|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Marga guru

|
Posted: Sun 22 Jan 2012, 19:29 Post subject: |
|
|
Reklama na forum jest płatna. _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Inka83 guru

|
Posted: Sun 22 Jan 2012, 21:26 Post subject: |
|
|
Marga, już posprzątane.  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Susiq początkujący

|
Posted: Sun 4 Mar 2012, 13:21 Post subject: |
|
|
Szukałam ostatnio fajnych dodatków na panieński mojej siostry i natrafiłam na stronę internetową post edytowany
Zorganizowałam wieczór panieński w stylu HULA, a na koniec puściłyśmy wszystkie lampiony, na których napisałyśmy życzenia dla młodej pary
Wątek nie służy do zamieszczania reklam. Wszystkie Twoje pozostałe posty (identyczne, jak ten) zostały usunięte.
Pozdrawiam
Inka |
|
| Back to top |
|
 |
ola. początkujący

|
Posted: Wed 28 Mar 2012, 21:39 Post subject: |
|
|
To nie jest miejsce na reklamę.
Post został usunięty.
Inka |
|
| Back to top |
|
 |
ptaska kandydat

|
Posted: Mon 16 Apr 2012, 17:12 Post subject: |
|
|
ja jestem świadkową swojej przyjaciółki i właśnie w ten piątek organizuję jej wieczór panieński wszystkie jesteśmy przebrane w stylu lat 20. Naszym wspólnym gadżetem są czarne peruki. Panna młoda ma różową - żeby się odróżniała. Plan jest taki: najpierw zabawa w domu: jedzonko, alkohol, striptizer (który ponoć jest świetny - jak to skomentowała dziewczyna, na której panieńskim on tańczył: 'największe przeciwniczki striptizu były zachwycone!'), zabawy, potem idziemy na miasto...znów mamy parę zadań no a na koniec idziemy do klubu sobie potańczyć!  |
|
| Back to top |
|
 |
leniczka bywalec

|
Posted: Mon 16 Apr 2012, 21:01 Post subject: |
|
|
Nie trzeba mega majątku, żeby wieczór panieński był super. Moje koleżanki i siostra zaprosiły mnie do domu, dostałam welon, wszystkie miały kokadrki we włosach Najpierw czekały mnie różne zadanka, na sprawdzenie czy będę dobrą żoną, każda miała karte punktów i oceniały, więc robilam jedzenie, prasowałam, cerowałam skarpetke wszystko na czas mój luby ma dostać wyniki egzaminu
a potem poszłyśmy troszkę potańcować i też losowałam zadanka, typu zebrać buziaka w policzek od 3 facetów, zebrać rady jak być dobrą żoną itp.  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Posted: Tue 17 Apr 2012, 8:21 Post subject: |
|
|
| leniczka wrote: | Nie trzeba mega majątku, żeby wieczór panieński był super. Moje koleżanki i siostra zaprosiły mnie do domu, dostałam welon, wszystkie miały kokadrki we włosach Najpierw czekały mnie różne zadanka, na sprawdzenie czy będę dobrą żoną, każda miała karte punktów i oceniały, więc robilam jedzenie, prasowałam, cerowałam skarpetke wszystko na czas mój luby ma dostać wyniki egzaminu
a potem poszłyśmy troszkę potańcować i też losowałam zadanka, typu zebrać buziaka w policzek od 3 facetów, zebrać rady jak być dobrą żoną itp.  |
Fajne zabawy. Pewnie było mnóstwo śmiechu  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
serduszkox guru

|
Posted: Tue 17 Apr 2012, 10:58 Post subject: |
|
|
a macie jakąś stronkę z takimi zabawami na panieński ?  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Back to top |
|
 |
spasi maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Tue 17 Apr 2012, 12:18 Post subject: |
|
|
Ja też w sobotę będę się bawić z moimi . Ale fajnie! _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce