Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

podziękowanie dla rodziców
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 79, 80, 81  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Podziękowania dla Rodziców
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
takasobieja
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 7 Maj 2012, 9:52    Temat postu: podziękowania dla rodziców Odpowiedz z cytatem

Hej, wpadłam na pomysł w ramach podziękowań dla Rodziców i chciałabym się nim z Wami podzielić i przy okazji dowiedzieć się co o tym myślicie i czy to dobry pomysł... Mianowicie... widziałam na Allegro piękne komplety ręczników ułożonych w formie tortu z możliwością zrobienia haftu adekwatnie do okazji... Pomyślałam, że można by było napisać coś w stylu "Kochanej Mamie, Kochanemu Tacie..." Myślę, że było by to dużym zaskoczeniem dla Rodziców... Do tego myślałam, żeby dać ramkę ze zdjęciem, wierszykiem i podpisami... Co o tym sądzicie?? uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
MADI
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 9 Maj 2012, 11:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny gryzie mnie to od początku planowania slubu i wesela..
Jak zorganizować podziękowanie dla rodziców?
Napiszę o co chodzi, może wpadniecie na jakis genialny pomysł
1.Moi rodzicę są razem, bardzo sie kochaja i są dla nas(mnie i narzeczonego wparciem, przyjaciółmi) chcemy wyjatkowo im podziekować
2.Rodzice mojego M są rozwiedzeni, nie gadaja ze sobą, nie widuja się, nie ma szans żeby tańczyli ze sobą czy cos takiego
3.Moj M uwielbia swoja mamę, niestety delikatnie mówiąć nie przepada za ojcem, ma mnóstwo przykrych wspomnień itp.

na pewno nie ma mowy o piosence Cudownych rodzicow mam czy coś takiego, ze wzgledu wlasnie na jego ojca

Nie wiem zupełnie jak to zorganizowac, zeby podziękować moim rodzicom i jego mamie, ale też nie "awansować" jego ojca, bo uwierzcie ze nie zasluguje
Nie chce zeby zignorowac ten punkt jakze wazby wesela
jestem troche załamana, bo chciałam wyjatkowo podziekować moim rodzicom, ale jak?pytajnik beczący

Powrót do góry
Natik
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 9 Maj 2012, 11:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie jest podobna sytuacja z tym, że ja mam nie za fajną sytuację z rodzicami. Nie będziemy robić żadnego tańczenia do piosenek cudownych rodziców mam itp, ale ja np wymyśliłam, że oddam mikrofon facetowi i to on powie "przemówienie" a ja od siebie nic nie będę dodawać

Powrót do góry
(=KaLinka=)
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 9 Maj 2012, 11:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kiszka lekka .... może jakiś taniec w kółku ?
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 9 Maj 2012, 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moze..a wypada zebym ja podziekowala+w sensie jakies przemowienie swoim, a moj M swoim cos krotkiego powiedzial, pewnie cos neutralnego?
kurcze bez sensu to troche, ale narazie nie mam pomyslu

Powrót do góry
Natik
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 9 Maj 2012, 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MADI ja zamierzam tak zrobić. Nie będę się rozczulać

Powrót do góry
KathyLaPoz
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 9 Maj 2012, 12:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My rezygnujemy z podziękowania w trakcie wesela. Moim rodzicom zaangażowanym przede wszystkim finansowo, ale również emocjonalnie i wspierających nas radą, chcemy podziękować np. następnego dnia, wręczając jakiś prezent. Rodzice mojego D. są w kiepskiej sytuacji finansowej i nie zasługują na miano "cudownych rodziców", więc pominiemy tę część wesela.

Powrót do góry
(=KaLinka=)
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 9 Maj 2012, 12:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wypada nie wypada - to Wy macie się z tym dobrze czuć ... skoro masz podziękować za co swoim rodzicom to to zrób a Narzeczony niech podziękuje mamie , skoro ojciec nie jest "wart " aż takiego zachodu to niech się wstydzi za siebie. Choć pewnie i tak jego rodzina wie jakie ma relacje z ojcem.
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 9 Maj 2012, 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Natik to chyba jest najlepszy pomysl, kazdy swoim i juz. w koncu za co ja mam dziekowac jego, chyba ze poczeli mojego ukochanego oczko

jak wymysle cos lepszego bede pisac yyyy

Powrót do góry
MADI
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 9 Maj 2012, 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie, jestem ciekawa jak bedzie sie czul na weselu, bo nie utrzumuje kontaktow albo wrecz jest sklocony z rodzina nie tylko mamy mojego M ale tez swoja. z nikim nie bedzie mogl pogadac, nawet z wlasnym bratem nie gada od lat

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Podziękowania dla Rodziców Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 79, 80, 81  Następny
Strona 52 z 81

Skocz do: