|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Aśś gaduła

|
Posted: Fri 11 May 2012, 21:25 Post subject: |
|
|
dla mnie wiele rzeczy jest wieśniackich, ale jezeli ktos sobie takie cos wybral to chyba mu sie podoba mojemu Połówkowi lincoln sie baaaardzo podobal wiec nie mogłam mu odmówić kareta za droga, nie dam ponad 3 tysiace za 30 minut przejazdzki ... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
nheledore moderator

|
Posted: Fri 11 May 2012, 22:16 Post subject: |
|
|
Chora cena te trzy tysiące  |
|
| Back to top |
|
 |
Katorii bywalec

|
Posted: Tue 15 May 2012, 16:48 Post subject: |
|
|
| KathyLaPoz wrote: | | Kiedy ten mój D. wreszcie umówi nas na obejrzenie Warszawy? Nie mogę się doczekać |
I co oglądaliście tą Warszawę? Z zewnątrz jest super ale ciekawa jestem jak ze środkiem |
|
| Back to top |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Posted: Tue 15 May 2012, 17:00 Post subject: |
|
|
| maca47 wrote: | a ja się nadal upieram, ze limuzyny są oklepane.
Wieśniacko przystrojone Mercedesy brrrrrrrrrr:(((
moi znajomi wynajęli auto i Pan Młody sam kierował.
Gości padli z zachwytu:)) |
'Wieśniackie' to jest krytykowanie konkurencji. Troszkę klasy na pewno nie zaszkodzi  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Marti kandydat

|
Posted: Thu 17 May 2012, 19:55 Post subject: |
|
|
Po przejżeniu wszystkich pojazdów dostępnych w naszej okolicy od karet i limuzyn po zabytki zdecydowaliśmy się na Toyotę Camry  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Posted: Thu 17 May 2012, 20:09 Post subject: |
|
|
| Katorii wrote: | | KathyLaPoz wrote: | | Kiedy ten mój D. wreszcie umówi nas na obejrzenie Warszawy? Nie mogę się doczekać |
I co oglądaliście tą Warszawę? Z zewnątrz jest super ale ciekawa jestem jak ze środkiem |
Nadal nie mogę się doczekać. Mój D. ma załatwić tę sprawę: od poniedziałku odkłada dzwonienie w sprawie spotkania. Niby wczoraj dzwonił, ale nikt nie odbierał... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Katorii bywalec

|
Posted: Fri 18 May 2012, 16:31 Post subject: |
|
|
| KathyLaPoz wrote: | | Katorii wrote: | | KathyLaPoz wrote: | | Kiedy ten mój D. wreszcie umówi nas na obejrzenie Warszawy? Nie mogę się doczekać |
Nadal nie mogę się doczekać. Mój D. ma załatwić tę sprawę: od poniedziałku odkłada dzwonienie w sprawie spotkania. Niby wczoraj dzwonił, ale nikt nie odbierał... |
Dzięki za odpowiedź :* Szkoda że jeszcze nie oglądaliście bo i my zaczęliśmy brać pod uwagę ten samochód ale też widziałam go tylko z zewnątrz i chciałam Cię podpytać.
PS mój tak samo załatwia autokar "jutro"... |
|
| Back to top |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Posted: Sun 20 May 2012, 8:42 Post subject: |
|
|
Katorii Byliśmy wczoraj w Muzeum Techniki i Komunikacji, gdzie stoi milicyjna Warszawa M20 Garbuska. Ma rzeczywiście kanapy z przodu i z tyłu, z tyłu sporo miejsca na nogi, ale my jesteśmy duzi, więc mimo naszej miłości do samochodów PRLu nie zdecydujemy się na Warszawę... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Katorii bywalec

|
Posted: Mon 21 May 2012, 17:08 Post subject: |
|
|
| KathyLaPoz wrote: | | Katorii Byliśmy wczoraj w Muzeum Techniki i Komunikacji, gdzie stoi milicyjna Warszawa M20 Garbuska. Ma rzeczywiście kanapy z przodu i z tyłu, z tyłu sporo miejsca na nogi, ale my jesteśmy duzi, więc mimo naszej miłości do samochodów PRLu nie zdecydujemy się na Warszawę... |
Dzięki za info my nadal o niej myślimy.
A na jaki się zdecydowaliście? |
|
| Back to top |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Posted: Mon 21 May 2012, 17:40 Post subject: |
|
|
Katorii Jeszcze nie zdecydowaliśmy się na żadne auto. Osobiście mam mętlik w głowie i jestem zła, bo nie wiem co lepsze
1) Samochód retro - ciasny i sporo kosztujący
2) Limuzynę - duży, spokojnie się zmieścimy, ale droższy od auta retro
3) Współczesne luksusowe auto - małe, tylko dla Pary Młodej i świadka, ale dużo tańsze.
Cała trasa: dom Pana Młodego- dom Panny Młodej - kościół - sala weselna to wg Googla 2,2km. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce