|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Pią 27 Kwi 2012, 10:54 Temat postu: |
|
|
Karolina1984 napisał: | No taaa, ale to nie sztuka wybrać coś super jak ma się na to 2000zł, a tu chodzi o prezent za 200- ale nie taka tandeta jak te nieszczęsne figurki, serduszka ( w najbardziej pojechanej, kiczowatej wersji- podświetlone, o zgrozo ) ze zdjęciem........... albo kosze z kawą i słodyczami ( co w tym wyjątkowego)........ tylko znaleźć w normalnej cenie NAPRAWDĘ COŚ  |
Nie przesadzaj, nawet za 100 zł można jakąś fajną rzecz kupić.. Wiadomo, że nie będzie to coś spektakularnego, ale jakiś biżuteryjny drobiazg dla pań? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Sob 28 Kwi 2012, 21:36 Temat postu: |
|
|
Raczej myslałam o czymś dla obojga rodziców- biżuterię mama kupuje sama, zwykle nasze prezenty jej się nie podobają, bo mamy inny gust......
Ciężko sie na coś zdecydować.... myśleliśmy o tym, żeby wziąc zdjęcia ślubne naszych rodziców- w firmach foto są z nich robione obrazy na płótnie- ale zobaczyłam na żywo, jaki to kicz i tandeta  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Sob 28 Kwi 2012, 22:06 Temat postu: |
|
|
Karolina1984 napisał: |
Ciężko sie na coś zdecydować.... myśleliśmy o tym, żeby wziąc zdjęcia ślubne naszych rodziców- w firmach foto są z nich robione obrazy na płótnie- ale zobaczyłam na żywo, jaki to kicz i tandeta  | Na rocznicę ślubu zrobiliśmy coś takiego dla rodziców. Tyle, że po prostu zanieśliśmy do salonu foto zdjęcie ślubne rodziców i oni z tego zrobili rozmiar XL i umieścili w fajnej ramce. Teraz wisi na ścianie, obok zdjęcie ze ślubu brata a niedługo i nasze  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka55 uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Pią 4 Maj 2012, 7:08 Temat postu: |
|
|
a ja kupiłam dla naszych rodziców po obrazie..
na początku myślałam, żeby zamówić jakiegoś bubla na allegro - jednak ten pomysł odpadł bo to jedynie zbieranina kurzu .... i tak chodząc po różnych sklepikach dotarłam do sklepu, gdzie ujrzałam na ścianach takie nadruki w ramach, bardzo mi się to spodobało, ale uznałam, że na prezent jest to, też tandetne, że musi być coś wyjątkowego, pognałam do galerii i po rozmowach z babką, dowiedziawszy się, że zamówienie obrazu kosztowało by mnie ok 700 zł za sztukę rozczarowałam się bardzo. N. jednak ma znajomego w naszym antykwariacie i ślicznym zbiegiem okoliczności jesteśmy posiadaczami 2 pięknych płócien z cudnymi ramami dla naszych rodziców  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Pią 4 Maj 2012, 20:42 Temat postu: |
|
|
Kalinko wstaw fotkę Ciekawa jestem bardzo jakie to obrazy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Sob 5 Maj 2012, 19:56 Temat postu: |
|
|
Fajny pomysł, zwłaszcza jeśli rodzice lubią obrazy i mają gdzie powiesić  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Nie 6 Maj 2012, 11:12 Temat postu: |
|
|
też tak myślę  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
takasobieja kandydat

|
Wysłany: Pon 7 Maj 2012, 9:49 Temat postu: podziękowania dla rodziców |
|
|
Hej, wpadłam na pomysł w ramach podziękowań dla Rodziców i chciałabym się nim z Wami podzielić i przy okazji dowiedzieć się co o tym myślicie i czy to dobry pomysł... Mianowicie... widziałam na Allegro piękne komplety ręczników ułożonych w formie tortu z możliwością zrobienia haftu adekwatnie do okazji... Pomyślałam, że można by było napisać coś w stylu "Kochanej Mamie, Kochanemu Tacie..." Myślę, że było by to dużym zaskoczeniem dla Rodziców... Do tego myślałam, żeby dać ramkę ze zdjęciem, wierszykiem i podpisami... Co o tym sądzicie?? [list=][/list] _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|