Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Castia maniak

|
Wysłany: Pią 13 Lut 2009, 14:20 Temat postu: |
|
|
my mieliśmy czas od listopada i tez mieliśmy szczęście ze tak wszystko od przyłożenia znaleźliśmy. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Pią 13 Lut 2009, 14:24 Temat postu: |
|
|
jakby wam bylo pisane...
Nam sie tez poszczescilo z urzednikiem.Nasz termin byl wolny i zgralo sie doskonale.Nawet godzine swoja mam.14.00 _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alysza uzależniony

|
Wysłany: Wto 17 Lut 2009, 10:53 Temat postu: |
|
|
My dużo szczęścia mieliśmy z orkiestrą, myślałam, ze załatwianie wszystkiego 9 mcy przed weselem to wyatarczajaco dużo, ale w przypadku orkiestry okazało się to śmiesznie mało czasu.
Ile my obdzwoniliśmy zespołow.. już myslałam, że sami sobie bedziemy śpiewać. Aż tu nagle okazało się, że kapeli z naszego miasteczka zwolnił się nasz termin Mimo, iż był zaklepany, zaliczka była dana  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Wto 17 Lut 2009, 16:51 Temat postu: |
|
|
super.To rzeczywiscie szczesliwy zbieg okolicznosci.Komus jeszcze sie poszczescilo? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
luciola86 bywalec

|
Wysłany: Sro 18 Lut 2009, 14:43 Temat postu: |
|
|
U nas szczęście dopisuje od początku zmiany planów. Jak dowiedzieliśmy się, że jestem w ciąży stwierdzilismy, że nie chcemy dlużej czekać i pobierzemy sie szybciej. No i zaczęliśmy dzwonić okazało sie, że sala którą mieliśmy miała już termin zajęty, ale po zadzwonieniu do drugiej na naszej liście szczęście sie do nas uśmiechnęlo i mamy salę. Później była wizyta u księdza i okazało sie, że na nasz dzień ksiądz nie miał żadnego zapisanego wesela więc mam moją wymarzoną godzinę 15. Najgorzej było z orkiestra, ponieważ jak zadzwoniliśmy do tej naszej mieli już niestety zajęty termin. Więc zaczeliśmy żmudne poszukiwania, a jak same doskonale wiecie znalezienie jakiejś sensownej orkiestry 4 miesiące przed weselem graniczy z cudem. Po znajomościach dostaliśmy namiary na orkiestre, wstępnie nas zapisali. Mieliśmy ich posłuchać 7 lutego na weselu w sąsiedniej wsi, ale nie posuchaliśmy bo szczęście znów usmiechnęło sie do nas. 31 stycznia zadzownił do nas pan z naszej orkiestry i okazało się, że zwolnił mu się termin i będzie mógł u nas grać. Więc szczęście nas jak na razie nie opuszacza  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alysza uzależniony

|
Wysłany: Sro 18 Lut 2009, 14:55 Temat postu: |
|
|
tyle zbiegów okoliczności... to chyba zwiastuny wspólnego bardzo szczęśliwego zycia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Sro 18 Lut 2009, 14:59 Temat postu: |
|
|
miejmy nadzieje ze tak bedzie kazda z nas powinna miec wrecz nieprzywoite szczescie podczas przygotowan. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alysza uzależniony

|
Wysłany: Sro 18 Lut 2009, 15:01 Temat postu: |
|
|
podczas przygotowań i po weselu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Sro 18 Lut 2009, 15:22 Temat postu: |
|
|
potem wszystko od nad zalezy.Jak sie bedziemy starac tak nam bedzie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alysza uzależniony

|
Wysłany: Sro 18 Lut 2009, 15:45 Temat postu: |
|
|
chyba jednak nie do końca wszystko bedzie zależało od naszych starań. Człowiek potrzebuje szczęścia przez całe życie i to w wielu obszarach życia. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|