|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
sopocianka maniak

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 20:51 Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście, nie wiadomo, czy się śmiać czy płakać...  _________________
Razem od 19 kwietnia 2008.
Mąż i żona od 20 lipca 2013. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 20:52 Temat postu: |
|
|
Dojrzałość iście studniówkowa. Ale takie pary zwykle stawiają na swoim, same przeciwko całemu światu... _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cinnamonnek maniak

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 21:01 Temat postu: |
|
|
| ewelajn napisał: | tak
i teraz powiedz Anna czy to nie jest wisienka na torcie ?
czy teraz nie ułożyło się to w logiczną całość ? |
Pewne rzeczy układają się z czasem ewelajn
A co do sytuacji - to ja w ogóle nie rozumiem o co biega. Nie rozumiem takiego dziwnego podejścia rodziców Krzysztofa. Dziwni ludzie i tyle, by uważać, że jakakolwiek uroczystość jakby nie patrzeć założenia rodziny ich własnego syna to nic ważnego i podniosłego.
Teraz przynajmniej wiemy skąd Krzysztof ma to liczykrupstwo .
W tym wypadku niedaleko pada jabłoń od jabłka  _________________ Ciekawość zabiła kota, satysfakcja przywiodła go z powrotem.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sopocianka maniak

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 21:03 Temat postu: |
|
|
Nie ma co być złośliwym, po prostu niedojrzali ludzie. Smutne... _________________
Razem od 19 kwietnia 2008.
Mąż i żona od 20 lipca 2013. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 21:08 Temat postu: |
|
|
Ja tylko nie potrafię zrozumieć PO CO rejestrować się na takim forum mając swoją wizję ślubu/wesela i nie życząc sobie ingerencji i rad innych? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 21:13 Temat postu: |
|
|
Nie no ślub, dla wesela to mnie totalnie rozwaliło...
Ludzie ogarnijcie się! nie róbcie z tak pięknego i podniosłego sakramentu takiego podrzędnego zdarzenia!! Matko no się wkurzyłam normalnie...
Wbijcie sobie do tych łebków, że w idei ŚLUBU KOŚCIELNEGO jest SAKRAMENT, połączenie się w jedno przed obliczem Boga. (btw nhele piękne słowa...)
To raz, a dwa tak naprawdę wesele robi się de facto dla gości a nie dla siebie.
Jest to celebrowanie zawarcia związku małżeńskiego w gronie najbliższych tak? tak.
niemniej jednak, nastawienie rodziców jest bardzo przykre... na Waszym miejscu poważnie bym z nimi porozmawiała, czemu tak bardzo anty sa do tego wszystkiego nastawieni... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 21:13 Temat postu: |
|
|
Kasztanowa, mnie się zdaje, że nie ogarnęli jeszcze funkcji bloga i wyżywają się na forum.
A dużo lepiej byłoby, gdyby założyli wspólnego bloga ze ślubnymi inspiracjami i własnymi pomysłami na outsiderski ślub  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Freya gaduła

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 22:47 Temat postu: |
|
|
Smutne to wszystko.. Takie podejście to mogą mieć nastolatki a nie dorośli ludzie planujący założyć rodzinę...
Dziewczyny mam dziwne wrażenie, że jesteśmy wszystkie zacofane. Wiecie? Bo w tym dniu przecież ważniejsza jest impreza niż sakrament. Sakramenty są takie oklepane...  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Czw 17 Maj 2012, 5:06 Temat postu: |
|
|
Teraz już wszystkie wiemy,że najważniejsze jest WESELE !
bez wesela dziewczyny to się zastanówcie, weźcie ten ślub za 15 lat jak coś uciułacie do skarpety
ja też chyba zapomniałam jakie są piorytety u nas zupełnie wesele nie będzie miało mieć miejsca, teraz już wiem,że głupio ludzi ot do restauracji zapraszać
Annna - chodziło mi o to ,że jak widać trafił swój na swego  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Czw 17 Maj 2012, 6:06 Temat postu: |
|
|
| ewelajn napisał: |