|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ewelina85 uzależniony

|
Posted: Wed 16 May 2012, 14:30 Post subject: |
|
|
My chcemy się starać zaraz po ślubie, a jak by zdarzyło się przed to też oboje byśmy się bardzo ucieszyli  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Posted: Fri 18 May 2012, 21:30 Post subject: |
|
|
Straszna_dama - bez pompatyczności, ale wetchnełaś wiarę, że na pewno się uda  _________________
   |
|
| Back to top |
|
 |
karola40sz Guest
|
Posted: Sat 19 May 2012, 12:47 Post subject: |
|
|
My po ślubie prawie dwa lata i na razie bez efektów Chyba czas się zacząć badać |
|
| Back to top |
|
 |
straszna_dama guru

|
Posted: Sat 19 May 2012, 13:09 Post subject: |
|
|
| Ewa-Gdy wrote: | Straszna_dama - bez pompatyczności, ale wetchnełaś wiarę, że na pewno się uda  |
Dziękuję Co do tego, że się uda to jestem bardziej niż pewna
karola40sz, dawno Cię nie widziałam Przykro mi, że nie ma żadnych efektów Waszych starań, ale może rzeczywiście przydałoby się zrobić jakieś badania? Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
karola40sz Guest
|
Posted: Sat 19 May 2012, 21:10 Post subject: |
|
|
Tak więc znów zaczęłam monitoring cyklu i za tydzień zacznie się następny i jak dalej nic ,to pójdę do gienka ,chociaż nie jestem jakoś szczególnie zdeterminowana..Po prostu czuję że teraz powinnam coś zmajstrować.
Last edited by karola40sz on Thu 24 May 2012, 23:10; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Smużka maniak

|
Posted: Mon 21 May 2012, 17:12 Post subject: |
|
|
Ja się pochwalę, że już drugi, a może nawet trzeci cykl udało mi się być na luzie i nie mieć parcia na seks na siłę, bo trzeba, bo może teraz by się udało!
Spędziliśmy weekend nad morzem.
Na ślubie szwagra - z powodu wpadkowej ciąży, o której już pisałam tu.
Było nawet całkiem OK.
Ślub w piątek w Gdańsku, obiadek i popijawa na Kaszubach.
W sobotę popołudniu udało nam się wyrwać i we dwoje pojechać nad morze, do moich ukochanych Rowów. Co prawda tylko na jeden dzień, ale było pięknie. Zupełnie zapomniałam, że to dni płodne.
Bardzo odpoczęłam przez ten dzień.
No i wróciliśmy nieco poparzeni, ale nic to... Nie wzięłam pod uwagę, że jak skóra po zimie zapomniała, co to słońce, to nie można się byczyć na plaży jak w środku lata.
Skóra boli, ale jestem szczęśliwa. Powoli nasz seks wraca do okresu sprzed starań. Znów jesteśmy dla siebie nawzajem, a nie dla prokreacji.
Raz tylko przeleciało mi przez głowę, że byłoby tak bajkowo, gdyby dziecko się akurat tego cyklu poczęło - z romantycznego seksu na plaży o zachodzie słońca...
Ale tak naprawdę było pięknie i bez ewentualnego zaciążenia. Było pięknie, bo byliśmy tam razem, oboje odprężeni, bez wiszącego nad głową obowiązku starań.
Cieszę się..
Staram się "nacieszyć ile się da" póki nie dostanę okresu i nie wpadnę w comiesięczny dołek.  _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Mon 21 May 2012, 17:14 Post subject: |
|
|
Super Smużko, bardzo miło czytać takie wpisy . _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
serduszkox guru

|
Posted: Mon 21 May 2012, 17:33 Post subject: |
|
|
w końcu jakiś pozytywny post Smużko Jestem z Ciebie dumna,oby tak dalej  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Back to top |
|
 |
shadow's wife guru

|
Posted: Mon 21 May 2012, 20:03 Post subject: |
|
|
Miło czytać takie posty...
Oby seks sprawiał Wam jeszcze więcej przyjemności niż kiedykolwiek Życzę samych pozytywnych chwil. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Agata85 guru

|
Posted: Mon 21 May 2012, 20:57 Post subject: |
|
|
| Aż się uśmiechnęłam, jak przeczytałam Twój post, Smużko. Naprawdę się cieszę! |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce