|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
takasobieja kandydat

|
Wysłany: Pon 7 Maj 2012, 9:52 Temat postu: podziękowania dla rodziców |
|
|
Hej, wpadłam na pomysł w ramach podziękowań dla Rodziców i chciałabym się nim z Wami podzielić i przy okazji dowiedzieć się co o tym myślicie i czy to dobry pomysł... Mianowicie... widziałam na Allegro piękne komplety ręczników ułożonych w formie tortu z możliwością zrobienia haftu adekwatnie do okazji... Pomyślałam, że można by było napisać coś w stylu "Kochanej Mamie, Kochanemu Tacie..." Myślę, że było by to dużym zaskoczeniem dla Rodziców... Do tego myślałam, żeby dać ramkę ze zdjęciem, wierszykiem i podpisami... Co o tym sądzicie??  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MADI uzależniony

|
Wysłany: Sro 9 Maj 2012, 11:41 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny gryzie mnie to od początku planowania slubu i wesela..
Jak zorganizować podziękowanie dla rodziców?
Napiszę o co chodzi, może wpadniecie na jakis genialny pomysł
1.Moi rodzicę są razem, bardzo sie kochaja i są dla nas(mnie i narzeczonego wparciem, przyjaciółmi) chcemy wyjatkowo im podziekować
2.Rodzice mojego M są rozwiedzeni, nie gadaja ze sobą, nie widuja się, nie ma szans żeby tańczyli ze sobą czy cos takiego
3.Moj M uwielbia swoja mamę, niestety delikatnie mówiąć nie przepada za ojcem, ma mnóstwo przykrych wspomnień itp.
na pewno nie ma mowy o piosence Cudownych rodzicow mam czy coś takiego, ze wzgledu wlasnie na jego ojca
Nie wiem zupełnie jak to zorganizowac, zeby podziękować moim rodzicom i jego mamie, ale też nie "awansować" jego ojca, bo uwierzcie ze nie zasluguje
Nie chce zeby zignorowac ten punkt jakze wazby wesela
jestem troche załamana, bo chciałam wyjatkowo podziekować moim rodzicom, ale jak?  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natik uzależniony

|
Wysłany: Sro 9 Maj 2012, 11:48 Temat postu: |
|
|
U mnie jest podobna sytuacja z tym, że ja mam nie za fajną sytuację z rodzicami. Nie będziemy robić żadnego tańczenia do piosenek cudownych rodziców mam itp, ale ja np wymyśliłam, że oddam mikrofon facetowi i to on powie "przemówienie" a ja od siebie nic nie będę dodawać _________________ "Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Sro 9 Maj 2012, 11:48 Temat postu: |
|
|
kiszka lekka .... może jakiś taniec w kółku ? _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MADI uzależniony

|
Wysłany: Sro 9 Maj 2012, 11:54 Temat postu: |
|
|
Moze..a wypada zebym ja podziekowala+w sensie jakies przemowienie swoim, a moj M swoim cos krotkiego powiedzial, pewnie cos neutralnego?
kurcze bez sensu to troche, ale narazie nie mam pomyslu _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natik uzależniony

|
Wysłany: Sro 9 Maj 2012, 11:59 Temat postu: |
|
|
MADI ja zamierzam tak zrobić. Nie będę się rozczulać _________________ "Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Sro 9 Maj 2012, 12:00 Temat postu: |
|
|
My rezygnujemy z podziękowania w trakcie wesela. Moim rodzicom zaangażowanym przede wszystkim finansowo, ale również emocjonalnie i wspierających nas radą, chcemy podziękować np. następnego dnia, wręczając jakiś prezent. Rodzice mojego D. są w kiepskiej sytuacji finansowej i nie zasługują na miano "cudownych rodziców", więc pominiemy tę część wesela. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Sro 9 Maj 2012, 12:01 Temat postu: |
|
|
wypada nie wypada - to Wy macie się z tym dobrze czuć ... skoro masz podziękować za co swoim rodzicom to to zrób a Narzeczony niech podziękuje mamie , skoro ojciec nie jest "wart " aż takiego zachodu to niech się wstydzi za siebie. Choć pewnie i tak jego rodzina wie jakie ma relacje z ojcem. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MADI uzależniony

|
Wysłany: Sro 9 Maj 2012, 12:03 Temat postu: |
|
|
Natik to chyba jest najlepszy pomysl, kazdy swoim i juz. w koncu za co ja mam dziekowac jego, chyba ze poczeli mojego ukochanego
jak wymysle cos lepszego bede pisac  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MADI uzależniony

|
Wysłany: Sro 9 Maj 2012, 12:10 Temat postu: |
|
|
Pewnie, jestem ciekawa jak bedzie sie czul na weselu, bo nie utrzumuje kontaktow albo wrecz jest sklocony z rodzina nie tylko mamy mojego M ale tez swoja. z nikim nie bedzie mogl pogadac, nawet z wlasnym bratem nie gada od lat _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|