|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 20:44 Temat postu: |
|
|
a ja kupiłam niebieską wagę (ciekawe kiedy się zepsuje ) jest jakaś niewielka i obawiam się o swoją przyszłość, bo jak na niej staje to trzeszczy jestem przeciwnikiem trzymania wagi w domu , więc to tylko do ślubu
no i zapłaciłam więcej myślałam,że kupuje polski produkt polskiej firmy tak był oklejony , a jak otworzylam dopiero zobaczyłam nalepkę " wyprodukowano w Chinach dla Polski "
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 21:25 Temat postu: |
|
|
Fajna, na pierwszy rzut oka myślałam, że to skoroszyty jakieś
Ciekawe czy "fajne" wskazania pokazuje  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 21:54 Temat postu: |
|
|
wieczorem to się lepiej nie ważyć  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 21:55 Temat postu: |
|
|
| ewelajn napisał: | wieczorem to się lepiej nie ważyć  |
Najlepiej z rana Jak waga pokazuje za dużo, masz motywację na cały dzień  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 21:57 Temat postu: |
|
|
Śliczna jest.. Wygląda jak tył tabletu tyle, że z wyświetlaczem, czy coś w tym stylu. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Czw 24 Maj 2012, 20:39 Temat postu: |
|
|
Kupiłam sobie buty. Takie:
Z tym że moje szafirowe. _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carla guru

|
Wysłany: Czw 24 Maj 2012, 21:32 Temat postu: |
|
|
Deina - wow! Piękne i odważne ja bym się pewnie po 3 krokach zabiła  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
martita8503 guru

|
Wysłany: Czw 24 Maj 2012, 21:39 Temat postu: |
|
|
WoW! ! piękne buty! kocham takie! ! a szafirowy i chabrowy to jedne z moich ulubionych kolorów  _________________ "[...] miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Czw 24 Maj 2012, 21:49 Temat postu: |
|
|
Szkoda tylko, że nie robią połówek, bo to jest 39 i niestety odrobinę za małe, a 40 z kolei za duże. 39,5 byłoby w sam raz. Przy okazji pokażę, jak się prezentują w zestawieniu z moją szlachetną pęciną;) _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Pią 25 Maj 2012, 8:45 Temat postu: |
|
|
Piękne buty! _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|