Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Po jakim czasie bycia razem chłopak oświadczył sie Wam?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 34, 35, 36  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Symfonia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 24 Kwi 2012, 19:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja koleżanka ze studiów swojego obecnego męża poznała na gadu gadu, wpisała ulubione męskie imię, miasto i zagadała do 1 dostępnego uśmiech

Natomiast jeśli chodzi o mnie to swojego poznałam odwiedzając koleżankę uśmiech Byłyśmy razem na kolonii za granicą, pisałyśmy 2 lata listy i wkońcu ją odwiedziłam. Już wtedy (1 raz go widząc) w główce sobie mówiłam - BĘDZIE MÓJ. "chodził" za mną 9 m-cy, oczywiście w tym czasie już trzymaliśmy się za rączki uśmiech Ale było oficjalne... Czy będziecz moją dziewczyną i to tego dnia rocznice obchodzimy uśmiech Natomiast jeśli chodzi o inne rzeczy język to dłuuuugo go przetrzymałam ale warto było uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KathyLaPoz
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 24 Kwi 2012, 19:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KathyLaPoz napisał:
Lady Aga mam na myśli to, że te wszystkie sprawy miały miejsce w ciągu 3-4 dni. Poznaliśmy się przez telegazetę, smsowaliśmy, mój D. przyjechał na parę dni i wiedziałam, że to TEN JEDYNY Very Happy

ruda_wiewiórka napisał:
Kathy niecodzienny sposób poznania jeszcze takiego nie słyszałam

Obiecałam, że jak któregoś razu znajdę więcej czasu, to opiszę Nasze poznanie się i spotkanie w wątku Pierwsze spotkanie-jak to sie zaczelo...

Powrót do góry
Krzysztof1988
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 1 Maj 2012, 17:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My od poznania do zaręczyn minęło 10miesięcy i 1 dzień.
Powrót do góry
basia.z
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 11 Maj 2012, 9:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My poznaliśmy się w technikum chodziliśmy do jednej klasy jednak podczas trwania nauki w technikum tylko się kolegowaliśmy nasza znajomość polegała na tym że mówiliśmy sobie cześć i odpisywaliśmy od siebie zadanie itd takie normalne koleżeńskie stosunki...
Po technikum poszliśmy na studia na tą sama uczelnie z połową naszej starej klasy i na drugim roku coś zaiskrzyło poszliśmy razem na wesele i tak się zaczeła nasza przyjaźń a potem miłość taka na całe życie.
Znajomi byli w szoku ale wszyscy się cieszą że razem jesteśmy bo jak mówią pasujemy do siebie jak dwie krople wody. My się cieszymy bo mamy wspólnych znajomych i wszystko jest super.

A więc od poznania się to ciężko mi określić po jakim czasie mi się oświadczył ale odkąd zaczeliśmy być parą do dnia oświaczyn mineło zaledwie 15 miesięcy uśmiech

Powrót do góry
Cinnamonnek
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 11 Maj 2012, 10:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Symfonia napisał:
M Ale było oficjalne... Czy będziecz moją dziewczyną i to tego dnia rocznice obchodzimy uśmiech

Mój D to nieromantyczny drań w takim razie :/.
On uważa, że skoro jestem z nim, trzymamy się za rączki i tak dalej, to to WIADOME, że jestem jego dziewczyną. U mnie nie było takiego pytania. Po prostu ze sobą byliśmy jako para, ot. A później się oświadczył.
Krzysztof1988
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 13 Maj 2012, 11:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas od 1 spotkania do zaręczyn minęło 10 miesięcy i 1 dzień.

Parą byliśmy już od 1 spotkania w momencie jak moja narzeczona powiedziała "Czy jesteś już mój", a ja odpowiedziałem "Tak, jestem twój".

Czyli o chodzenie spytała się ona mnie, a nie ja ją.
Powrót do góry
Asiulaaa019
guru
guru

PostWysłany: Sob 19 Maj 2012, 15:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

my z K poznaliśmy się w szkole. hmm i po 3 latach wspólnego "chodzenia" oświadczył mi się oczko dużo nie dużo ale dla mnie wystarczająco. oboje byliśmy gotowi na TAK Very Happy

Powrót do góry
żaba
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 19 Maj 2012, 16:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na 3 spotkaniu K. zakomunikował mi, żebym sobie nie myślała, że on mi się zapyta czy będę z nim chodzić. Na to ja oczy jak 5zł, pomyślałam czego on właściwie ode mnie chce. K. się chyba zorientował, że zaczęłam się zastanawiać więc powiedział, że on tego chce i tylko czeka aż ja się zgodzę.
K. był moim pierwszym (i jedynym) chłopakiem i jak by mi ktoś wtedy powiedział, że za niego wyjdę to bym go wyśmiała, to był koniec liceum.
Oświadczył mi się po 5 latach związku.
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 18:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zanim P. mi się oświadczył, to "chodziliśmy" jakieś 3,5 roku oczko

Powrót do góry
Butterfly92
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 22:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Izka powiem Ci tak, to nie jest zależne od tego ile sie jest w zwiazku.
Przykład: moja ciocia po roku bycia w związku wzięła ślub, znajoma od moich rodziców po 6 miesiącach wzięła ślub. I to nie jest powiedziane że liczy sie czas, liczy sie uczucie!! Oczywiscie w obu przypadkach ludzie sie nie znali wcześniej.
moi rodzice po roku czasu wzieli slub i do dzisiaj są razem. wczesniej sie w ogole nie znali.
ps. tak apropo ja też 27 kwietnia biorę ślub uśmiech
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Zaręczyny Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 34, 35, 36  Następny
Strona 16 z 36

Skocz do: