|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AsicaGdynia kandydat

|
Wysłany: Pon 2 Kwi 2012, 10:11 Temat postu: |
|
|
Kithy napisał: | AsicaGdynia: i jak przygotowania? |
Przez to, że kupujemy mieszkanie musieliśmy przełożyć wesele z lipca 2012, więc salę już mam od roku he he, dj-a od kilku tygodni, fotograf to nasz przyjaciel, a kamerzysty nie chcemy w ogóle. Całą resztą zajmę się i tak niedługo, gdyż wiem jak czas do wesela ucieka, niby masz ponad rok, wiec zaczynasz odkładać to się budzisz 5miesięcy przed i jest wszystko na hurra (tzn ja tak miałam Tak na prawdę to mi na rękę przełożone wesele, bo bym wszystko teraz przygotowywała na wariata
A z tym co mówisz, to dziwne, dobre zespoły czasem ciężko zamówić na rok wcześniej, bo już mają pobudowane terminy, zresztą podobnie jak makijażystki - ja chcę umówić niedługo, ale może to dlatego że to jedna z najlepszych w 3mieście, bo ona ma na rok do przodu terminy. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Pon 2 Kwi 2012, 18:08 Temat postu: |
|
|
JEEEE witaj bierzemy ślub tego samego dnia
jakaś specjalna data?? czy tak po prostu??  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kithy maniak

|
Wysłany: Sro 4 Kwi 2012, 22:57 Temat postu: |
|
|
AsicaGdynia : no to super ja się też już trochę za późno obudziłam ale póki jakoś idzie makijażystką będzie moja kumpela bliska więc o to się nie martwię 
ruda_wiewiórka: taką sobie wymarzyłam i coś mi się kojarzyło,że moi rodzice mieli podobnie i się nie myliłam bo oni 25 sierpnia hehe _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
krisp kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru