zweryfikuje _________________

Ostatnio zmieniony przez Mysha dnia Sro 30 Maj 2012, 15:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 15:50 Temat postu: |
|
|
Maggie Sottero model Nora. Uwielbiam suknie tej firmy. Chciałam mieć Krishę, ale w Polsce już nie jest dostępna. _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mysha bywalec

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 15:54 Temat postu: |
|
|
Maggie Sottero robi piękne suknie, ale niestety też mają swoją cenę  , ale są jej warte. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aniolinek bywalec

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 16:09 Temat postu: |
|
|
Piękne są , aż boję się wejść na stronę producenta bo pewnie ceny mnie powalą a jeszcze coś mi się spodoba i każę mojemu M obrabować bank  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mysha bywalec

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 16:10 Temat postu: |
|
|
z tego co ja się orientowałam to 4 000 zł na te suknie to mało... Ja mam ok 1,5 roku na uzbieranie pieniędzy... może od grosza do grosza  czego się nie robi, no nie?   _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dzwoneczek maniak

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 16:51 Temat postu: |
|
|
heart_bibish suknia ładna, dla zgrabnej kobiety  _________________
 |